ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت این وب سایت فلش

ila
18-12-2012, 02:01
من میخوام فلش جوری باد بگیرم که برای طراحی یه همجین سایتی مشکل نداشته باشم....
باید چی بخونم..کجا بهترین کلاس ةمورشی برای فلش رو دارن
من فلش بلدم...ولی اکشن اسکریپت هیجی..
میخوام بدونم برای طراحی همجین ساینی باید اکشن اسکریپت یاد بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1w2w3w4w
19-12-2012, 21:28
سلام
اون سایت که شما میگید یه تمپلیت آماده فلش هست که میخرید و ادیتش میکنید در واقع دو نوع کار بافلش هست یکی بشینی از صفر خودت همه کار رو درست کنی یکی دیگه استفاده از تمپلیتها که معمولا این دوی هست که استفاده میشه حتی اوناییهم که از صفر کاررو خودشون انجام میدن هم قسمت های کار رو از فایل های آماده خودشون استفاده میکنن یعنی شما باید آشنایی با اکشن داشته باشد و بتونید فایل ها رو ادیت کنید

و اما راجع به سوالتون آره باید اکشن و کدنویسی رو یاد بگیرید ولی معمولا تو کلاسای فلش فقط اکشن رو یاد میدن و نحوه ی کد نویسی و الگوریتم نویسی رو یاد نمیدن دنبال یه استاد بگرد مثلا توی آموزشش ساخت یه پروژه رو یاد بده

ila
20-12-2012, 17:32
خیلی دوس دارم خدای اکشن اسکریپت بشم...
منظور از اینکه گفتید اینکه همه جا اکشن یاد میدن همون خود فلشه؟
کجا دنبال استاد بگردم که برام کامل یاد بده بلد باشه واقعا؟
بعد اینکه اگه همین سایتی که نشون دادم رو بخوام ویرایش کنه یکی برام تا یه سایتی شبیه اون چیزی که میخوام بشه چه قدر باید هزینه باد بدم...حدودشو بگید..500 تومن..1 تومن ..یا ...؟
ممنون

1w2w3w4w
20-12-2012, 18:43
نه آموزش اکشن اسکریپت از فلش جداست .
در ضمن ممکنه یکی آموزش اکشنو خوب بلد باشه ولی تو کد نویسی ضعیف باشه

ببین مثلا اگه سرفصل های اکشن رو ببینی میبینی که مثلا اول معرفی متغییرها کار با حلقه های تکرار نو شتن تابع و... رو یاد میدن که این یه روش آموزش کلاسیکه

وای مثلا شما به استادتون بگید که مثلا ساخت یه سایت فول فلش رو آموزش بده و در آموزش به هر کدی نیاز داشتین یادتون بده

در مورد هزینه هم نمتونم نظری بدم معمولا وقتی یه فایل رو هم ویرایش میکنن قیمت طراحی کامل رو میگیرن ولی اگه خودتون یه فایل رو بدید که بگین روی این کار کنه بستگی به میزان تغییرات و طراحی ها داره هزینش

ila
21-12-2012, 01:31
یه مرجع خوب برای یادگیری اکشن اسکریپت برای طراحی وب سایت دارید؟

1w2w3w4w
21-12-2012, 15:34
ام... توی سایت مجید انلاین یه تاپیک با عنوان اکشن اسکریپت از صفر تا بینهایت موجوده و همچنین توی سایت p30learning یه آموزش تصوری با عنوان اولین سایت فول فلش من هست که پیشنهاد میکنم دانلودش کنید