ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا آوردن بعد از خوردن ترامادول!

x64
17-12-2012, 16:10
دوستان سلام!
حدود 2 ماه ماه پیش من ترامادول 100 مصرف میکردم روزی 3- 4تا هم میشد که میخوردم!
بعدر از یک ماه گذاشتمش کنار...
حالا دیشب حوس کردم به اشتباه 2تا رو باهم خوردم...از دیشب که خوردم بهم نساخت و مرتب بالا میارم.
حالا ممنون میشم کسی راهنماییم کنه که چی بخورم خوب شم(معده درد هم دارم):n14:

V E S T A
17-12-2012, 16:22
سلام

روزی 3-4 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!:n15:

یکی از عوارض استفاده از ترامادول تهوع هست حتما برین دکتر ممکنه مسمومیت دارویی باشه و نیاز باشه معدتون شستشو داده شه ..

x64
17-12-2012, 16:34
سلام

یکی از عوارض استفاده از ترامادول تهوع هست حتما برین دکتر ممکنه مسمومیت دارویی باشه و نیاز باشه معدتون شستشو داده شه ..
البته اون مال قبلا بود!دیگه بدنم آدت کرده بود!
باید همین کارو کنم، مرسی از جوابت.

shabnam1986
18-12-2012, 22:18
سلام

ترامادول یه شبه مخدر هست درسته؟
پس چرا احساسی رو که میگن شبیه نشئه گی میاره من احساس نمیکنم؟

x64
18-12-2012, 22:21
نشگی به چی میگی؟!
......
شما باید بصورت مداوم بخورین تا اون احساسو بهتون بده!

مهرسا1
18-12-2012, 22:43
دوستان سلام! حدود 2 ماه ماه پیش من ترامادول 100 مصرف میکردم روزی 3- 4تا هم میشد که میخوردم! بعدر از یک ماه گذاشتمش کنار... حالا دیشب حوس کردم به اشتباه 2تا رو باهم خوردم...از دیشب که خوردم بهم نساخت و مرتب بالا میارم. حالا ممنون میشم کسی راهنماییم کنه که چی بخورم خوب شم(معده درد هم دارم):n14: این یکی از عوارض اوردوز بوده شما چون بدنت پاک شده دچار یه شک خفیف شدین که البته به خیر گذشته ترامادول یکی از بدترین داروها هست لطفا سرخود هرگز مصرف نکین نه تنها شدیدا اعتیاد اوره بلکه عوارض جسمی و روانی برگشت ناپذیری داره موفق باشید

senaps
18-12-2012, 23:14
این یکی از عوارض اوردوز بوده شما چون بدنت پاک شده دچار یه شک خفیف شدین که البته به خیر گذشته ترامادول یکی از بدترین داروها هست لطفا سرخود هرگز مصرف نکین نه تنها شدیدا اعتیاد اوره بلکه عوارض جسمی و روانی برگشت ناپذیری داره موفق باشید

رفقا تو شهر مواد پرور ما، کسایی که مواد بهشون نمی‌رسه میرن ترامادول مصرف میکنن.... اگر مصرف به عنوان مخدر دارید که هیچ، ولی به نظر من حتی مصرفش با تجویز پزشک هم ضرر داره!!

البته بعضی از این رفقای ما که به دلیل س ک س زیادی! با سخت افزارشون مشکل پیدا کردن و نمی‌تونن کار کنن!( سک س کنن!!) میخورن که باز چیز بدیه!! چیه خو؟!

V E S T A
19-12-2012, 00:07

سلام

اگر به صورت طولانی و بدون وقفه مصرف شه در بدن ایجاد مقاومت میکنه و فقط دوز بالاتر حالت هایی مثل مصرف اولیه رو میده .

مهرسا1
19-12-2012, 00:14
ترامادول یه شبه مخدر هست درسته؟ پس چرا احساسی رو که میگن شبیه نشئه گی میاره من احساس نمیکنم؟ چون شما ظرفیت کبدیتون پر شده یعنی به خاطر داروهای که مصرف میکنین آنزیم های کبدیتون بالاست و بیشتر دارو رو تجزیه میکنه به قول معتادا شما کبدتون سمی شده

armin_punisher6
19-12-2012, 00:17
رفقا تو شهر مواد پرور ما، کسایی که مواد بهشون نمی‌رسه میرن ترامادول مصرف میکنن.... اگر مصرف به عنوان مخدر دارید که هیچ، ولی به نظر من حتی مصرفش با تجویز پزشک هم ضرر داره!!

البته بعضی از این رفقای ما که به دلیل س ک س زیادی! با سخت افزارشون مشکل پیدا کردن و نمی‌تونن کار کنن!( سک س کنن!!) میخورن که باز چیز بدیه!! چیه خو؟!

تنها مزيتش همون واسه س ك سه.البته طرف بايد جنبش رو داشته باشه كه همينطوري واسه تفريح نخوره.چون شديدا اعتياد آوره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

علی مقدس
19-12-2012, 00:29
دوستای جوونم استفاده از این دارو فقط برای معتادا و برای ترک اعتیاد مجازه و استفاده ازش واسه کارایی که بعضی از دوستان توصیه کردن عواقب خطرناکی داره که با یه مطالعه کوچیک و سرچ تو گوگل متوجه میشین باور کنین حالتای لذت بخش هر چه طبیعی تر بهتر

senaps
19-12-2012, 00:47
تنها مزيتش همون واسه س ك سه.البته طرف بايد جنبش رو داشته باشه كه همينطوري واسه تفريح نخوره.چون شديدا اعتياد آوره.

من فکر نمی‌کنم همون مزیت رو هم بتونه خوب داشته باشه!! البته دوستای ما که میخوردن همیشه و .....
ولی خوب، این به این معنی نیست که هر روز یا هر هفته.... بلکه هر وقت که کیس خوبی گیر می‌اوردن!! اونم تو مدت کوتاهی و ظاهرا 1/4 مش رو میخوردن یا یه همچین چیزی....

x64
19-12-2012, 01:11
اینو تازه فهمیدم که هیچ چیزی ارزش سالم زندگی کردن رو نداره...:n01:

x64
19-12-2012, 01:30
این یکی از عوارض اوردوز بوده شما چون بدنت پاک شده دچار یه شک خفیف شدین که البته به خیر گذشته ترامادول یکی از بدترین داروها هست لطفا سرخود هرگز مصرف نکین نه تنها شدیدا اعتیاد اوره بلکه عوارض جسمی و روانی برگشت ناپذیری داره موفق باشید
کاملا فرمایشات شما درسته!:n16:
چون من قبلا که مصرف داشتم میگم روزی 5تا هم میخوردم، بعد که گذاشتم کنار بدنم پاک شده و دچار همون شک شده.
تشکر!

shabnam1986
20-12-2012, 20:58
چون شما ظرفیت کبدیتون پر شده یعنی به خاطر داروهای که مصرف میکنین آنزیم های کبدیتون بالاست و بیشتر دارو رو تجزیه میکنه به قول معتادا شما کبدتون سمی شده

پس چرا سونو و آزمایش خون و ادرار نشون نمیده؟

مهرسا1
20-12-2012, 21:24
پس چرا سونو و آزمایش خون و ادرار نشون نمیده؟ فقط ازمایش آنزیم کبدی نشون میده شما که بیمه هستی یه ازمایش آنزیم کبدی بده باهات شرط میبندم انزیم های کبدیت خیلی از یه حد نرمال بالاتر باشه

armin_punisher6
20-12-2012, 22:36
من فکر نمی‌کنم همون مزیت رو هم بتونه خوب داشته باشه!! البته دوستای ما که میخوردن همیشه و .....
ولی خوب، این به این معنی نیست که هر روز یا هر هفته.... بلکه هر وقت که کیس خوبی گیر می‌اوردن!! اونم تو مدت کوتاهی و ظاهرا 1/4 مش رو میخوردن یا یه همچین چیزی....

من فقط واسه همين كار ميخوردم بين ١ تا ٣ تا هر وقت ميخوردم متناسب با وقتي كه داشتم.ولي مشكلاتي مثل خارش،تشنگي و عصبي شدن رو هم داشت.

Sent from my iPhone using Tapatalk

waltz
21-12-2012, 00:45
ترامادول رو بیشتر برای رابطه جنسی استفاده می‌کنن، در گذشته‌های نه چندان دور الان روش‌های دیگه‌ای اومده که جایگزین شده و عوارض کمتری داره، در مورد بالا آوردن شما بدنتون عادت نداشه اونوقت یهو دو تا رو انداختی بالا؟ اگه بهش عادت کنی ترکش از مواد مخدر سخت تره، واقعا ترکش مرد می‌خواد به چش دیدم! کسایی رو می‌شناسم که روزی دو تا خشاب رو مصرف می‌کردن و انرژی باور نکردنی رو احساس می‌کردن و کاملا معلوم بود که این نیرو کاذبِ! نشئه کردن باهاش که بدنت عادت نداشته باشه می‌شه زهرمار ولی اگه بدنتون عادت کرده باشه با خوردن یه دونه‌اش می‌رین تو دنیای سید برت و جیم جارموش!