ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه کمک

tatuy
16-12-2012, 01:42
سلام به دوستان انجمن برنامه نویسان
عیزیزان میخواستم ازتون یه راهنمایی کلیدی و سرنوشت ساز بگیرم
من رشتم کامپیوتره و 2 ساله دوره دبیرستان بهترین برنامه نویس مدرسه مون بودم بعد گرفتن دیپلم دیگه دانشگاه نرفتم و برنامه نویسیو ول کردم و رفتم سراغ یه کاردیگه
حالا بعد مدتها ( 4 سال) دوباره میخوام شروع کنم ولی واقغا نمیدونم کدوم زبان بهتربنه ؟
من خودم دوره دبیرستان با vb کارکردم و خیلی باهاش حال میکردم ولی استادام بهم میگفتن این زبان بیشتر واسه شروع و یادگیری برنامه نویسی خوبه و نمیتونم باهاش کارای بزرگی مثل
ساختن بازی یا ساختن نرم افزارهای گرافیکی و غیره ازش استفاده کنم .
حالا نمیدونم کدوم زبان الان بیشترین کاربردرو داره و میشه اونو تا آخر استفاده کردو آینده دار هستش؟
ممنون میشم اگه یه زبانو به همراه ویژگیهاش و قدرتش برام معرفی کنین.
بازم ممنون

szh_1367
16-12-2012, 17:22
سلام به دوستان انجمن برنامه نویسان
عیزیزان میخواستم ازتون یه راهنمایی کلیدی و سرنوشت ساز بگیرم
من رشتم کامپیوتره و 2 ساله دوره دبیرستان بهترین برنامه نویس مدرسه مون بودم بعد گرفتن دیپلم دیگه دانشگاه نرفتم و برنامه نویسیو ول کردم و رفتم سراغ یه کاردیگه
حالا بعد مدتها ( 4 سال) دوباره میخوام شروع کنم ولی واقغا نمیدونم کدوم زبان بهتربنه ؟
من خودم دوره دبیرستان با vb کارکردم و خیلی باهاش حال میکردم ولی استادام بهم میگفتن این زبان بیشتر واسه شروع و یادگیری برنامه نویسی خوبه و نمیتونم باهاش کارای بزرگی مثل
ساختن بازی یا ساختن نرم افزارهای گرافیکی و غیره ازش استفاده کنم .
حالا نمیدونم کدوم زبان الان بیشترین کاربردرو داره و میشه اونو تا آخر استفاده کردو آینده دار هستش؟
ممنون میشم اگه یه زبانو به همراه ویژگیهاش و قدرتش برام معرفی کنین.
بازم ممنون

سلام

نظر شخصی : زبان ساده و فراگیری که در حال حاضر در ایران داره پیگیری میشه سی شارپ هست دلیل اون هم نزدیکی این زبان به زبان انسان است و امکانات مناسبی که تولیدکنندگان ویژوال استدیو برای ان فراهم میکنند

زبانی که الان در خارج از کشور بیشتر رو اون فوکوس شده پایتون هست چون زیاد با این زبان کار نکردم پس نظری هم در موردش نمیدهم

زبانی که همه زمان ها از اون استفاده میشده زبان سی بوده که ورژن امروزی اون رو به اسم سی پلاس پلاس میشناسید زبانی فوق العاده قوی و کارا . اگر به نفرات برتر مسابقات برنامه نویسی توجه کرده باشید ، هسته اکثر سیستم عامل ها ، بازی های سنگین امروزی و . . . . با سی پلاس نوشته و کار میشود

زبان دیگری که دارای قدرت کافی برای در قرار گرفتن در رده برنامه های خوب قرار داره جاوا است فکر نمیکنم نیاز باشه جاوا رو توضیح بدهم اکثر افرادی که با کامپیوتر و یا حتی با موبایل کار می کنند جاوا رو میشناسند

این وسط یکسری تکنولوژی و زبان هستند که میتوانند شما رو در امر برنامه نویسی بشدت یاری کنند مثل WPF , XML , Linq , CSS , java script و . . .