مشاهده نسخه کامل
: با چه مسنجرهای میشه با آیدی های یاهو آنلاین چت کرد؟
منظورم اینه من چه مسنجری نصب کنم که بتونم ایدی های یاهو رو اد کنم و بتونم آنلاین باههاشون بچتم؟
دوستان مهمه برام لطفا راهنمایی کنین
Kamyar_AnathemA
22-12-2012, 00:51
pidgin این کارو میکنه
pidgin این کارو میکنه ممنون لطفا بیشتر توضیح میدین درباره ساختن آیدیش و دانلود نرم افزارش
Kamyar_AnathemA
23-12-2012, 06:15
من باهاش کار نکردم ولی کار کردن باهاش راحته
مثل بقیه مسنجر ها ای دی میسازی باهاش و لاگین میکنی
علاوه بر یاهو چند تا مسنجر دیگه هم ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلودش
جای نقطه چین بنویس m i h a n d o w n l o a d
دیگه با چه سرویس های میشه آیدی های یاهو رو اد کرد و باهاشون چت کرد؟
1- نیم باز
2-پالتالک
3-اسکایپ
4-ooooovoooo
لطفا راهنمایی کنین
SomeOne.Like.You
29-12-2012, 10:22
سلام
الان دیگه اکثر نرم افزار ها این قابلیت رو دارن که بشه از آیدی یاهوت توشون استفاده کنی شما برای موبایل میخوای یا کامپیوتر ؟
میدونم AOL هم میشه
پالتاک فکر نکنم , قبلا که امکانش نبود
سلام
الان دیگه اکثر نرم افزار ها این قابلیت رو دارن که بشه از آیدی یاهوت توشون استفاده کنی شما برای موبایل میخوای یا کامپیوتر ؟
میدونم AOL هم میشه
پالتاک فکر نکنم , قبلا که امکانش نبود
نه دوست عزیز برای پی سی میخوام
منظور من اینه چطوری مثلا ایدیم مال یه سرور دیگه باشه و بتونم ادلیست یاهوم رو ببینم و باهاشون بچتم
SomeOne.Like.You
30-12-2012, 08:27
نه دوست عزیز برای پی سی میخوام
منظور من اینه چطوری مثلا ایدیم مال یه سرور دیگه باشه و بتونم ادلیست یاهوم رو ببینم و باهاشون بچتم
توی اکثر نرم افزار ها یه قسمتی هست که می تونی با آیدی یاهو - جیمیل - فیس*بوک و ... لاگین کنی شما این نرم افزارها رو مثلا نیکباز رو دانلود کنی خودتون متوجه میشید :n01:
توی اکثر نرم افزار ها یه قسمتی هست که می تونی با آیدی یاهو - جیمیل - فیس*بوک و ... لاگین کنی شما این نرم افزارها رو مثلا نیکباز رو دانلود کنی خودتون متوجه میشید :n01: ولی من نمیتونم با نیم باز ایدیهای یاهو رو اد کنم
dvb595959
03-01-2013, 11:17
ولی من نمیتونم با نیم باز ایدیهای یاهو رو اد کنم
چرا داداش میشه من خودم انجام دادم دارم استفاده میکنم و میشه با نیمباز.
شما میتونید از سایت خود یاهو نرم افزاری رو که خودشون ساختند و دالودش رو هم گذاشته ان استفاده کنید امکانات زیادی از جمله مکالمه صوتی و تصویری داره
چرا داداش میشه من خودم انجام دادم دارم استفاده میکنم و میشه با نیمباز. چجوری از کدوم منو لطفا بیشتر راهنمایی کنین
dvb595959
03-01-2013, 16:43
چجوری از کدوم منو لطفا بیشتر راهنمایی کنین
شما نیمبازت روی گوشی نصبه یا کامپیوتر؟چون مسیرش فرق داره.برای کامپیوتر رو میدونم.باید بری وارد قسمت اجتماع بشی.در اونجا لیست سرویس های مختلف مثل فیسبوک و جیمیل و یاهو رو میبینید.وارد قسمت مثلا یا هو بشینو ایدی و پسورد ت رو وارد کن.اوکی کن لیست به نیمبازت اضافه میشه.اگه بازم نتونستی بگو برات تصویری اماده کنم .
شما نیمبازت روی گوشی نصبه یا کامپیوتر؟چون مسیرش فرق داره.برای کامپیوتر رو میدونم.باید بری وارد قسمت اجتماع بشی.در اونجا لیست سرویس های مختلف مثل فیسبوک و جیمیل و یاهو رو میبینید.وارد قسمت مثلا یا هو بشینو ایدی و پسورد ت رو وارد کن.اوکی کن لیست به نیمبازت اضافه میشه.اگه بازم نتونستی بگو برات تصویری اماده کنم . درسته من برای پی سی استفاده میکنم در واقع منم همین مسیرو میرم ایدی یاهوم رو هم میزنم ولی وقتی لوگین میکنم میزنه : The Service Not Available دلیلش چیه؟
اینم عکس دیگه کاملا براتون واضح باشه در ضمن من آخرین ورژن رو از سایت خود نیمباز گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dvb595959
03-01-2013, 22:11
درسته من برای پی سی استفاده میکنم در واقع منم همین مسیرو میرم ایدی یاهوم رو هم میزنم ولی وقتی لوگین میکنم میزنه : The Service Not Available دلیلش چیه؟
اینم عکس دیگه کاملا براتون واضح باشه در ضمن من آخرین ورژن رو از سایت خود نیمباز گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درسته مسیری رو که رفتی دررسته....برای منم اول همین پیغام رو میداد.ولی نهایتا جواب داد.ایدی رو کامل بنویس.در اون لحظه از مسنجر دیگه ای استفاده نکن.از چیز پی ان استفاده نکن.توی ایمیل دیگه ای نباشی. اینا رو چک کن شاید تاثیر داشته باشه.... بازم من در خدمتم
درسته مسیری رو که رفتی دررسته....برای منم اول همین پیغام رو میداد.ولی نهایتا جواب داد.ایدی رو کامل بنویس.در اون لحظه از مسنجر دیگه ای استفاده نکن.از چیز پی ان استفاده نکن.توی ایمیل دیگه ای نباشی. اینا رو چک کن شاید تاثیر داشته باشه.... بازم من در خدمتم ممنون همه جوره تست زدم ولی باز همون پیغام رو میده
dvb595959
03-01-2013, 22:19
الان چک کردم دیدم که اره الان برای منم ارور داد. ولی این مسیر درسته همینجا بازم امتحان کنید. شاید الان سرویسش رو غیر فعال کرده باشه. ولی درست میشه..:n20:
الان چک کردم دیدم که اره الان برای منم ارور داد. ولی این مسیر درسته همینجا بازم امتحان کنید. شاید الان سرویسش رو غیر فعال کرده باشه. ولی درست میشه..:n20: جالبه تونستم باهاش ایدی هات میل رو فعال کنم ولی یاهو رو نه
dvb595959
03-01-2013, 22:24
درست میشه مطمئن باش...
dvb595959
04-01-2013, 00:20
الان چک کنید درست شده.برای من حل شد.
الان چک کنید درست شده.برای من حل شد. ولی برای من بازم همون ارور رو میده سرویس موجود نمباشد
amirkalak6
11-01-2013, 18:19
دوستان هیچ برنامه ای هست که واقعا به ایدیه یاهو وصل بشه؟؟؟غیر از nimbuz:n12:
dvb595959
11-01-2013, 18:35
دوستان هیچ برنامه ای هست که واقعا به ایدیه یاهو وصل بشه؟؟؟غیر از nimbuz:n12:
بله هست...Trillian
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.