مشاهده نسخه کامل
: کمک
سلام دوستان
یو اس بی موسم روی لپ تاپم بود و حواسم نبود لپ تاپو بستم! خش افتاده روش و هی داره وسیعتر میشه!
تورو خدا بگین چیکار کنم.............:n28: خواهش میکنم...............
ممنون میشم اگه به ایمیالم جواب بدین
simonpure95@yahoo.com
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-12-2012, 02:00
سلام . بنده متوجه سوال نشدم . اگر کسی متوجه شده لطفاً بیشتر توضیح بده که مشکل دقیقاً چی هست ؟ رو چی خدش افتاده و هی داره بیشتر میشه ؟ با تشکر
سلام . بنده متوجه سوال نشدم . اگر کسی متوجه شده لطفاً بیشتر توضیح بده که مشکل دقیقاً چی هست ؟ رو چی خدش افتاده و هی داره بیشتر میشه ؟ با تشکر
lcd خش افتاده، به صورت رنگی خش داره:n28:
یعنی lcd خش افتاده ؟
بله lcd خش افتاده:n03:
گارانتی داره ببرید گارانتی با تعمیرگاه کاری از دست شما برنمیاد
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-12-2012, 16:31
گارانتی داره ببرید گارانتی با تعمیرگاه کاری از دست شما برنمیادسلام . گارانتی , استفاده ی اشتباه از دستگاه و سهل انگاری رو پوشش نمیده .
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-12-2012, 16:36
بله lcd خش افتاده:n03:سلام . غصه ی مالِ دنیا رو نخورید . اینها درسهایِ زندگی هست و یک بهایی داره که باید پرداخت بشه . برای همه پیش میاد . اگر نمیشه با این خش ازش استفاده کرد و بدتر میشه , زودتر ببرید درستش کنید . اما حتماً ازشون گارانتی بگیرید برای تعمیر .جلویِ ضرر رو هر وقت بگیرین نفعه .
ممنون که جوابمو می دید
اگه صبر کنم و دو ماه دیگه ببرم lcd رو عوض کنم تا اون موقع به قطعات دیگه لپ تاپ آسیب میزنه یا نه؟؟؟؟
الان این خش به اندازه یک انگشت هستش
Eblis 2011
20-12-2012, 18:58
ممنون که جوابمو می دید
اگه صبر کنم و دو ماه دیگه ببرم lcd رو عوض کنم تا اون موقع به قطعات دیگه لپ تاپ آسیب میزنه یا نه؟؟؟؟
الان این خش به اندازه یک انگشت هستش
نه مشکلی پیش نمیاد .
hamedarian2009
21-12-2012, 10:57
این مشکل واسه من هم پیش اومده بود و LED لپ تاپم ترک برداشته بود و بردمش گارانتی برام کلا عوضش کردن و نو انداختن ولی پولشو گرفتن اصلا گارانتی یه چیز بیخوده تو ایران چون هیچ چیزیو تقبل نمیکنن شما هم بهتره ببرین گارانتی و اگه زودتر ببرین بهتره جون معلوم نیست هر روز قیمتها بالاتر میره
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-12-2012, 01:16
این مشکل واسه من هم پیش اومده بود و LED لپ تاپم ترک برداشته بود و بردمش گارانتی برام کلا عوضش کردن و نو انداختن ولی پولشو گرفتن اصلا گارانتی یه چیز بیخوده تو ایران چون هیچ چیزیو تقبل نمیکنن شما هم بهتره ببرین گارانتی و اگه زودتر ببرین بهتره جون معلوم نیست هر روز قیمتها بالاتر میره
سلام .
فقط برای اطلاعاتِ بیشتر میپرسم:
صفحه ی لپ تاپ و ال سی دی نرم هست ,چطوری ترک برمیداره ؟
خودش اینجوری شد یا بر اثر ضربه و اینا اینطوری شد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.