naderloosaeed
18-12-2012, 09:46
با سلام.
من یه چهار جلسه ای نرفتم سر کلاس طراحی صفحات وب و استادم (:n24:) مصمم هست که حذفم کنه!:n28:
با هزار جور بدبختی و فلاکت راضیش کردم که منصرف بشه.
حالا گفته دوتا کد بهش تحویل بدم که بیخیال حذف بشه. اون کد هم به این صورت هست که:
1. فرض کنید صفحه ای به صورت زیر داریم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای بنویسید که صفه ی dotest.php اطلاعات را به صورت زیر پردازش نماید:
اگر کاربر در صفحه ی test.php دکمه ی مربوط به فرم 1 را کرد اطلاعات وی را و اگر بر روی دکمه ی فرم 2 کلیک کرد معدل وی را محاسبه کند.
----------------------------
2.صفحه ای طراحی نمایید که اعداد m و n را از کاربر دریافت و جدول ضرب n*m را طراحی کند که ردیف های آن به رنگهای سیاه، زرد و آبی باشد. (منظورش اینه که ردیف اول سیاه باشه، دوم زرد، سوم آبی، چهارمی بازم سیاه و ...)
من یه چهار جلسه ای نرفتم سر کلاس طراحی صفحات وب و استادم (:n24:) مصمم هست که حذفم کنه!:n28:
با هزار جور بدبختی و فلاکت راضیش کردم که منصرف بشه.
حالا گفته دوتا کد بهش تحویل بدم که بیخیال حذف بشه. اون کد هم به این صورت هست که:
1. فرض کنید صفحه ای به صورت زیر داریم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای بنویسید که صفه ی dotest.php اطلاعات را به صورت زیر پردازش نماید:
اگر کاربر در صفحه ی test.php دکمه ی مربوط به فرم 1 را کرد اطلاعات وی را و اگر بر روی دکمه ی فرم 2 کلیک کرد معدل وی را محاسبه کند.
----------------------------
2.صفحه ای طراحی نمایید که اعداد m و n را از کاربر دریافت و جدول ضرب n*m را طراحی کند که ردیف های آن به رنگهای سیاه، زرد و آبی باشد. (منظورش اینه که ردیف اول سیاه باشه، دوم زرد، سوم آبی، چهارمی بازم سیاه و ...)