ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا اونایی که پاور گرین دارند جواب بدند

qwertym
15-12-2012, 20:58
با سلام

آقا یکی از آشناها از ما خواست براش پاورش رو عوض کنیم ما هم قبول کردیم رفتم یه پاور گرین براش خریدم که خب دیگه خیلی معروفه

گرین و همه ازش تعریف می کنند خلاصه سلفون جعبه را باز کردم و برچسب انرژی رو بریدم و درب جعبه پاور رو باز کردم یک لحظه از

گرین بدم اومد همینجوری پاور رو خشک و خالی بدون اینکه تو پلاستیکی پاکتی چیزی پیچونه باشنش با دفترچه و بست و پیچ گذاشته

بودن تو جعبه یعنی اینقدر زورشون میومده پاور رو تو یه پلاستیک یا پاکت بذارند ؟؟؟ شما هایی که گرین دارید هم همینطور بوده یا مال من

فقط اینطور بوده ؟؟

hamidreza2010
15-12-2012, 21:13
عزیز مال شما اینجوری بوده.شاید قبلا باز شده باشه.چون من هر پاوری تا حالا دیدم داخل پلاستیک و توی جعبه بوده.حالا شایدم طبیعی باشه ولی من تا حالا ندیدم

qwertym
15-12-2012, 21:36
عزیز مال شما اینجوری بوده.شاید قبلا باز شده باشه.چون من هر پاوری تا حالا دیدم داخل پلاستیک و توی جعبه بوده.حالا شایدم طبیعی باشه ولی من تا حالا ندیدم

گفتم پاور آکبند بود از نمایندگیش خریدم سلفون داشت حتی درب جعبه اش هم برچسب انرژی داشت یعنی باید اونو پاره کنی تا بتونی درب جعبه رو باز کنی اما اینی که زورشون اومده پاور رو تو یه پلاستیک بزارند برام عجیبه

hamidreza2010
16-12-2012, 01:35
گفتم پاور آکبند بود از نمایندگیش خریدم سلفون داشت حتی درب جعبه اش هم برچسب انرژی داشت یعنی باید اونو پاره کنی تا بتونی درب جعبه رو باز کنی اما اینی که زورشون اومده پاور رو تو یه پلاستیک بزارند برام عجیبه

چی بگم راستش.من تا حالا همچین چیزی ندیدم.ولی در کل بیخیال اگه پاورش سالمه و کار میکنه دیگه پلاستیکش رو میخوای چیکار؟:n02:

qwertym
17-12-2012, 11:15
... آپ ...

qwertym
18-12-2012, 23:06
... بالا باش ...