ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتيشن بندي در xp?

aaaaalibaz
19-12-2012, 13:27
سلام دوستان

بنده ويندوز xp الان دارم.حجم درايو c من كمه ميخوام افزايش بدم.
حالا خواستم بدونم راحتترين و مطمئين ترين راه براي افزايش فضاي اين درايو چيه؟ بدون اينكه هيچكدوم از درايوها فرمت بشه اصلا امكان داره؟
ميخوام حدود 20 gb از درايو ديگه به c انتقال بدم.

aydin_eb7777
19-12-2012, 20:59
سلام دوستان

بنده ويندوز xp الان دارم.حجم درايو c من كمه ميخوام افزايش بدم.
حالا خواستم بدونم راحتترين و مطمئين ترين راه براي افزايش فضاي اين درايو چيه؟ بدون اينكه هيچكدوم از درايوها فرمت بشه اصلا امكان داره؟
ميخوام حدود 20 gb از درايو ديگه به c انتقال بدم.

اگر می خوای اطلاعات درایوت سالم بمونه از برنامه Partition Magic استفاده کن و از یکی از درایوهات کم کن و به درایو C اضافه کن
کار با برنامه خیلی راحته
موفق باشی

aaaaalibaz
19-12-2012, 21:39
مرسي.فقط در درايو c ويندوز نصبه و درايو هم كه ميخوام ازش فضا بردارم پر از اطلاعات هست.هيچي اتفاقي براي اينها نمي افته احيانا؟

aydin_eb7777
20-12-2012, 10:25
مرسي.فقط در درايو c ويندوز نصبه و درايو هم كه ميخوام ازش فضا بردارم پر از اطلاعات هست.هيچي اتفاقي براي اينها نمي افته احيانا؟
نه عزیز دل برادر
با این نرم افزار می تونی بدون از دست دادن اطلاعات ، پارتیشنها رو تغییر اندازه بدی
فقط درایوی که می خوای از اندازش کم کنی باید فضای خالی داشته باشه
یعنی اینکه اگر درایوت فول باشه نمیتونی چیزی از اندازش کم کنی
پس حتما قبل از انجام اینکار مقداری که نیاز داری رو در درایو مورد نظر خالی کن
موفق باشی

aaaaalibaz
20-12-2012, 21:58
ممنون اقا اما مشكل جديد اينكه نسخه Partition Magic 8.05 نصب كردم موقع اجرا ارور partition`s drive letter cannot be identified ميده و بسته ميشه.
برنامه مشابه كه اينكارو انجام بده وجود نداره؟

aydin_eb7777
21-12-2012, 09:10
ممنون اقا اما مشكل جديد اينكه نسخه Partition Magic 8.05 نصب كردم موقع اجرا ارور partition`s drive letter cannot be identified ميده و بسته ميشه.
برنامه مشابه كه اينكارو انجام بده وجود نداره؟
راستش من فقط با این برنامه کار کردم و نمی تونم اسم برنامه دیگه ای رو بگم
این پیغامی که نشون می ده یعنی اینکه پارتیشنهای هارد رو نشناخته
من برای رفع این مشکل از مینی ویندوز ایکس پی استفاده می کنم
سیستمت رو باید با مینی ویندوز بالا بیاری و بعد برنامه رو داخل همین ویندوز موقت اجرا کنی
البته فکر کنم این برنامه قابلیت ساخت بوت دیسک هم داشته باشه و توی محیط داس بالا میاد و می تونی کارت رو انجام بدی
اما راحتترین کار استفاده از مینی ویندوزه
موفق باشی

aydin_eb7777
21-12-2012, 11:17
از برنامه PartitionWizard هم می تونی استفاده کنی
من الان تستش کردم و راحت تونستم تغییر اندازه بدم روی درایوهام بدون از دست دادن اطلاعات
نیاز به نصب نداره و حجمش هم کمه
برات آپلود کردم
از لینک زیر دانلود کن و استفاده کن ببین مشکلت حل می شه یا نه
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشی

jafarian
21-12-2012, 16:31
مرحله اول

برای پارتیشن بندی شما برنامه minitool دانلود طبق آموزشی که بصورت شکل گفتم پیش برین

minitool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرحله دوم

وقتی برنامه رو دانلود روی سیدی رایتش کنید بصورت بوت بالا بیاین در مثال پایین من میخوام فضا 5 گیگ از درایو e بگیرم به درایو c اضافه کنم طبق شکل بترتیب شماره من عمل کردم طبق شماره 3 اون نوار با موس به سمت راست بردم بعدشم طبق شماره 4 داخل کادر مورد نظر 5 گیگ فضاازدرایو c کسر کردم از آخرم روی اکی کلیک کردم در ضمن اون پارتیشنی که میخواین از اون فضا به درایو c اضافه کنید باید بین c با d قرارداشته باشه چون من فقط درایو e داشتم این پارتیشن بین درایو c با e قرارمیگیره که داخل شکل دوم به وضوح مشخص هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرحله سوم

بعد طبق شماره میبینید که یک پارتیشن که هنوز درایوی برای اون مشخص نکردم بین درایو c با e قرارگرفته که حجمشم همون 5 گیگ که مشخص کردم از درایو e کسر کردم بعد روی اون پارتیشن طبق شماره 6 کلیک کردم طبق شماره پیش رفتم شما هم باید به همین صورت پیش برین

مرحله چهارم

بعد که پارتیشن ساخته شد باید در این مرحله از صفحه اصلی برنامه روی درایو c کلیک کنید بعدشم گزینه Merge از اون نوار بالا انتخاب کنید بعد یک کادر باز میشه که در اون باید طبق شکل پایین عمل کنید ابتدا گزینه شماره 9 که همون درایو c میشه رو انتخاب کنید بعدم گزینه شماره 10

مرحله پنجم

بعد اون درایوی که درست کردین بین درایو c با e قرارگرفته رو باید انتخاب کنید که ازمن اسمش f قراردادم بعد انتخابش کردم درکادرشماره 12 یک اسم بدین بعدم روی گزینه شماره 13 کلیک کنید

مرحله ششم

طبق شکل آخرم همونطور که مشاهده میکنید 5 گیگ به درایو c من اضافه شده طبق شماره 14 بعدشم روی گزینه شماره 16 برای اعمال تغییرات کلیک کنید

نکته: اگر که فکر میکنید حین پارتیشن بندی اشتباه کردین باید ازگزینه شماره 15 استفاده کنید قبل ازاینکه گزینه شماره 16 بزنید.

aydin_eb7777
21-12-2012, 17:06
برنامه ای که آپلود کردم همینی PartitionWizard هست که دوستمون به اسم mini tools زحمت کشیدن دوباره لینک دادن
نیاز نیست دوباره دانلود کنی
فقط از آموزشش استفاده کن
موفق باشی

aaaaalibaz
21-12-2012, 21:58
مرسی دوستان .متاسفانه از ظهر که از این برنامه استفاده کردم اتفاقات زیادی برام افتاده.(اون موقع هنوز این اموزش رو نذاشته بود ناظم محترم)
از این برنامه استفاده کردم کارو انجام داد و گفت برا تکمیل کار باید ریست کنه که ویندوز دیگه بالا نیومد
مجبور شدم هارد به هارد کنم که اطلاعاتم رو از درایو بردارم که دیدم کلا درایو رو نابود کرده رفتیم سر ریکاوری که خداروشکر خیلی چیزارو برگردوند.اما مشکلی که الان دارم اینه که:
من دوتا هارد رو سیستم دارم .500 و 1 ترا.همه کارهایی که انجام دادیم مربوط به هارد 500 بوده اما الان که ویندوز عوض کردم یکی از درایو های هارد 1 ترا نیست .
با همین برنامه PartitionWizard چک کردم این درایو موجوده فایلهام توشه اما در مای کامپیوتر درایو نیست! این هم عکس از برنامه .
کنار این درایو یه ستاره خورده! مخفی هم نیست درایو ... نمیدونم چجور برگردونمش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
22-12-2012, 00:09
مرسی دوستان .متاسفانه از ظهر که از این برنامه استفاده کردم اتفاقات زیادی برام افتاده.(اون موقع هنوز این اموزش رو نذاشته بود ناظم محترم)
از این برنامه استفاده کردم کارو انجام داد و گفت برا تکمیل کار باید ریست کنه که ویندوز دیگه بالا نیومد
مجبور شدم هارد به هارد کنم که اطلاعاتم رو از درایو بردارم که دیدم کلا درایو رو نابود کرده رفتیم سر ریکاوری که خداروشکر خیلی چیزارو برگردوند.اما مشکلی که الان دارم اینه که:
من دوتا هارد رو سیستم دارم .500 و 1 ترا.همه کارهایی که انجام دادیم مربوط به هارد 500 بوده اما الان که ویندوز عوض کردم یکی از درایو های هارد 1 ترا نیست .
با همین برنامه PartitionWizard چک کردم این درایو موجوده فایلهام توشه اما در مای کامپیوتر درایو نیست! این هم عکس از برنامه .

برای نمایش اون درایو در my computer این روش باید برین

ابتدا منوی run اجرا بعدشم داخلش دستور

تایپ اینتر کنیدداخل کادری که باز میشه طبق شکل پایین عمل کنید روی اون درایوی که نمایش داده نمیشود کلیک راست گزینه

انتخاب کنید بعدشم طبق شماره 2 با 3 عمل کنید یک اسم دیگه به درایو خودتون اختصاص بدین بطور مثال Z بعدشم تایید اکی کنید سیستم ریستارت کنیددرضمن برای پارتیشن بندی درایو C باید از ورژن بوت minitool که قراردادم استفاده کنید

Pedram_IR
22-12-2012, 00:38

احتمالا نام درایو حذف شده.
برو به Control Panel ---> Administrative Tools ---> Computer Management و بعد روی Disk Management کلیک کن. اونجا درایوی رو که Volume نداره روش کلیک راست کن و یه Letter بهش اختصاص بده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aaaaalibaz
22-12-2012, 00:38
مرسی اما وقتی گزینه change drive letter and paths رو انتخاب میکنم ارور زیر رو میده.

jafarian
22-12-2012, 00:59
مرسی اما وقتی گزینه change drive letter and paths رو انتخاب میکنم ارور زیر رو میده.

منوی run اجرا داخلش دستور cmd روتایپ اینترکنیدبعدشم داخل کادری که باز میشه به اینصورت عمل کنید برای تغییر نام اون درایو ابتدا دستور diskpart تایپ اینتر کنید داخل خط فرمان بعدی هم دستور list volume وارد اینتر کنید بعدش لیست درایوهای شما به نمایش در میاد اگر بطور مثال درایو شما که نمیتونید حروفش تغییر بدین که در همون جدول بالا که بعداز تایپ فرمان list volume به نمایش در میاد شمارش 6 باشه باید تایپ کنید select volume 6 بعدشم اینتر کنید درخط بعدی هم اسم اون حروفی که میخواین به اون درایو اختصاص بدین وارد اینتر کنید به اینصورت assign letter Z بعدشم دستور exit تایپ اینتر کنید از نوع تست کنید بجای Z اسم اون حروفی که میخواین به اون درایو اختصاص بدین باید وارد کنیداگر گزینه diskpart از داخل xp اجرا نشد از گزینه recovery console ویندوز xp باید برین این دستور اجرا کنید.

Disk Management Console view is not up-to-date ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aaaaalibaz
22-12-2012, 01:07
ممنون. متاسفانه تو لیست اسم این درایو به نمایش درنمیاد که باقی کارهارو انجام بدم.
راه حال دیگه ای سراغ دارید.

پ.ن: بعد از خرابی ویندوز که پیش اومد الان 7 ریختم چون xp در دسترس نبود.

Pedram_IR
22-12-2012, 01:22
دوست عزیز آقای جعفریان در این زمینه میتونن راهنمایی خوبی بکنن، ولی الان ظاهرا آفلاین شده. درایو شما رو فکر کنم در ویندوز xp بدون مشکل نمایش بده،
اگر در xp نمایش داد و در 7 نمایش نداد به احتمال زیاد MBR پارتیشن خرابه.

برای درست شدنش ( البته قبلش از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید، درسته که این روش اطلاعات رو از بین نمی بره ولی باز هم احتمالش هست که مشکلی ایجاد بشه و درایو رو از دست بدید)

Acronis Disk Director Suite رو نصب کنید.
این مسیر رو برید:
روی پارتیشن مربوطه راست کلیک کنید بعد:
Advanced > Convert
NTFS رو انتخاب کنید و اگر نوع پارتیشن روی primary هست اینجا logical رو انتخاب کنید و بعد بزنید:

then apply changes

بعد از انتهای کار روی پارتیشن در همان برنامه راست کلیک کنید و بزنید change letter و حالا اسم بهش بدید.
این روش 99 درصد جواب میده

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(البته بهتره تا فردا نظر آقای جعفریان رو هم ببینید بعد این کار رو بکنید.)

aydin_eb7777
22-12-2012, 08:39
ممنون. متاسفانه تو لیست اسم این درایو به نمایش درنمیاد که باقی کارهارو انجام بدم.

دوست عزیز مشکل شما با همون Partition Wizard حل میشه
فیلمی که آماده کردم رو از لینک زیر دانلود و تماشا کن
دانلود فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از Unhide بودن درایوت هم توسط این برنامه مطمئن شو
روی درایو مورد نظر راست کلیک کن و Modify رو انتخاب کن و اگر Unhide partion روشن بود روش کلیک کن تا به حالت کم رنگ تبدیل بشه اما اگر Hide partition روشن بود نیاز نیست کاری کنی
موفق باشی

aaaaalibaz
22-12-2012, 10:36
مرسی از وقتی که برای فیلم اموزشی گذاشتی .متاسفانه Unhide partion روشن نبود.
یکبار باید ویندوز xp بریزم اگه اونجا بود درایو ،باید از راه حلی دوست عزیز برم شاید درست بشه.

jafarian
23-12-2012, 00:36

چون ویندوز 7 نصب کردین کار تاحدودی ساده تر میشه این سه تا روش پایین برین که دو تا از روشها از داخل خود ویندوز صورت میگیره

روش اول

منوی استارت باز در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید در کادری که باز میشه این دستورهای داخل شکل پایین که زیرش بصورت خط قرمز مشخص کردم وارداینتر کنید برای هر کدوم جدا

نکته: اون قسمت که تایپ کردم Select Disk 0 شما بجای اون 0 باید شماره هارد خودتون که داخل ستون Disk به نمایش در میاد وارد کنید اگر از شما 1 بود باید 1 وارد کنید نکته بعدی هم اینکه اون قسمت که نوشتم Select Partition 2 شما بجای شماره 2 باید شماره اون درایو خودتون که به اینصورت در اومده رو وارد اینتر کنید اگر از شما 3 بود باید 3 رو وارد کنید نکته آخرم اینکه بجای Z باید اسم اون حروفی که میخواین به اون درایو اختصاص بدین وارد اینتر کنید از آخرم دستور exit تایپ اینتر کنید سیستم ریست کنید

روش دوم

منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین اول برین که قراردادم

بعدش طبق شکل پایین وقتی روی گزینه شماره 2 کلیک کردین داخل پنجره سمت راست تمامی درایوهای شما به نمایش درمیاد بطور مثال اگر اسم اون درایو شما که این پیغام برای اون دریافت میکنید Z باشه شما باید اسمش به H بطور مثال تغییر بدین بعدشم رجیستری روی ببندین سیستم ریستارت کنید

روش سوم

اون برنامه پارتیشن بندی که در پستهای قبلیم قراردادم دانلود کنید روی سیدی رایت بعد با اون بصورت بوت بالا بیاین بعدشم طبق شکل اول روی اون درایوی که میخواین حروفش تغییر بدین کلیک کنید بعد گزینه شماره 2 رو انتخاب کنید بعد طبق شکل بعدی گزینه شماره 3 رو انتخاب کنید حروف مورد نظر برای درایو انتخاب کنید روی گزینه اکی کلیک کنید ازآخرم از صفحه اصلی برنامه گزینه Apply انتخاب کنید سیستم که ریست شد بالا اومد از نوع تست کنید.

.AraMesh.
23-12-2012, 02:28
دوست عزیز آقای جعفریان در این زمینه میتونن راهنمایی خوبی بکنن، ولی الان ظاهرا آفلاین شده. درایو شما رو فکر کنم در ویندوز xp بدون مشکل نمایش بده،
اگر در xp نمایش داد و در 7 نمایش نداد به احتمال زیاد MBR پارتیشن خرابه.

برای درست شدنش ( البته قبلش از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید، درسته که این روش اطلاعات رو از بین نمی بره ولی باز هم احتمالش هست که مشکلی ایجاد بشه و درایو رو از دست بدید)

Acronis Disk Director Suite رو نصب کنید.
این مسیر رو برید:
روی پارتیشن مربوطه راست کلیک کنید بعد:
Advanced > Convert
NTFS رو انتخاب کنید و اگر نوع پارتیشن روی primary هست اینجا logical رو انتخاب کنید و بعد بزنید:

then apply changes

بعد از انتهای کار روی پارتیشن در همان برنامه راست کلیک کنید و بزنید change letter و حالا اسم بهش بدید.
این روش 99 درصد جواب میده

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(البته بهتره تا فردا نظر آقای جعفریان رو هم ببینید بعد این کار رو بکنید.)

بنده با Acronis Disk Director که ایشون فرمودند کارکردم . البته از نوع بوتیبل. خیــــــــلی راحت و بی دردسر. امتحانش کنید :n16: