ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید پرینتر برای چاپ عکس

layenz
15-12-2012, 14:18
سلام...

میخاستم یه پرینتر برای چاپ عکس های شخصی (خونوادگی) بخرم یه خورده سرچ کردم دیدم اکثرا" برای اینکار جوهرافشان را پیشنهاد کردن.
انتظارارتم از پرینتر:

-:- سرعت چاپ اصلاً برایم مهم نیست.
-:- کیفیت چاپ بسیار مهم است (موندگاری رنگ عکس ها و اینکه کیفیتش جوری باشه که خونواده نگن کلی پول دادی اینجوری چاپ کنه)
-:- سایز چاپ هم اندازه عکس معمولی
-:- چندکاره بودن یا نبودن مهم نیست. هرچند گویا تک‌کاره‌ها تفاوت قیمت چندانی با چندکاره‌ها ندارند.
-:- قیمت تا حدود 400
-:- کاغذ، رنگ، قطعاتش راحت گیر بیاد

فوقش هر چند ماه 40، 50 تا عکس بخام چاپ کنم.

بازم ممنون.

m_2t_ab
15-12-2012, 18:09
دوست عزیز
مهمترین مسأاله در پرینتر های جوهر افشان اینه که اگر مدت زیادی بای استفاده بمونن براشونمشکل ایجاد میشه، حتما باید حداقل هز 5 روز باهش کار کنید تا مشکلی به وجود نیاد.
تو اون قیمت من 4940 کانن رو پیشنهاد می کنم واگر می تونید بیشتر هزینه کنید p50 اپسون گزینه مناسب تری هست.
در صورتی که ممکنه گاها مدت زیادی بی استفاده بمونه حتما از دستگاه هایی بخرید که هد به کاتریج متصل هست تا در صورت مشکل،‌ با تعویض کارتریج مشکل رفع بشه.
موفق باشید

layenz
17-12-2012, 08:28
بازم سلام...

با این اوصاف اگه بودجه را برسونم به 600 گزینه های بهتری گیر میارم راستی این p50 شارژ کارتیج راحت هست ، کلا رنگ هاش راحت گیر میاد

بازم اگه چیز بهتری به نظرتوم میرسه بگین.

بازم ممنون.

karbar200
17-12-2012, 20:12
سلام دوست عزیز می تونید برای p50 مخزن بگیرید و فقط جوهر را بر سر آن بریزید به همین راحتی

من به شما همین p50 را توصیه می کنم در صورتی که هر 5 روز یک چاپ داشته باشید

من خودم الان یک هفته است که p50 خریدم و ازش کاملا راضی هستم.

m_2t_ab
18-12-2012, 02:07
اگر استفاده تون زیاد هست مخزن نصب کنید،‌برای استفاده کم مخزن توصیه نمیشه و کارتریج قابل شارژ بهتره.
ضمنا رنگ و قطعات پی پنجاه فراوونه.
موفق باشید

layenz
19-12-2012, 08:47
بازم سلام...

دیروز رفتم یه قیمت گرفتم P50 را 650 بدون مخزن و با نصب مخزن 750 قیمتش واقعا" همینه یا اینا زیادی گرون میگن آخه توی اینترنتم سرچ کردم دوربر 550 قیمت بود!!!
راستش اولش که بخرم یه 300 تا 400 عکس میخام چاپ کنم بعدش دیگه بخاط اینکه خشک نشه هر چند روز یه عکس حالا با مخزن بخرم یا کارتریج قابل شارژ ؟
از نظر کیفیت عکس کدومش بهتره ؟ اگه فرق میکنه محسوس هست یعنی کامل مشخصه کیفیتش؟

بازم ممنون.

karbar200
19-12-2012, 08:57
من هفته پیش با مخزن 570 گرفتم اگه تهرانی بگو آدرس بگم البته بدون گارانتی چون در هر صورت چه مخزن یا کاتریج قبل شارژ بزاری گارانتی می پره.

m_2t_ab
19-12-2012, 17:15
من همون پی پنجاه رو توصیه می کنم.
و اینکه اگر مخزن هم بخرید می تونید کارتریج هاشو جداگانه بصورت قابل شارژ استفاده کنید اما کارتریج قابل شارژ استفاده اش راحت تره.
موفق باشید

layenz
19-12-2012, 18:10
ساکن شیرازم نمیدونم چه جوریاستP50 اینجا 650 میگه و با نصب مخزن 750

راستی هر بار بخوام کارتریج شارژکنم چقدر هزینه اش میشه تقریبا و چند تا عکس 10*15 حدودا میتونم باهاش چاپ کنم

m_2t_ab
20-12-2012, 11:25
اگر آشنا دارید می تونید از طریق تهران خرید کنید و براتون بفرستن (شاید با خود شرکت ها هم صحبت کنید براتون بفرستن)
و یا اینکه در شیراز بیشتر جستجو کنید،‌ممکنه اون فرد گران فروش باشه.

اگر خودتون جوهر ها رو تهیه کنید (بصورت 100 سی سی یا یک لیتری) هزینه شارژ بسیار کم میشه. هربار حدود 8 تا 10 سی سی جوهر مصرف میشه اگر کامل کارتریج خالی باشه و با هربار بسته به نوع چاپ بین 20 تا 200 صفحه A4 چاپ می کنه.
موفق باشید

Xx Hossein xX
21-12-2012, 23:37
p50 قیمتش انقدر بالا نیست.:n27:
من جایی سراغ دارم(تهران)که کارتریج ارجینال رو ازش برمیداره و بدون گارانتی با مخزن 605 میده که کلیم میشه تخفیف گرفت :دی
چند روز پیش Ip4940 گرفتم پرینتر خوبیه از کیفیتشم راضیم. با کارتریج قابل شارژ 375 تومن.

layenz
25-12-2012, 10:35
بازم سلام

این چند روزه دنبالش گشتم با قیمت مناسب گیرم نیومد الان که دوباره قیمت ارز شروع کرد به پرش با نیزه تا کجا میتونه دوباره رکورد بزنه!!!

راستی یکی از دوستای داداشم داره میره دوبی اگه از اونجا بخوام برام بیاره بنظرتون بهتر نیست چون من بخوام مخزن روش بزارم گارانتیش میپره

اگه از دوبی بگم بیاره بنظرتون میتونم انتخاب بهتری داشته باشم تا 750 حداکثر یا بگم همین P50 را بیاره.

بازم ممنون.

m_2t_ab
25-12-2012, 11:49
بازم سلام

این چند روزه دنبالش گشتم با قیمت مناسب گیرم نیومد الان که دوباره قیمت ارز شروع کرد به پرش با نیزه تا کجا میتونه دوباره رکورد بزنه!!!

راستی یکی از دوستای داداشم داره میره دوبی اگه از اونجا بخوام برام بیاره بنظرتون بهتر نیست چون من بخوام مخزن روش بزارم گارانتیش میپره

اگه از دوبی بگم بیاره بنظرتون میتونم انتخاب بهتری داشته باشم تا 750 حداکثر یا بگم همین P50 را بیاره.

بازم ممنون.

بله. متاسفانه به دلیل نامعلومی قیمت ارز داره میره بالا.
اگر از خارج می خواهید تهیه کنید نکات زیر رو توجه داشته باشید:
1- دستگاهی تهیه کنید که مشابهش تو ایران باشه تا در صورت خرابی احتمالی بشه تعمیرش کرد.
2- هزینه و زحمت حمل و نقل دستگاهی با این حجم و وزن رو در نظر داشته باشید.

در حالت کلی من فکر نمی کنم خرید از اونور به صرفه باشه،
اگر از اینجا خرید کنید دستگاهتون اگ مشکلی داشته باشه به خود فروشنده پس میدید (مثل تاپیک یکی از دوستان)

اگر با هزینه اش مشکل دارید دست دوم یا مدل های پایین تر تهیه کنید.

موفق باشید

layenz
27-12-2012, 09:56
با هزینه اش تا 750 مشکلی ندارم

یعنی این مدل ارزش را داره که براش با مخزن 750 هزینه کنم خرید از اون طرفم بیخیال میشم.

این فروشگاه های اینترنتی چطورن آخه حدود قیمتهاشون بین 550 تا 600 هست بدون مخزن. شما جایی را سراغ ندارین که اینترنتی سفارش بدم

m_2t_ab
27-12-2012, 14:06
با هزینه اش تا 750 مشکلی ندارم

یعنی این مدل ارزش را داره که براش با مخزن 750 هزینه کنم خرید از اون طرفم بیخیال میشم.

این فروشگاه های اینترنتی چطورن آخه حدود قیمتهاشون بین 550 تا 600 هست بدون مخزن. شما جایی را سراغ ندارین که اینترنتی سفارش بدم

مدلی که من اشاره کردم، پی 50، مشابه مدل دیگری هست به نام تی 50 که این مدل در نیمه دوم سال 89 قیمیتی حدود 200 تومن داشت. از نیمه اول سال 90 و قبل از جریانات دلار قیمتش به 350 رسید و بعد از اون جریانات وضعی هست که الان شاهدش هستید.
اینکه ارزش داره یا نه، نمی دونم، بسته به کار شما هست.
بعضی ها چاپ کاور یا کارهای سنگین دارن و از این دستگاه می خرن و مدام ازش کار می کشن و مشکلی ندارن،‌ چون دستگاه نمی خوابه، بالفرض اگر هم خراب بشه با هزنه تعمیراتش مشکلی ندارن چون چندین برابرش رو ازش درمی آرن.
به گزینه های ارزون تر مثل سری فتو اسمارت اچ پی و یا مدل های مشابه کانن که کارتریج و هد بهم متصل هستند هم فکر کنید.
قیمت این مدل ها زیر 200 و 300 هست اما مزیت مهمی که دارن اینه که به فرض اگر خراب شدن (قطعه خراب شونده در پرینتر ها عموما هد هست و سایر قطعات به ندرت مشکل دار میشن) با خرید کارتریج جدید دستگاه کاملا نو میشه. قیمت کارتریج های این دستگاه ها حدود 100 تومن هست. اما اگر به فرض هد دستگاه پی 50 خراب شد باید حدود 300 تا 400 هزینه کنید. (البته به این راحتی ها خراب نمیشه!)
از طرفی برای کارهای زیاد این دستگاه ها پیشناد نمیشن چون با مخزن سازگار نیستن خیلی، و در تیراژ بالا زحمت شارژ زیاد میشه.
اما در حالت کلی من بازهم پی 50 رو پیشنهد یم کنم به شرط مراقبت و نگهداری خوب.
موفق باشید

layenz
30-12-2012, 11:06
کیفیت چاپ عکس این فتو اسمارت اچ پی و یا مدل های مشابه کانن که کارتریج و هد بهم متصل هستن چطوره من فقط باهاش عکس های شخصیم را چاپ میکنم
1-راضی کننده هست
2-خوب هست
3-عالی هست
از نظر کسی که تخصص عکاسی و چاپ عکس را نداشته باشه مثل خوده من

بعدش اگه P50 را با کارتریج قابل شارژ بگیرم گارانتیش باقی میمونه
چون گفتم زیاد ازش کار نمیکشم حالا یه 400 تایی عکس دارم که روزی 50تاشو چاپ کنم تا بره یه مجلسی چیزی بشه که عکس تعداد بالا بگیرم ولی در کل نمیزارم خاک بخوره به نظرتون با مخزن بگیرم یا کارتریج قابل شارژ؟

m_2t_ab
30-12-2012, 17:37
کیفیت چاپ پی 50 عالی هست
اما کیفیت مدل هایی که من اشاره کردم راضی کننده و خوب هست (بسته به مدل)
اگر بودجه دارید و خوب نگهداری می کنید، پی 50 عالیه
اگر کار زیاد و مداوم دارید مخزن و اگر کار کم و منقطع دارید کارتریج قابل شارژ
کلا کارتریج قابل شارژ بهتره،‌اما وقتی کار زیاد و مداوم باشه،‌شارژ کردن مدام خسته کننده و آزار دهنده هست.
مفق باشید

layenz
02-01-2013, 13:04
سلام...
امروز رفتم دوباره یه چند جایی سر زدم با مخزن 750 میدادن یه مغازه دار بهم اپسون L800 پیشنهاد کرد گفت خودش مخزن اوریجینال داره و دیگه دردسر واسه شارژش نداری و کلی از این تعریفای فروشندگی فقط قیمتش یکم زیاد بود 1050 میگفت میخام بدونم اگه 300 بزارم روی پولم (اگه یکی پیدا شه بهم قرض بده) این مدل بگیرم ارزش داره؟
یا با این قیمت گزینه های بهتری هم هست بدجوری گیر کردم !

m_2t_ab
02-01-2013, 21:56
ال 800 از این جهت که خودش مخزن داره خوبه اما ظاهرا فقط باید از جوهرای خود اپسون استفاده کنید و سریالشو تو نرم افزار وارد کنید و این یه محدودیت بزرگ هست چون اگر کارتریجای اصلی اینقدر گرون نبودن هیچ وقت مخزن ها به این شکل رایج نمی شدن. احتمالا جوهر های اونا هم گرون هستن.
من تو بازار نیستم اما تصور می کنم قیمت زیاد دادن بهتون.
همون 650 میشه پیدا کرد.
با شرکت های تهران (از طریق سایت هاشون) گفتگو کنید براتون بفرستن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%A7%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%86-EPSON-Stylus-Photo-P50

موفق باشید

layenz
05-01-2013, 15:21
بازم سلام...
با چندتا از این فروشگاه ها تماس گرفتم قیمتهای خوبی میدادن حتی یکیشون میگفت اگه با مخزن بخواین بردارین چون دیگه کارتریج اوریجینالش بدردم نمیخوره ازم برمداره و با مخزن مدل اسکای 565 برام درمیاد
حالا خرید اینترنتی ریسکش چه جوریاست چون اکثر شرکتها واسه شهرستان پرداخت در محل ندارن که اگه دستگاه مورد داشت بتونم پسش بدم همون لحظه، باید پولو به حسابشون بریزم ارزششو داره اینجور خریدها
یه سوال دیگه این ال800 واقعا" جوهرش باید اوریجینال شرکت باشه نمیشه هر جوهری براش خرید؟

m_2t_ab
05-01-2013, 15:41
بازم سلام...
با چندتا از این فروشگاه ها تماس گرفتم قیمتهای خوبی میدادن حتی یکیشون میگفت اگه با مخزن بخواین بردارین چون دیگه کارتریج اوریجینالش بدردم نمیخوره ازم برمداره و با مخزن مدل اسکای 565 برام درمیاد
حالا خرید اینترنتی ریسکش چه جوریاست چون اکثر شرکتها واسه شهرستان پرداخت در محل ندارن که اگه دستگاه مورد داشت بتونم پسش بدم همون لحظه، باید پولو به حسابشون بریزم ارزششو داره اینجور خریدها
یه سوال دیگه این ال800 واقعا" جوهرش باید اوریجینال شرکت باشه نمیشه هر جوهری براش خرید؟

نمیشه حالت کلی گفت که قابل اعتماد هستن یا خیر.
اما نام اون فروشگاه رو سرچ کنید تا اگر کسی قبلا متضرر شده متوجه بشید.
اگر بتونید آشنایی رو اونجا بفرستید که عالی میشه.
(تو بازارچه پرشین تولز پیشنهاد بدید که یکی براتون خرید بکنه و یه شیرینی هم بهش بدید!)
در مورد ال 800 تجربه عملی ندارم. ام همچین کاری اصلا بعید نیست.
موفق باشید