ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید کارت گرافیک بودجه، 500 هزار تا نهایت 700 هزار تومان

pltv
16-12-2012, 10:37
سلام دوستان
بنده یک مشاوره خوب میخواهم برای خرید یک کارت گرافیک مناسب
پس از تمامی دوستان که تخصص در کارت گرافیک و تجرجه در زمینه کارت گرافیک دارند خواهش دارم در این موضوع بنده را راهنمایی کنند
\/\/\ بودجه بنده برای خرید کارت گرافیک 500 هزار تا نهایت 700 هزار تومان /\/\/
من یک سیستم دارم که قصد ارتقاء ان دارم هدف دیدن فیلم های HD ، 3D و در اینده اگر بتوان Full HD و 4K ... از کامپیوتر و از رابط HDMI ورژن 1.4 در نمایشگر Sony BRAVIA KDL-32EX720 32Inch Full HD 3D LED TV
این هم مشخصات سیستم در حاضر
Cpu : Intel® Core™2 Duo Processor E7500
VGA : XFX Radeon HD 4350 PCI Express 1GB DDR2 Graphics Card
MotherBoard:lGigaByte GA-EP41-UD3L rev. 1.0
Ram : Kingston 1GB DDR2 RAM
پاور هم 700W
از دوستان خواهش دارم ترجیحا NVIDIA GeForce باشد برای بهره بردن از تکنولوژی PhysX و CUDA

:n16:

Ali*Reza
16-12-2012, 11:53
پیشنهاد من Gainward GTX 560 Ti 1GB DDR5 با قیمت حدودا 610
در ضمن به علت ضعیف بودن CPU ، برای گرافیک محدودیت و گلوگاه ایجاد میشه و پرفرمنس مورد نظر رو نخواهید گرفت.
شما بازی نمیکنین؟

pltv
16-12-2012, 12:19
پیشنهاد من Gainward GTX 560 Ti 1GB DDR5 با قیمت حدودا 610
در ضمن به علت ضعیف بودن CPU ، برای گرافیک محدودیت و گلوگاه ایجاد میشه و پرفرمنس مورد نظر رو نخواهید گرفت.
شما بازی نمیکنین؟

تشکر Ali*Reza
بازی چرا اما نه به صورت حرفه ای و بیشتر هدفم دیدن فیلم HD و 3D می باشد در نمایشگر 32 اینج
ایا این کارت تا چه مقدار میتوان ان را اورکلاک کرد؟ و در بین gtx 560 ti مارکهای مثل gigabyte ، asus ، msi و مارکهای دیگر چفدر توان دارد؟
بهتر این طور بگم اگر مدل gtx 560 ti تمام مارکها را طبق نتیجه پنچمارکها با هم مقایسه کنیم کدام مارک در بین انها رتبه اول را دارد و کدام رتبه اخر از نظر توان مصرفی ، تولید حرارت ، اورکلاک ، فرکانس هسته و ...

Ali*Reza
16-12-2012, 12:55
این کارت با ولتاژ 1050 و core clock 1000 و مموری 2250 اور میشه. برندهای مختلف هم تفاوت چندانی با هم ندارند و تفاوتشون محسوس نیست :

gtx 560 ti ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

animsprite
17-12-2012, 11:12
با افزایش بودجه به ۸۵۰وخرید یه ۷۸۷۰از لحاظ گرافیک بیمه ای کارت بسیار قدرتمند ونایس
ولی اکر بخوای با همون بودجه خودت پیش بری پیشنهاد من ۷۷۷۰باقیمت ۵۰۰ تومن و۶۹۵۰.۲gبا قیمت ۶۵۰ ویا همون 560
ولی به نظرم با خرید ۷۸۷۰ پشیمون نمیشی

pltv
17-12-2012, 14:16
تشکر بابت دوستانی که راهنمایی و پیشنهاد لازم را هم می دهند :n16:
animsprite درود پیشنهاد شما قابل احترام
من به خاطر ویژگی CUDA و PhysX میخواهم از انویدیا جیفورس انتخاب کنم و ..
از دوستان خواهش دارم
کارت جیفورس GTX 560 Ti سری اورکلاک (نه مرجع)،
گیگابایت، asus، msi، evga، گالاکسی
هر کدام برای خود چند نمونه از این کارت روانه بازار کردن
فکر کنم گیگابایت 3 نمونه gtx 560 ti سری اورکلاک دارد و asus و بقیه هم همینطور ...
دوستان میتونید راهنمایی کنید کارت کدام برند بیشترین توان در بین تمام برندها از نظر اورکلاک را دارد؟
در نت یک سرچ کردم با این برخورد کردم
قویترین گرافیک کارت gtx 560 ti از گیگابایت می باشد ایا این راست است؟
اگر دوستان اطلاع داردند ممنون میشوم راهنمایی کنند

animsprite
17-12-2012, 16:06
این مشکلو خیلی از دوستان موقع خرید گرافیک دارن مدل مرجع و مدل اور شده و...دارن
من به شما پیشنهاد میکنم که همون مدل مرجع رو خریداری کنید و هزینه اضافه بابت مدل های بهینه شده نپردازین این اختلاف کارایی در حد 5 درصده و مشکل گشا نیست اگر دنبال قدرت هستی که خوب باید دنبال کارت قدرتمندتر با نوع معماری بکار رفته در اون بری وان یحث های رفرنس وغیر رفرنس بیشتر جنبه تنوعی داره و عملا تاثیری نسیبت به پول اضافه ایکه به کارت میدی نداره ولی باز من مدل Msi رو ترجیح میدم چون با تکنو لوژی خودش در خنک نگه داشتن کارت باعث شده که کارت تا در صد بالاتری اور بشه و همین طور مدل دایرکت سی او از اسوس وگیگا بایت رو در رده سوم میدونم

pltv
17-12-2012, 16:31
این مشکلو خیلی از دوستان موقع خرید گرافیک دارن مدل مرجع و مدل اور شده و...دارن
من به شما پیشنهاد میکنم که همون مدل مرجع رو خریداری کنید و هزینه اضافه بابت مدل های بهینه شده نپردازین این اختلاف کارایی در حد 5 درصده و مشکل گشا نیست اگر دنبال قدرت هستی که خوب باید دنبال کارت قدرتمندتر با نوع معماری بکار رفته در اون بری وان یحث های رفرنس وغیر رفرنس بیشتر جنبه تنوعی داره و عملا تاثیری نسیبت به پول اضافه ایکه به کارت میدی نداره ولی باز من مدل Msi رو ترجیح میدم چون با تکنو لوژی خودش در خنک نگه داشتن کارت باعث شده که کارت تا در صد بالاتری اور بشه و همین طور مدل دایرکت سی او از اسوس وگیگا بایت رو در رده سوم میدونم

میتونید این سه کارتی که شما دوست عزیز پیشنهاد دادید
اسم انها را به صورت کامل برام بنویسید؟
ایا asus با ان خنک کنندهای حرفه که به کار برده یعنی msi باز خنک تر میباشد؟
و در اخر جایی که ان مدل گیگابایت(GV-N560SO-1GI) را معرفی کرده در اخر این طور بیان کرده، به واسطه دو فن پیشرفته خود، GV-N560SO-1GI را 15 درصد خنک تر از مدل مرجع کرده است!
این هم ادرس ان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

animsprite
17-12-2012, 17:25
asus gtx560 direct cu
msi n560gtx-ti twin frozr
نمونه msi با تکنولوژی تویین فروزورش ننسبت به اسوس و گیگابایت بهتر تونسته در خنک کردن ودر نتیجه اور عمل کنه ولی باز اینا همه جزئین

pltv
20-12-2012, 09:33
درود
دوستان اگر جایی یا سایتی برای خرید کارت گرافیک سراغ دارند برام ادرس انرا اعلام کنند
بنده از شهرستان هستم و کارت گرافیک گیگابایت مدل 560 ti سوپر اورکلاک را برای خرید انتخاب کردم
به نمایندگی اواژنگ ایمل زدم و در جواب گفتن ندارند و العان نمیدانم از کجا این مدل را خریداری کنم
دوستان دریغ نکنند و بنده را راهنمایی کنند :n01:

سپاس

animsprite
20-12-2012, 09:57
درود
دوستان اگر جایی یا سایتی برای خرید کارت گرافیک سراغ دارند برام ادرس انرا اعلام کنند
بنده از شهرستان هستم و کارت گرافیک گیگابایت مدل 560 ti سوپر اورکلاک را برای خرید انتخاب کردم
به نمایندگی اواژنگ ایمل زدم و در جواب گفتن ندارند و العان نمیدانم از کجا این مدل را خریداری کنم
دوستان دریغ نکنند و بنده را راهنمایی کنند :n01:

سپاس

به لیون کامپیوتر هم یه زنگی بزن-سایت خوبیه

silent-assassin
21-12-2012, 13:01
دوست عزیز این فن آوری هایی که میخوای به خاطرش GeForce بخری چه کارآیی توی دیدن فیلم (حالا به هر صورتش و با هر کیفیتی ) داره؟ این 2تا فن آوری نزدیک به 100% مخصوص بازی هست. همین.
+ الان خیلی از بازی بازها هم محصولات AMD را تهیه می کنن

حالا دیگه خود دانید
موفق باشید:n16: