ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سر درد شدید!!!؟

bbkagp
16-12-2012, 14:21
با سلام

من موقع کار با کامپیوترم، بعد 3-4 ساعت سر درد شدیدی می گیرم. این در حالی که موقع کار با کامپیوتر محل کارم مشکلی برام پیش نمیاد.
این مشکل از مانیتور می تونه باشه یا کارت گرافیکی!؟
قسمت عجیب جریان اینه که همه چی درست کار می کنه و هیچ مشکلی در کامپیوتر نیست، تنها نشان خرابی یکی از اینا سر درد شدید منه!!!

ممنون میشم اگه بگین مشکل از چی می تونه باشه و من چی رو باید عوض کنم!

EXTREME
16-12-2012, 14:34
این میتونه از میزان روشنایی و کنتراست مانیتور باشه میزان روشنایی و کنتراست مانیتور رو کاهش بدین فاصله از مانیتور هم خوب باشه کافیه
مانتیورهایی که انعکاسی هستند و در ممکنه در شرایط نوری مختلف انعکاس وجود داشته باشه هم این مشکلات پیش میاد

bbkagp
16-12-2012, 16:59
این میتونه از میزان روشنایی و کنتراست مانیتور باشه میزان روشنایی و کنتراست مانیتور رو کاهش بدین فاصله از مانیتور هم خوب باشه کافیه
مانتیورهایی که انعکاسی هستند و در ممکنه در شرایط نوری مختلف انعکاس وجود داشته باشه هم این مشکلات پیش میاد
ممنون از جوابتون... اما
روشنایی و کنتراست مانیتور در کمترین مقدار است!
مانیتورم هم نور منعکس نمی کنه.
فاصله ام از مانیتور مقدار استاندارد است.

دیگه چه مواردی رو باید کنترل کنم!!!!؟

EXTREME
16-12-2012, 18:14
ممنون از جوابتون... اما
روشنایی و کنتراست مانیتور در کمترین مقدار است!
مانیتورم هم نور منعکس نمی کنه.
فاصله ام از مانیتور مقدار استاندارد است.

دیگه چه مواردی رو باید کنترل کنم!!!!؟

میزان رفش ریت البته در lcd ها رفرش ریت مثل مانیتور های crt یست و حداکثر 60hz میتونه باشه ولی میتونید رو 59 هم بزارید
ریزولیشن مانیتور رو عوض کنید ببینید در ریزولیشن های مختلف هم مشکل دارین یا نه

bbkagp
18-12-2012, 14:36
میزان رفش ریت البته در lcd ها رفرش ریت مثل مانیتور های crt یست و حداکثر 60hz میتونه باشه ولی میتونید رو 59 هم بزارید
ریزولیشن مانیتور رو عوض کنید ببینید در ریزولیشن های مختلف هم مشکل دارین یا نه

ممنون از جوابتون... اما

رفرش ریت من فقط ٦٠ است و گزینه ٥٩ نداره
با تغییر رزولوشن کفیت تصویر و اثرش بدتر شد

دیگه چه مواردی رو باید کنترل کنم!!!!؟ :n03:

EXTREME
18-12-2012, 18:54
ممنون از جوابتون... اما

رفرش ریت من فقط ٦٠ است و گزینه ٥٩ نداره
با تغییر رزولوشن کفیت تصویر و اثرش بدتر شد

دیگه چه مواردی رو باید کنترل کنم!!!!؟ :n03:

از چه خروجی تصویری استفاده میکنید ؟

bbkagp
18-12-2012, 23:10
از چه خروجی تصویری استفاده میکنید ؟
دیجیتال, کابل سفید رنگ

bbkagp
18-12-2012, 23:56
دیجیتال, کابل سفید رنگ
عوض کردم و کابل آنالوگ رو وصل کردم و رفرش ریت رو گذاشتم رو 75... ببینیم این بار چی میشه!

bbkagp
19-12-2012, 21:21
دو روزه مانیتورم بالا نمیاد و احتمالا سوخته... احتمالا دلیل سردرد هم مانیتور خراب بوده... اما هیچ اثری از خرابی نداشت و یهو دیگه بالا نیومد...

EXTREME
19-12-2012, 21:37
دو روزه مانیتورم بالا نمیاد و احتمالا سوخته... احتمالا دلیل سردرد هم مانیتور خراب بوده... اما هیچ اثری از خرابی نداشت و یهو دیگه بالا نیومد...

مانیتور با یک سیستم دیگه هم تصویر نمیده ؟

bbkagp
20-12-2012, 10:55
مانیتور با یک سیستم دیگه هم تصویر نمیده ؟
با یک سیستم دیگه امتحان نکردم اما وقتی کابل کارت گرافیک رو میکشم و فقط برق میمونه بازم واکنشی نداره... یعنی کلا نه خاموش روشن میشه نه هیچ کار دیگه ای.... مونیتور خراب شده یا رو ی سیستم دیگه امتحان کنم؟

bbkagp
22-12-2012, 15:03
مشکل از مانیتور بوده... مانیتور رو عوض کردم و فعلا مشکلی نداره... تا ببینیم چی میشه!