مشاهده نسخه کامل
: asp.net بهتر است ياphp ?
neda_traveler
19-12-2012, 22:24
سلام دوستان
من تو كار برنامه نويسي هستم و تحت ويندوز بلدم با ز# برنامه مينويسم
حالا مي خوام تحت وب ياد بگيرم
يك عده مي گن asp.net خيلي خوبه امكانات بالايي داره و سايت هاي سطح بالا با اون طراحي مي كنن .اما در php حتي براي رسم دكمه بايد كد نوشت در صورتي كه asp همه چيز اماده هست
و عده اي ميگن نهphp خوبه
ميشه كسي كه با هر دو كار كرده به من كمك كنه و بگه كدوم بهتره از همه لحاظ
و من كدوم برا يادگيري شروع كنم
ممنون:n16:
tabriz-info
19-12-2012, 22:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=site:forum.p30world.com++php+%DB%8C%D8%A7+asp&oq=site:forum.p30world.com++php+%DB%8C%D8%A7+asp&gs_l=hp.3...1016.12152.0.12460.35.35.0.0.0.0.796.1 3828.2-13j8j6j5j2.34.0.les%3B..0.0...1c.1.yNN9a0NuztA&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&fp=35a1f62ae367c9fb&bpcl=40096503&biw=1366&bih=609
:n17:
آرام جان گل
08-01-2013, 17:25
سلام - اگر مي خواي حرفه اي كار كني بهت سفارش مي كنم asp.net كار كن البته php خوبه الان بيشتر سايتها با php ساخته ميشه هزينشم كمتر asp براي ترم افزاراي كاربردي تحت وب استفاده مثل مثلا نرم افزار حسابداري php در حد ساختن سايتاي تبليغاتيه براي ساختن نرم افزار با پايگاه داده مطمئن asp در اولويت چون امنيت كار بالاست
اینکه IDE یکی قوی هست با نیست، اهمیت چندانی نداره... مسئله اینه که تو ایران اکثرا پورتال ها برای سازمانهای دولتی رو با ایاسپی میخوان! ولی خوب گرفتن چنین کارهایی هم کار هر کسی نیست! از طرف دیگه،php کلی فریمورک محبوب داره... درکل یادگیری ASP سریع میتونه اتفاق بیوفته... اگر برنامه نویسی رو درست یادگرفته باشید، میتونین با هردو کار کنین... به هر صورت، برای یه داتنتی بهتره که دات نت رو ادامه بده! :)
hamedarian2009
09-01-2013, 09:44
هردو زبان برای برنامه نویسی تحت وب ساخته شده اند و نمیشه گفت یکی از یکی دیگه بهتره هردوشون خوبن فقط باید ببینید که با کدوم راحت ترید مثلا خودم چون زبان c و ++c کارمیکردم با php راحت هستم چون syntax هاشون شبیه همه ولی اگه بتونید هر دو رو یاد بگیرید خیلی خوب میشه
نظر کارشناسانه نمیتونم بدم :n02:
اما چیزی که زیاد شنیدم اینه که در حال حاضر تو ایران php بیشتر طرفدار داره برای برنامه نویسی سایت.
یعنی از چند تا برنامه نویس که پرسیدم گفتن بیشتر درخواست صفحات php دارن...
ای اس پی زبان نیست یک فریم ورکه یا بهتر بگم بخشی از فریم ورک دات نته ولی پی اچ پی زبانه و یلدگیریش خیلی راحته شما پی اچ پی رو با ویژوال استادیو مقایسه میکنید چرا ویژوال استادیو نه زبانه نه فریم ورک یه آی دی ایه برای پی اچ پی هم آی دی ای های زیادی هست در جواب اون دوست که گفته باید برای هر چیز کد نوشت این مشکل نیست اتفاقا تا حدودی مزیته هر چند هم برای این کار فریم ورک هست هم آی دی ای هایی هست که این کارو سریعتر میکنن.
در کل برای کسی که سی شارپ کار کرده ای اس پی پیشنهاد میشه ولی اگه بتونید برید فریم ورک کد ایگنیتر پی اچ پی رو یاد بگیرید و بیاد سراغ ای اس پی ام وی سی که محشره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.