PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Windows Update

Dim0
19-12-2012, 17:56
سلام و وقت بخیر
الان یه مدتی هست هربار که لپتاپ رو روشن میکنم windows update پیغام میده که 5 یا بعضی وقتا 6 تا آپدیت در دسترس هست و منم تایید میکنم و دانلود و نصب میکنه و حتی پیغام موفقیت آمیز بودن آپدیت و نصب شدنشون رو هم میده ولی بعد از چند دقیقه دوباره همون پیغام رو میده و ابن مشکل همینجوری ادامه داره تا الان با برنامه ای که تو خود سایت مایکروسافت برای فیکس کردن مشکلات مربوط به windows update بود هم امتحان کردم ولی بازم فرقی نکرد و هنوز مشکل پابرجاست.ویندوز هم تا قبل از این هیچ مشکلی از نظر اپدیت نداشت و با ... ش ک ن هم اپدیت میکنم ولی بازم جواب نداد.ممنون میشم اگر دوستان اهل فن راهنمایی کنن.

(یه نکتم بگم من یکبار برای امتحان اومدم 4 تا از آپدیت های اختیاری رو تیک زدم و به اون 5 تای اجباری اضافه کردم و مجموعا 9 تا آپدیت شد و وقتی تایید کردم دانلود شد و درخواست ریستارت کرد و بعد از ریستارت دیدم اون 4 تای اختیاری نصب شدن بدون مشکل و از لیست اختیاری ها پاک شدن ولی بازم اون 5 تا اجباری ها پیغام اپدیت میدن و واقا نمیدونم چرا اینطوری شده)

Dew Drop
20-12-2012, 16:28
سلام
شما یه بار چک فور اپدیت رو بزنید و بزارید تمام اپدیت ها نصب بشن
بعد از قسمت کنرل پنل Windows Update>Change Settings>Important updates رو بزارید رو Never check for updates و OK کنید.