ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSI CX61 بگیرم یا نه؟

rvx2008
17-12-2012, 20:44
سلام دوستان اگه کسی تجربه کار با CX61 رو داره لطفا عیب و ایرادی اگه داره بگه؟

airplay
18-12-2012, 18:12
سلام لپ تاپ های MSI به دلیل انحصاری بودن وارداتشون قیمت کمی بیشتر از عرف دارند
اما گارانتی خوبی دارند

forexet
19-12-2012, 23:40
سلام دوستان اگه کسی تجربه کار با CX61 رو داره لطفا عیب و ایرادی اگه داره بگه؟

سلام من خیلی شنیدم میگن MSI کیفیت خوبی نداره اما خودم نداشتم تاحالا نمیدونم درست میگن یا نه
اگر Asus , Lenovo , HP بگیرید بهتره به نظرم...

milad mohebi
21-12-2012, 13:49
سلام من خیلی شنیدم میگن MSI کیفیت خوبی نداره اما خودم نداشتم تاحالا نمیدونم درست میگن یا نه
اگر Asus , Lenovo , HP بگیرید بهتره به نظرم...

تایید میشه.

Thor God
23-12-2012, 16:24
البته باید بگیم که تو سری گیم لپ تاپ های ام اس آی خیلی خوب هستن ! من به شخصه تا حالا در اون حد که بخوام نقد و بررسی بکنم با msi کار نکردم و اطرافیانم هم خیلی کم از این مدل داشتن ! ولی فکر نکنم که کیفیت خوبی داشته باشه !

در هر صورت میتونید y580 و dv6 7000 و n56 بردارین که تا حالا مشکل خاصی نداشتن ( به غیر از مشکل گرمای n56 که من خودم به شخصه ردش می کنم ! )

avator20002000
28-12-2012, 23:09
هفته پیش بود حدودا من گرفتمش: مزایای و معایب کلی bluetooth 4 و یه مشت فناوری دیگه مهماش:'گرافیک بسیار قدرتمند و عالی بزگترین برگ برندش هستش صفحه نمایش درخشان( من مات دوس دارم بیشتر) با زاویه دید بد از فاصله چند متری یا خیلی کج اینم برگ بازندش هستش بازی های روز هم همرو با ultra setting اجرا کرد من امتحان کردم خودم

rvx2008
28-12-2012, 23:34
هفته پیش بود حدودا من گرفتمش: مزایای و معایب کلی bluetooth 4 و یه مشت فناوری دیگه مهماش:'گرافیک بسیار قدرتمند و عالی بزگترین برگ برندش هستش صفحه نمایش درخشان( من مات دوس دارم بیشتر) با زاویه دید بد از فاصله چند متری یا خیلی کج اینم برگ بازندش هستش بازی های روز هم همرو با ultra setting اجرا کرد من امتحان کردم خودم

مرسی دوست عزیز فقط اگه میشه در مورد نگه داشتن باطریشو داغ کردن موقع بازی هم توضیح بدید؟ مانیتورش بسبت به asus یا acer خیلی بد تره؟

parsicola
29-12-2012, 22:39
مرسی دوست عزیز فقط اگه میشه در مورد نگه داشتن باطریشو داغ کردن موقع بازی هم توضیح بدید؟ مانیتورش بسبت به asus یا acer خیلی بد تره؟

همه لپ تاپها اگه کارت گرافیک قوی روش نصب باشه موقع گیم بازی کردن به شدت داغ می شند و درصورت کارکشیدن سنگین بعد یکی دو سال یه جاشون میسوزه. مخصوصا توی لپ تاپ های دل زیاد اتفاق میفته. فقط لپ تاپ های سری گیم تو این زمینه خوب عمل می کنند. این مدل مورد نظر شما هم لپ تاپ خیلی خوبیه و خیلی مورد استقبال قرار گرفته و جوری شده که الان تو بازار دیگه کمیاب شده.
کیفیت تصویر اکثر برندها از جمله این سه برند تقریبا یکیه و فرقی با هم ندارند. الته مدل با مدل فرق می کنه ولی شخصا هم asus داشتم و هم msi ، هردوشون از نظر من یکی هستند. acer تاحالا نداشتم ولی از نظر من از این دوتا سطحش پائینتره. کلا این سه برند مثل خیلی از برندها بیشتر از صفحه نمایشهای براق (آینه ای) و با کیفیت HD استفاده می کنند که معمولا رزولوشن 1366*768 دارند که بیشتر در زاویه عمودی مشکل دارند و با نگاه کردن از پائین یا بالا به تصویر کیفیت اون به شدت افت می کنه و مدام باید زاویه صفحه لپ تاپ رو تنظیم کنید تا تصویر رو درست ببینید.(با احترام به نظر دیگران). بهترین کیفیت تصویر تو لپ تاپ های سونی و اپل می تونید پیدا کنید که خیلی هم گرون هستند . البته توشیبا هم بعد از سونی و اپل تو این نظر مدعی میتونه باشه من تاحالا 2 تا توشیبا داشتم یکی مربوط به 8 سال پیش یکی هم مربوط به 4 سال پیش و کیفیت هردوتصویر از نوع مات و فوق العاده هستند. همین الان دارم با لپتاپ توشیبای مربوط به تقریبا 8 سال پیش پیغام می نویسم(S500-603) و کیفیت تصویر مثل روز اول عالیه و هنوز هم کمتر لپ تاپی دیدم که کیفیت تصویرش با این پیرمرد برابری کنه!. مهمترین نکته در کیفیت تصویر هم همون زاویه عمودی تصویره که نباید اصطلاحا تصویر سیاه بشه حالا از بغل اگه کیفیتش افت کنه خیلی مهم نیست چون شما همیشه روبروی لپ تاپ نشستید . اگه دقت کرده باشید اکثر تبلیغات هم به جای اشاره به زاویه عمودی با اشاره به حداکثر زاویه جانبی به عمد مردم رو فریب میدند!