ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک در موردdesktop.ini

zaker_3
18-12-2012, 14:53
سلام بنده چند روز پیش فلشی به لب تاپم زدم با نورتون اسکن کردم چیزی پیدا نکرد بعد دیدم 2 تا فایل به نام dekstop.ini روی دکستاپم ساخته با تحقیقاتی که کردم فهمیدم اینا تروجان هستن تو my music و my picther و my videos هم تشریف دارن. تو این چند روز آنتی ویروسایی مثل کاسپر و نود 32و آواست ونورتون و avgو هر چی بگی رو با تمام آپدیتاشون امتحان کردم اما پاکشون نکرد حس میکنم همینطوری دارن سرعت ویندوزم رو کاهش میدن..و همینطور دارن زادو ولد میکنن...چون لب تاپم سونی هست عوض کردن ویندوز واسم خیلی سخته چون سی دی درایورو اینا ندارم تورو خدا کمکم کنین بگین چه جوری از شرشون خلاص بشممممممممممممممم...ویندوز � 7 هستت.......
حتی با بعضی از کمپانی های آمریکایی هم بصورت زنده چت کردم اونا میگن که هیچ آنتی ویروسی قادر به پاک کردنش نیست فقط باید دستی پاک بشن...تو بعضی سایتای خارجی با استفاده از رجیستری و این حرفا روشایی ارائه داده بودن که راستش هم سخت بود هم اینکه ترسیدم با اینکار بدترش کنم ...اگه میشه یه نفر یه روش درست ودرمونو قطعی بگه ..

hamidreza2010
18-12-2012, 15:01
نه دوست عزیز اینا ویروس یا تروجان نیستند.این فایل که شما گفتین توی همه سیستم ها هست فقط مخفیه اونم از نوع super hidden که اگه اینو از حالت hidden خارجش کنین میبینید که توی درایو ویندوز و پوشه user و .... هستند

zaker_3
18-12-2012, 17:25
ببین حمید جان اگه ویروس نیست چرا اولا هی زیاد میشن؟؟؟مثلا تو پوشه دانلودها دیروز نبود اما امروز هستن؟؟دوما اینکه چرا تا حالا نبودنو من نمیدیدمشون؟؟سوما چرا سرعت سیستم پایین اومده؟و حتی بعضی برنامه ها مثل یاهو مسنجر دیگه باز نمیشه؟؟؟باززم میگی ویروس نیست؟؟؟تو بعضی سایتای خارجی یه چیزایی واسه remove کردنش دیدم اما انجام ندادم چون هم سخت بود هم اینکه معلوم نیست جواب بده:n28:

SURIV
18-12-2012, 23:49
با سلام
ممکنه سیستمتون ویروسی باشه اما فایل desktop.ini به هیچ وجه ویروس نیست
فایل desktop.ini حاوی تنظیمات نمایش فولدرها هست
مثلا اگه روی فولدرتون آیکون بزارین این فایل داخل فولدر ساخته میشه و در محتویاتش می تونین مسیر آیکون رو مشاهده کنین.

توصیه من اینه که یک آنتی ویروس قوی آپدیت شده سیستم رو اسکن کنین.

موفق باشید

hamidreza2010
19-12-2012, 03:30
ببین حمید جان اگه ویروس نیست چرا اولا هی زیاد میشن؟؟؟مثلا تو پوشه دانلودها دیروز نبود اما امروز هستن؟؟دوما اینکه چرا تا حالا نبودنو من نمیدیدمشون؟؟سوما چرا سرعت سیستم پایین اومده؟و حتی بعضی برنامه ها مثل یاهو مسنجر دیگه باز نمیشه؟؟؟باززم میگی ویروس نیست؟؟؟تو بعضی سایتای خارجی یه چیزایی واسه remove کردنش دیدم اما انجام ندادم چون هم سخت بود هم اینکه معلوم نیست جواب بده:n28:
سلام عزیز.مطمئن باش ویروس نیست.این فایلی که گفتی توی همه سیستم ها هست ولی مخفیه.من چیزی رو که میخواستم بگم دوست عزیزمون گفت.پست زیر رو بخون همون رو انجام بده.احتمالا سیستمت ویروسی هست ولی desktop.ini ویروس نیست.

با سلام
ممکنه سیستمتون ویروسی باشه اما فایل desktop.ini به هیچ وجه ویروس نیست
فایل desktop.ini حاوی تنظیمات نمایش فولدرها هست
مثلا اگه روی فولدرتون آیکون بزارین این فایل داخل فولدر ساخته میشه و در محتویاتش می تونین مسیر آیکون رو مشاهده کنین.

توصیه من اینه که یک آنتی ویروس قوی آپدیت شده سیستم رو اسکن کنین.

موفق باشید

zaker_3
19-12-2012, 13:55
شما اصلا به حرف من توجه نميكنيد ميگم كه هي زياد ميشن آخه فايلاي سيستمي ثابت هستن زاد و ولد نميكنن كه بعدشم ميدونم تو همه سيستما هست اما محتويات فايلاي desktop.ini روي pc بنده با لب تاپم فرق داره ..اون كمپاني خارجيه ميگفت اين تروجان خودشو با بالا اومدن ويندوز تبديل ميكنه به اين فايل تا آنتي ويروس نشناسدش ...فكر كنم آواست قبل بالا اومدن ويندوز ميتونه اسكن كنه ..اگه اينكارو بكنم چطوره؟؟

hamidreza2010
20-12-2012, 01:30
شما اصلا به حرف من توجه نميكنيد ميگم كه هي زياد ميشن آخه فايلاي سيستمي ثابت هستن زاد و ولد نميكنن كه بعدشم ميدونم تو همه سيستما هست اما محتويات فايلاي desktop.ini روي pc بنده با لب تاپم فرق داره ..اون كمپاني خارجيه ميگفت اين تروجان خودشو با بالا اومدن ويندوز تبديل ميكنه به اين فايل تا آنتي ويروس نشناسدش ...فكر كنم آواست قبل بالا اومدن ويندوز ميتونه اسكن كنه ..اگه اينكارو بكنم چطوره؟؟

خوبه ولی اگه بتونی kasper internet security 2013 نصب کنی + فول آپدیت + تنظیماتش رو هم بالا ببری بعدش سیستمت رو یبار فول اسکن کنی خیالت از بابت همه چیز راحت میشه.مطمئن باش
کسپر کارش حرف نداره

m-a14
30-06-2013, 20:46
سلام حمید جان
اره ویروسه
از طریق لینک زیر میتونی پاکش کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

safffat
30-06-2013, 20:49
داداش اونا که ویروس نیستند!!!:n08:

tiraxtork
03-07-2013, 19:18
ایا wuauclt.exe این فایل که تو تایپیک اومده ویروسه؟
منم به شک افتادم:n13: