مشاهده نسخه کامل
: انتخاب كدام كارت گرافيك
علي طهماسبي
17-12-2012, 03:39
با سلام
دوستان از بين كارتهاي زير كدوم يكي براي كارهاي گرافيكي رندر و افتر .... بهتره
ASUS 7970 3GB GDDR5
ASUS GTX670 DCUII 2GB GDDR5
PNY NVIDIA® Quadro®1 GB 128 BIT 2000
AMD به دردت نمیخوره شما انویدیا باید برداری.
من در مورد کواردو اطلاعات زیادی ندارم ولی گمونم ۶۷۰ بهتر باشه. البته به یه نکته هم توجه کنید:
Note: To use Kepler-class graphics cards (such as the GTX 680) for the GPU-accelerated ray-traced 3D renderer, you need to install the After Effects CS6 (11.0.1) or (11.0.2) update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیست کارت گرافیک مناسب هم تو سایت ادوب هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
animsprite
17-12-2012, 10:57
خوب چیزی که مشخصه انودیا در سریه ۶۰۰بیشتر تمرکزش روی گیمینگ بوده و بر خلاف سری ۵۰۰زیاد به کودا و فیزیک نپر داخته
البته قیمت هر سه کارتی که گفتید با هم تفاوت هایی دارن ولی پیشنهاد من برای شما ۷۹۷۰ودر صورت انتخاب انودیاgtx580
خوب چیزی که مشخصه انودیا در سریه ۶۰۰بیشتر تمرکزش روی گیمینگ بوده و بر خلاف سری ۵۰۰زیاد به کودا و فیزیک نپر داخته
البته قیمت هر سه کارتی که گفتید با هم تفاوت هایی دارن ولی پیشنهاد من برای شما ۷۹۷۰ودر صورت انتخاب انودیاgtx580
کاملا درست میگید.
من بین سه انتخابی که مطرح شد گفتم ۶۷۰ و البته ۵۸۰ عملکرد بهتری داره
The GPU features in After Effects CS6 can be thought of in three categories:
GPU-accelerated ray-traced 3D renderer (CUDA on specific graphics cards)
Fast Draft mode, Hardware BlitPipe, and GPU acceleration of Cartoon effect (OpenGL with somewhat stringent requirements)
OpenGL swap buffer (OpenGL with looser requirements)
افترافکت تو این سه مورد گفته شده از جیپییو استفاده میکنه. برای اولی از کوداکور که فقط کارتهای انویدیا هستند. برای دومی و سومی هم نه تنها خیلی از کارتهای قدیمی انویدیا و AMD میتونن انجام بدن حتی گرافیک اینتل ۴۰۰۰ هم پشتیبانی میکنه.
animsprite
17-12-2012, 17:32
580 بیشت به خاطر کودا و فیزیک قدرتمندشه تو گیمینگ هم که واسه خودشه ....
این کارت حالا حالا ها از دور خارج شو نیست به نظرم بهترین ابتکار انودیا بوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.