ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ گردن ویندوز بعد ازچند دقیقه

ir22
15-12-2012, 13:40
سلام امروز دوستم کامپیوترش رو اورد براش ویندوز نصب کنم میگفت همش هنگ میکنه دیگه بالا هم نمیومد ویندوز نصب کردم وبرنامه هم نصب کردم ولی هر چند دقیقه هنگ میکنه وباید ریست کنم ممنون میشم کمک کنید انتی ویروس هم نصب کردم با هزار زحمت ولی باز هنگ میکنه ویروس هم نداره الان

mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 21:20
شما یه سی دی ویندوز دیگه رو تست کن ببین درست میشه

jafarian
17-12-2012, 16:18
دستور msconfig داخل منوی run وارد اینتر کنید بعدشم از کادری که باز میشه طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید وقتی که سیستم ریستارت شد بالا که اومد ببینید بازم به همون صورته یا که نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر که بازم به همون صورت بود ابتدا کلیه درایورهای ویندوز با برنامه driver genius اپدیت کنید بخصوص درایورهای مادربورد منظورم کلیه درایورهای مادربورد بعد که درایورهای جدید با این برنامه دانلود کردین ویندوز از نوع نصب کنید حالا چی با این dvd یا که dvd دیگه بعدشم بدون نصب برنامه خاصی فقط همین درایورهایی که بروز کردین داخل این ویندوز نصب کنید بعد از نوع چک کنید برای آپدیت درایورها با این برنامه حتما از v p n استفاده کنید

driver genius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر بازم به همون صورت بود باید یک پاور یا هارد دیگه تست کنید چون بعضی مواقع از کمبود ولتاژ برقم که به هارد میرسه این مشکل پیش میاد یا اینکه خود هارد بدسکتور داشتعه باشه یا کابلش مورددار باشه:n01: