مشاهده نسخه کامل
: درخواست یک ویدیو
Saeed Dz
15-12-2012, 14:24
دوستان من دنبال یک ویدیو هستم که در اون رئیس جمهور وقت آمریکا بعد از عملیات آپولو 11 (apollo 11) در این ویدیو خطاب به فضانوردان و مردم آمریکا اینطور میگه.
سلام نیل و باز. من تلفنی از دفتر ریاست جمهوری کاخ سفید تماس میگیرم ... مطمئنم این باید مهمترین تماسی باشه که تا به حال گرفتم. میخوام بگم که چقدر به شما افتخار میکنیم. برای هر آمریکایی باید بزرگترین روز زندگیشون باشه ... قدردان کاری که کردن. آسمان قسمتی از دنیای بشر شد ... این یک لحظه خاص در تاریخ بشریته. همه ی افراد این سرزمین باید جمع بشن ... همه احساس غرور برای کاری که کردن و اون بهمون الهام میده که تلاشون رو جمع کنیم و آرامش رو به زمین بیاریم.
به خاطر اینکه ویدیو به نوعی تخصصی بود و دوستانی که در قسمت درخواست ویدیو فعالیت میکنن امکان داشت اطلاع نداشته باشن اینجا درخواست کردم.
باتشکر.
V E S T A
15-12-2012, 14:31
سلام
فکر کنم این باشه
President Richard Nixon speaks to Apollo 11 crewmembers Neil Armstrong and Buzz Aldrin via telephone, while the two astronauts stand on the Moon's surface ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Saeed Dz
15-12-2012, 15:00
سلام
فکر کنم این باشه
President Richard Nixon speaks to Apollo 11 crewmembers Neil Armstrong and Buzz Aldrin via telephone, while the two astronauts stand on the Moon's surface ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله دقیقن همینه اما من منظورم ویدیویی بود که از دفتر ریاست جمهوری ضبط شده.
وستا جان اگر میشه ویدیو ها رو با کیفیت بالا بذار و حجمش مهم نیست.
V E S T A
15-12-2012, 15:34
از youtube یکی پیدا کردم نمیدونم به دردتون میخوره یا نه تصویر دو قسمته یه قسمتش نیکسون در حال صحبت هست قسمت دیگه هم فضانورد ها هستن . بازم اگه ویدئو دیگه ای پیدا کردم که فقط نیکسون بود میذارم
Apollo 11 Astronauts Talk With Richard Nixon From the Surface of the Moon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Saeed Dz
15-12-2012, 16:42
از youtube یکی پیدا کردم نمیدونم به دردتون میخوره یا نه تصویر دو قسمته یه قسمتش نیکسون در حال صحبت هست قسمت دیگه هم فضانورد ها هستن . بازم اگه ویدئو دیگه ای پیدا کردم که فقط نیکسون بود میذارم
Apollo 11 Astronauts Talk With Richard Nixon From the Surface of the Moon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله حتمن به دردم میخوره و خیلی خیلی ممنونم.
راستی من قبلن با نصب یک add-on با مرورگر فایرفاکس میتونستم از یوتیوب دانلود کنم اما حالا این امکان برام فراهم نیست. شما میدونی چطور میشه از یوتیوب دانلود کرد؟
V E S T A
15-12-2012, 17:11
با Internet Download Manager میتونید دانلود کنید فایل دانلود شده فرمت FLV داره با KMPlayer میتونید بازش کنید این لینک فایل دانلود شده هست تو Filebulk آپ کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Saeed Dz
16-12-2012, 00:44
با Internet Download Manager میتونید دانلود کنید فایل دانلود شده فرمت FLV داره با KMPlayer میتونید بازش کنید این لینک فایل دانلود شده هست تو Filebulk آپ کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه موضوع اینکه با دانلود منیجر یا همون add-on که گفتم میتونستم قبلن بگیرم اما بعداز عوض کردن ویندوز دیگه این امکان رو ندارم.
V E S T A
16-12-2012, 01:00
این ویدئو رو تونستین دانلود کنید ؟
به نظرم یه ورژن دیگه از IDM رو نصب کنید
اگه درست نشد اینجا سوالتون رو بپرسین
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ورژن های دیگه
Internet Download Manager / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرک
Internet Download Manager | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Saeed Dz
16-12-2012, 01:12
این ویدئو رو تونستین دانلود کنید ؟
به نظرم یه ورژن دیگه از IDM رو نصب کنید
اگه درست نشد اینجا سوالتون رو بپرسین
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ورژن های دیگه
Internet Download Manager / تمام ورژنها در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرک
Internet Download Manager | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله اینو تونستم و بد نبود و البته شاید حرفم خنده دار باشه اما فقط یکم کیفیتش پایین بود.
ممنون از تمام راهنمایی ها و فعلن تونستم مشکلو برطرف کنم البته با کمک دوست عزیزی مثل شما.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.