مشاهده نسخه کامل
: چگونه حسگر اثر انگشت loptop HP4540s رو فعال کنیم؟
n78nokia
16-12-2012, 20:46
سلام دوستان
لپتاپ hp 4540s با سیستم عامل ویندوز 7 حریدم وین 7 رو پاک کردم و وین8 ودرایور های مربوط به اون رو از سایت HP دانلود و نصبیدم!!
از طریق برنامه HP Protect Tools Security Manager میشه رمز عددی پین کد و یا گزینه های دیگه رو فعال کرد اما گزینه ی finger print نیست!
چطوری میشه فعالش کرد؟ روشی غیر از نرم افزار شرکت Hp نیست؟
درایور مربوط به فینگر پرینت حتما نصب بشه
ویندوز حتما اکتیو شده باشه ، برخی از کرک های ویندوز همه ی امکانات رو در اختیار شما قرار نمی دهند
n78nokia
16-12-2012, 23:25
گفتم که درایورهای finger print رو از سایت شرکت و مطابق نسخه ی سیستم عامل گرفتم !!!!!!
روش زیر رو امتحان کنید
Open HP Protect tools.
Then go to administration in the bottom right corner -> Administrative Console -> Increase System security.
Tick Windows login security.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که درایورهای finger print رو از سایت شرکت و مطابق نسخه ی سیستم عامل گرفتم !!!!!!
HP SimplePass رو باید نصب کنی
n78nokia
20-12-2012, 13:29
روش زیر رو امتحان کنید
Open HP Protect tools.
Then go to administration in the bottom right corner -> Administrative Console -> Increase System security.
Tick Windows login security.
این قسمت فعال هست و متاسفانه فینگر پرینت فعال نیست
n78nokia
20-12-2012, 13:42
HP SimplePass رو باید نصب کنی
این برنامه فکر کنم برای مدیریت اثر انگشت باشه مثلا ذخیره 10 اثر انگشت و اینا اما ماله من کلا نمیاد که فعالش کنم با اینکه درایورش نصب هست
afee1990
07-01-2013, 05:58
سلام من مشکل دارم که موقع نصب hp protect tools این ارورو بهم میده:
به نظرتون مشکل از چیه؟
itbartar
25-02-2013, 18:02
من هر کاری میکنم نصب نمیشه !!! درایورش نصب شده و میشناسه ، اما با نرم افزار ها که کار میکنم به جایی نمیرسن که بخوام انگشتم رو بکشم. فقط پسورد و اینها رو برای ورود ویندوز چک میکنه .
itbartar
25-02-2013, 18:08
لطفا یکی زودتر راهنمایی کنه.مرسی
تدبیر تیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درج آگهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسب درآمد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bijandarbari
25-02-2013, 19:35
سلام
این مشکل منم هست.
تو خود ویندوز نمیتونم باهاش کار کنم. درایورش رو هم نصب کردم ولی ویندوز حسگر رو نمیشناسه.
ولی تو نرم افزار hp protect tools تونستم ازش استفاده کنم.فقط تو همین نرم افزار کار کرد.
لطفا دوستان راهنمایی کنم.
شنيدم چيپ وايرلس اين لپتاپ ضعيفه و قدرت خوبي نداره ؟ ايا اين رسته؟ اگه درست نيست لطفا بگيد قدرت اون خوب / متوسط يا بده؟:n13:
matin.a2013
17-11-2013, 17:03
رفع مشکل Fingerprint 100%
آقا هرکی به این مشکل برخورده بهم زنگ بزنه تا کمکش کنم.مطمئن باشید درست میشه.هیچ کاری نشد نداره.من خودم بعد یک سال تونستم Fingerprint لپ تاب رو درست کنم.
09394542171
سلام دوستان بالاخره من راهش رو پیدا کردم
بعد از یکسال
100% تضمینی : حداقل برای خودم که بود:n05:
در اصل سایت hp نرم افزار مربوط به این امکان رو عوض کرده
برای فعالسازی کارهای زیر رو انجام بدید:
قبل از همه اگر درایور اثر انگشت رو نصب کردید سعی کنید پاکش کنید.
برای اینکار روی my computer کلیک راست کرده و از device manager
گزینه validity و بعد هم پاک کنید.
1. به سایت hp برید. hp.com
2. از قسمت support و driver لپ تاپ خودتون و بعد مدل ویندوزتون رو وارد کنید
3. وقتی لیست درایورها و نرم افزار ها اومد از بخش software-security نرم افزار HP Client Security Manager (American, International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید.
4. دوباره از قسمت software-security نرم افزار HP Device Access Manager (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید.
5. این بار از قسمت Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices ، درایور Validity Fingerprint Sensor Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید.
نکته : حتما به پیغام های restart ویندوز پاسخ مثبت بدین.
نکته دوم: اینکارهارو به ترتیب انجام بدین.
هرکس هم مشکلی داشت میتونه به ایمیل من مراجعه کنه و سوالشو بپرسه :ehsanfx.66616@yahoo.com
اگر جواب داد به من هم خبر بدید که روحیه بگیرم:n02::n02::n02:
mehraaan1374
04-08-2015, 03:46
HP Client Security Manager (American, Internation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نمیتونم پیدا کنم
سلام دوستان بالاخره من راهش رو پیدا کردم
بعد از یکسال
100% تضمینی : حداقل برای خودم که بود:n05:
در اصل سایت hp نرم افزار مربوط به این امکان رو عوض کرده
برای فعالسازی کارهای زیر رو انجام بدید:
قبل از همه اگر درایور اثر انگشت رو نصب کردید سعی کنید پاکش کنید.
برای اینکار روی my computer کلیک راست کرده و از device manager
گزینه validity و بعد هم پاک کنید.
1. به سایت hp برید. hp.com
2. از قسمت support و driver لپ تاپ خودتون و بعد مدل ویندوزتون رو وارد کنید
3. وقتی لیست درایورها و نرم افزار ها اومد از بخش software-security نرم افزار HP Client Security Manager (American, International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید.
4. دوباره از قسمت software-security نرم افزار HP Device Access Manager (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید.
5. این بار از قسمت Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices ، درایور Validity Fingerprint Sensor Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید.
نکته : حتما به پیغام های restart ویندوز پاسخ مثبت بدین.
نکته دوم: اینکارهارو به ترتیب انجام بدین.
هرکس هم مشکلی داشت میتونه به ایمیل من مراجعه کنه و سوالشو بپرسه :ehsanfx.66616@yahoo.com
اگر جواب داد به من هم خبر بدید که روحیه بگیرم:n02::n02::n02:
منم شماره سه وچهار را پیدانکردم وتولیستش نیست اصلا!!!
مدل لپ تاپ HP EliteBook8560p هست وویندوز8.1pro64bit هست
خب بعدازاینکه درمورد فعالسازی فینگرپرینت به این تالار رسیدم وجواب پست رو دادم(درپست قبل) ونتونستم برنامه HP Client Security... رو پیداکنم
متوجه شدم که اول باید درایور مربوطه یعنی (Validity Fingerprint Sensor Driver (International رو متناسب با مدل دستگاه بایددانلود ونصب کرد که اینکارو انجام دادم ؛ دوم باید نرم افزار HP ProtectTools Security Manager رو متناسب با سیستم عاملی که روی دستگاه راه اندازی شده، دانلود ونصب کرد ( متناسب با هرویندوزی ورژن این برنامه متفاوته ) که میتونید ازاینجاپیداش کنید :
خلاصه من برای لپ تاپ HP EliteBook8560p که استوک وارداتی هست و ویندوز غیراورجینال 8.1Pro 64bitروش نصبه تونستم درایور و نرم افزار های مذکور رو متناسب بادستگاهم پیداکنم ونصب کنم وحسگراثرانگشت هم کاملا فعاله وکارمیکنه وموقع بالا اومدن ویندوز ازش استفاده میکنم
مورخ بیست وپنجم خرداد یکهزاروسیصدونودوپنج
alpha041
12-12-2016, 06:58
دوستان کسی رو ویندوز 10 تونسته حسگر اثر انگشت را فعال کنه؟
الکی پول حسگر دادیم چه قدر درد سر داره :n17:
من hp prorect و validity را برای ویندوز 10 پیدا نکردم!
دوستان کسی رو ویندوز 10 تونسته حسگر اثر انگشت را فعال کنه؟
الکی پول حسگر دادیم چه قدر درد سر داره :n17:
من hp prorect و validity را برای ویندوز 10 پیدا نکردم!
بنده هم برای ویندوز 10 هرچقدر گشتم نتونستم برنامه hp protecttools پیدا کنم.
تمام درایورهای لازم رو نصب کردم ولی گزینه فینگرپرینت توی تنظیمات وجود نداره.
لطفا اگه کسی راه حلی سراغ داره بگه، ممنون میشیم ازش.
اشکانرئوفیان
13-04-2017, 12:40
ببخشیدجنابمن لیتابhp elitebook8440p روخریداریکردممیخوام حسگراثرانگشتم رو فعال کنم هرچی میگردم چیزپیدا نکردممتاسفانه اگ میتونین راهنمای کنثن تاامتحان کنم
اشکانرئوفیان
13-04-2017, 13:34
hp elitebook 8440p ببخشید داش من این لب تابرو خریدم میخوام بدونم حسگراثانگشتتش رو چجوریراه بندازم
لطفا کمکم کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.