ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پورت های usb

ali_ab
20-12-2012, 13:03
با سلام به دوستان عزیز

دو پورتی که در جلوی کیس هستند اگه به یکیشون فلش مموری یا کارت ریدر وصل کنم پورت دیگه هارد اکسترنال رو نمیشناسه مگر اینکه ابتدا هارد رو وصل کنم و بعد از آن که شناخته شد کارت ریدر یا ... نصب کنم .

ایا این موضوع طبیعی هست یا اینکه پورت ها مشکل دارن؟

از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

شب یلدای شادی را برای تمامی عزیزان ارزومندم

EXTREME
20-12-2012, 16:01
با سلام به دوستان عزیز

دو پورتی که در جلوی کیس هستند اگه به یکیشون فلش مموری یا کارت ریدر وصل کنم پورت دیگه هارد اکسترنال رو نمیشناسه مگر اینکه ابتدا هارد رو وصل کنم و بعد از آن که شناخته شد کارت ریدر یا ... نصب کنم .

ایا این موضوع طبیعی هست یا اینکه پورت ها مشکل دارن؟

از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

شب یلدای شادی را برای تمامی عزیزان ارزومندم

اگه پورت ها تکی کار میکنند پس پورت ها مشکلی نداره این به دلیل افت ولتاژ است که یا طبیعی است این مشکل یا مشکل از ضعیف بودن پاور میتونه باشه
بهتره سیم های یو اس بی جلو رو بکنید روی یک پورت دیگه نصب کنید و دوباره تست کنید

omid0856
18-01-2013, 12:34
نه داداش مشکل از افت ولتاژ نمیتونه باشه آخه میگه اگه اول هارد رو نصب کنم بعد کارت ریدرو هیچ مشکلی پیش نمیاد.
دوست عزیز تست کن ببین فرقی میکنه که هاردو به کدوم پورت بزنی یا کلا فرقی نداره مهم اینه که اول هاردو وصل کنی؟؟؟؟ حدس میزنم مشکل از یکی از پورتای یو اس بی باشه

EXTREME
18-01-2013, 19:01
نه داداش مشکل از افت ولتاژ نمیتونه باشه آخه میگه اگه اول هارد رو نصب کنم بعد کارت ریدرو هیچ مشکلی پیش نمیاد.
دوست عزیز تست کن ببین فرقی میکنه که هاردو به کدوم پورت بزنی یا کلا فرقی نداره مهم اینه که اول هاردو وصل کنی؟؟؟؟ حدس میزنم مشکل از یکی از پورتای یو اس بی باشه

دوست من پورتاشون سالمه رو همه پورت ها تکی هارد کار میکنه
مشکل بیشتر میتونه از افت ولتاژ باشه چون همزمان این اتفاق میفته که حالا یا طبیعیه یا اینکه میتونه از ضعف پاور باشه
بهتره بایوس هم آپدیت باشه

همچنین این پست خیلی قدیمیه