مشاهده نسخه کامل
: بعدا از آپدیت درایور 4850م این ارور همیشه موقع ویندوز بالا آمدن برام میاد
mahyarSAMSUNG
19-12-2012, 22:49
کارتم آپدیدت 12.10 بود که رفتم توی سایت خود amd و درایو جدیدشو گذاشته با عنوان 12.6 که من گرفتم و نصب کردم ولی بعد نصب که موفقیت آمیر بود هی این ارور موقع بالا اومدن ویندوز برام میاد .. البته بازیا مشکلی ندارن ولی چرا باید این ارور میاد چطوری درست میشه ؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتم آپدیدت 12.10 بود که رفتم توی سایت خود amd و درایو جدیدشو گذاشته با عنوان 12.6 که من گرفتم و نصب کردم ولی بعد نصب که موفقیت آمیر بود هی این ارور موقع بالا اومدن ویندوز برام میاد .. البته بازیا مشکلی ندارن ولی چرا باید این ارور میاد چطوری درست میشه ؟ :n13:
درایور رو از از سیف مود پاک کنید دیگه این ارور نمیاد ؟
mahyarSAMSUNG
24-12-2012, 22:17
درایور رو از از سیف مود پاک کنید دیگه این ارور نمیاد ؟
lمن درایو رو از سیف مود پاک کردم و دوباره از ویندوز نصب کردم بازم ارور میاد :n03:
lمن درایو رو از سیف مود پاک کردم و دوباره از ویندوز نصب کردم بازم ارور میاد :n03:
همون 12.6 رو شما نصب میکنید ؟
عکس باز نمیشه یادم نیست ارورش چی بود
اگه میشه دوباره بگین
mahyarSAMSUNG
01-01-2013, 14:12
ببخشید دیر اومدم .. ارورش اینه
شما همون 12.6 رو نصب میکنید؟
قبلش درایور رو از سیف مود پاک میکنید ؟
mahyarSAMSUNG
01-01-2013, 18:56
بله من همون 12.6 رو نصب میکنم و به گفته شما از سیف مد هم پاک کردم با برنامه مخصوص Driver Sweeper .. ولی بعد از نصب 12.6 دوباره همین ارور میاد ...
یه مشکل دیگه هم دارم .. من به کارت گرافیکم یه آنالوگ برای تلوزیون و یه دی وی آی برای مانیتور 17 اینج گرفتم تنظیمات رو که روی Dublicate میزاره مشکلی نیست و جفت تلوزیون ها نشون میدن ولی بعد از یه ریست کردن یا خاموش روشن کردن کامپیوتر دوباره میپره رو حالت show desktop only on1 و باید دوباره بزارمش روی دوبلیکیت .. :n03:
بله من همون 12.6 رو نصب میکنم و به گفته شما از سیف مد هم پاک کردم با برنامه مخصوص Driver Sweeper .. ولی بعد از نصب 12.6 دوباره همین ارور میاد ...
یه مشکل دیگه هم دارم .. من به کارت گرافیکم یه آنالوگ برای تلوزیون و یه دی وی آی برای مانیتور 17 اینج گرفتم تنظیمات رو که روی Dublicate میزاره مشکلی نیست و جفت تلوزیون ها نشون میدن ولی بعد از یه ریست کردن یا خاموش روشن کردن کامپیوتر دوباره میپره رو حالت show desktop only on1 و باید دوباره بزارمش روی دوبلیکیت .. :n03:
برای دوم که طبیعیه با دکمه ویندوز و p باید دوباره درست کنید شما کابل که به تلویزیون میخوره رو بکنید و دوباره درایور رو نصب کنید درست نشد با یک ورژن قدیمی تر مثلا 12.4 هم تست کنید ببینید نصب میشه یا نه
mahyarSAMSUNG
01-01-2013, 19:42
باشه تست میکنم .. ممنون از کمکتون ... فعلا با ارور سر میکنم چون ویندوز تعویض کردن نمیشه 100 جور سیو بازی میپره :n07:
mahyarSAMSUNG
31-01-2013, 15:21
چقدر بد :n03:
بد از نصب درایو جدید 13.1 هم این ارور رو داد ... درایو رو با هرچی و هر روشی که بگی پاک کردم و از نو 13.1 رو ریختم بازم این ارور میاد ... :n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چقدر بد :n03:
بد از نصب درایو جدید 13.1 هم این ارور رو داد ... درایو رو با هرچی و هر روشی که بگی پاک کردم و از نو 13.1 رو ریختم بازم این ارور میاد ... :n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گرافیک رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید و درایور رو نصب کنید ببینید بازم این ارور میاد یا نه
الان شما همزمان دو خروجی از گرافیک گرفتین ؟
mahyarSAMSUNG
31-01-2013, 16:46
گرافیک رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید و درایور رو نصب کنید ببینید بازم این ارور میاد یا نه
الان شما همزمان دو خروجی از گرافیک گرفتین ؟
من آره دوتا خروجی گرفتم یکی آنالوگه که دادمش به تی وی 42 اینچ و یکی هم دیجیتال که دادمش به مانیتور 17 اینچم .. این ارور رو من نداشتم از درایور 12.6 به بعد این ارور ظاهر شد ...الانم 13.1 نصب کردم بازم همونطوریه ...
این ارور یه لحظه اینطوری هم ظاهر شد :n14:
من آره دوتا خروجی گرفتم یکی آنالوگه که دادمش به تی وی 42 اینچ و یکی هم دیجیتال که دادمش به مانیتور 17 اینچم .. این ارور رو من نداشتم از درایور 12.6 به بعد این ارور ظاهر شد ...الانم 13.1 نصب کردم بازم همونطوریه ...
این ارور یه لحظه اینطوری هم ظاهر شد :n14:
اتصال به مانیتور باشه و اتصال به تلویزیون رو قطع کنید ببینید بازم این ارور میاد ؟
این لینک رو هم ببینید و مراحل کارشو انجام بدین
mahyarSAMSUNG
31-01-2013, 18:59
مرسی با اون سایته درست شد .. :n09: حالا خدا کنه اون چیزی رو که بهم گفه بود unistal کنم چیز مهمی نباشه .. :n27:
میشه بگید این نرم افزار چیه ؟ 13-1-legacy_vista_win7_win8_32-64_hydravision چون این رو هم برای دانلود گذاشته سایت amd ولی خواستم بدونم چی هست ؟ :n07:
فکر کنم یک سری چیزهایی به ccc اضافه میکنه به عنوان extension
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.