ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایو D

meshkiposh2200
15-12-2012, 23:01
سلام .من ویندوز 7 توی درایو c دارم میخاستم توی درایوd با 26 گیگ فضای خالی وین 8 نصب کنم که پیغام زیر را داد
windows cannote be installed to this hard disk space.the partition contains one or more dynamic volume that are not supported for instaltion

توی درایو c با 16 گیگ فضای خالی هم پیغام زیر را داد:
the amount of free space on the selested partition is samaller than the 17211 mb recommendation.
we recommend making it at least 17211 mb or selecton another partition.

کسی میدونه دقیقا داره چی میگه

jafarian
16-12-2012, 16:39
به احتمال زیاد هارد شما به حالت Dynamic Disk دراومده این روش که میگم تست کنید اگر که جواب ندادروش دیگه رو بگم که تست کنید:n01:

ابتدا برنامه minitool ازپایین دانلود کنید بعدشم نصب کنید طبق شکل اجراش کنید روی هارد خودتون طبق شماره 1 کلیک راست بعدشم طبق شماره 2 گزینه موردنظر انتخاب کنید بعدم که عمل تبدیل انجام شد گزینه شماره 3 رو انتخاب کنید بعد که سیستم ریست شد بالا اومد از نوع تست کنید برای همین مشکل سایت پایین توضیح داده لینک دانلود داخل فایل txt .

minitool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

windows cannot be installed to this hard disk space ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meshkiposh2200
16-12-2012, 20:15
با سپاس این لیکنی که دادید 122 کیلو بایت است که فکر کنم اشتباه لینک داده اید به هر حال در حال سرچ و دانلودش هستم فقط میخاستم بدونم با تبدیلش اطلاعات درایو که ار بین نمیره و شما یا کسی میتونه یه کم در مورد تفاوت این دو نوع دیسک توضیح بده من با پنج شش سال سابقه کار با ویندوزهای مختلف تا الان به این نوع دیسکها و مشکل برنخوردم و اگه راه دوم را بگید هم ممنون میشم.

jafarian
17-12-2012, 16:42
با سپاس این لیکنی که دادید 122 کیلو بایت است که فکر کنم اشتباه لینک داده اید به هر حال در حال سرچ و دانلودش هستم فقط میخاستم بدونم با تبدیلش اطلاعات درایو که ار بین نمیره و شما یا کسی میتونه یه کم در مورد تفاوت این دو نوع دیسک توضیح بده من با پنج شش سال سابقه کار با ویندوزهای مختلف تا الان به این نوع دیسکها و مشکل برنخوردم و اگه راه دوم را بگید هم ممنون میشم.

شما این روش برین اگر برای شما جواب نداد اون روش دیگه رو من میگم چون اون روش مشکلتر هست نسبت به این روش درضمن ورژن بوت همین برنامه minitool برای شما پایین قراردادم اگر که به محیط ویندوز برای اعمال تغییرات دسترسی ندارین از این ورژن استفاده کنید فقط روی سیدی باید رایتش کنید

minitool boot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای اون یکی سئوالم سایت پایین تفاوت دو پارتیشن توضیح داده.

دیسک های Basic ، Dynamic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

meshkiposh2200
17-12-2012, 19:33
سلام.من نرم افزار را دان و نصب کردم ولی ارور داد به هر حال درایو c را فرمت کردم و نصب شد و الان وین 8 درایو دی وی دی رام را نشناخته یعنی ایکونش نیست و دیسک هم که میذارم اتفاقی نمیافته !

jafarian
18-12-2012, 16:18
سلام.من نرم افزار را دان و نصب کردم ولی ارور داد به هر حال درایو c را فرمت کردم و نصب شد و الان وین 8 درایو دی وی دی رام را نشناخته یعنی ایکونش نیست و دیسک هم که میذارم اتفاقی نمیافته !

برای این مشکلتون طبف تاپیک پایین برین.

مشکل نشناختن دی وی درایو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

meshkiposh2200
30-01-2013, 00:18
سلام.من میخاستم دوباره تلاشم:n02: را برای داشتن 2 ویندوز ادامه دهم.عکس بالایی هم که دوستمون گذاشتند not found میده
من نرم افزار را نصب کردم فقط اگه گزینش را بگید ممنون میشم و کسی میدونه با این تبدیل فرقی به حال من کاربر مثله سرعت یا .. میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
30-01-2013, 00:23
سلام.من میخاستم دوباره تلاشم:n02: را برای داشتن 2 ویندوز ادامه دهم.عکس بالایی هم که دوستمون گذاشتند not found میده
من نرم افزار را نصب کردم فقط اگه گزینش را بگید ممنون میشم و کسی میدونه با این تبدیل فرقی به حال من کاربر مثله سرعت یا .. میکنه؟

شما یک مختصر از مشکلی که دارین توضیح بدین چون تا اونجا که من میدونم با فرمت کردن درایو مشکلتون رفع شد ویندوز نصب کردین مشکل آخری که داشتین مروبط به dvd rom بود .

meshkiposh2200
30-01-2013, 15:44
من ویندوز 7 توی درایو C دارم میخاستم توی درایوD ویندوز 8 نصب کنم که پیغام زیر را داد:یک بار هم فرمت کردم.

jafarian
30-01-2013, 16:44
برنامه minitool اجرا طبق شکل پایین شماره 1 روی دیسک خودتون کلیک راست گزینه شماره 2 بعد 3 انتخاب کنید دیسک شما در حال حاضر بصورت دینامیک تبدیل شده باید تبدیل به باسیک کنید دیسک خودتون.

meshkiposh2200
31-01-2013, 00:31
اخر جملتون یه کم نا مفهوم بود به هر حال روی داینامیک دیسگ کلیک کردم و گزینه تبدیل به بیسیک دیسک را زدم ارور داد

jafarian
31-01-2013, 16:45
شمام روشهای تاپیک پایین پست آخرش برین.

meshkiposh2200
19-03-2013, 13:01
سلام.من با نرم افزار Acronis Disk Director 11 Home مشکلم کامل حل شد و بدون هیچ دردسری هارد به بیسیک تبدیل شد و بعد از چند سال خریدن سیستم چشممون به جمال os مین بورد هم باز شد:n02: