GhesseyeAmir
15-12-2012, 04:26
سلام.خسته نباشید.دوستانن واسه یه پیپ هدیه گرفتن و من یه مشکلی با این دارم.البته میدونم که روشن کردن و روشن موندن و اینکه چجوری سعی کنم طعم آن عوض نشه قلق داره ولی من نمیدونم.البته یه جایی خوندم که باید تنباکو وقتی کوبیده میشه بصورت مخروطی شکل در بیارم و وسط آن را سوراخی کوچیک بوجود بیارم طوری که آتیش به آتشکده پیپ برسه و اینکه شعله رو نچسبونم به تنباکو که طعمش عوض میشه.ولی هرکار میکنم زود خاموش میشه مگر اینکه تند تند عمل مکشو تکرار کنی.حالا من دوتا مشکل دارم.
1.تا یه بار کار میوفته (مثل کارخونه دود) و یه بار دود میگیرم.آتیش روشن نمیمونه.بالاخره باید تو یه فاصله زمانی بکشی.نمیشه پشت سر هم دود بگیری که.
2.وقتی جلوی دهانه پیپ(از همونجا که مکش انجام میشه)رو دستمال کاغذی میذارم و دود میگیرم دستمال کاغذی جرم میگیره که نباید اینطوری باشه.چون جرمگیر Big-Ben داره.
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بگه تا از این هدیه بتونم استفاده کنم.ضایع نشم دیگه.
فکر نکنم مشکل از پیپ باشه.ترکیه ایه و با جرمگیر بیگ بن کریستالیه.حالا مشکل از چیه نمیدونم.
ممنون از شما
1.تا یه بار کار میوفته (مثل کارخونه دود) و یه بار دود میگیرم.آتیش روشن نمیمونه.بالاخره باید تو یه فاصله زمانی بکشی.نمیشه پشت سر هم دود بگیری که.
2.وقتی جلوی دهانه پیپ(از همونجا که مکش انجام میشه)رو دستمال کاغذی میذارم و دود میگیرم دستمال کاغذی جرم میگیره که نباید اینطوری باشه.چون جرمگیر Big-Ben داره.
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست بگه تا از این هدیه بتونم استفاده کنم.ضایع نشم دیگه.
فکر نکنم مشکل از پیپ باشه.ترکیه ایه و با جرمگیر بیگ بن کریستالیه.حالا مشکل از چیه نمیدونم.
ممنون از شما