PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Takhfifan تخفیفان / Netbarg نت برگ

m6ir
15-12-2012, 00:38
دوستان به نظرتون در مورد تخفیفان و نت برگ چیه ؟
کسی تا به حال ازشون خرید کرده راضی بوده؟

ملا نصرالدین
16-12-2012, 09:52
اگر منظورتون takhfifan.com هست
هرکسی که شرکتی یا فروشگاهی داره با اینها تماس میگیره.اینها میان چندتا عکس می اندازند و از طرف میپرسند روی چه چیزی میخوای تخفیف بدی.طرف اگر با انصاف باشه میگه مثلا فلان جنس رو من همیشه مفروختم 100 الان میفروشم 80 و سودم رو توی تبلیغات میذارم
اگر بی انصاف هم باشه بخاطر این تخفیفان جنسش رو در حالت عادی میکنه 120 و برای تخفیفان میذاره 100
بعد این تخفیفان میره اون جنس رو تبلیغ میکنه .و خلاصه 10 درصد از فروش اون جنس به تخفیفان میرسه
در کل اگر میخواهید از این تخفیفان چیزی بخرید یا رستورانی برید قبلش یه تحقیق کنید

nemoon
06-07-2014, 16:04
الان که دیگه سایت های تخفیف خیلی زیاد شدن،
مشهوراشون فکر نکنم کلاه برداری کنن.
بزرگتریناشون اینان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ice_man_sh
06-07-2014, 16:34
من یه زمانی در این مورد تحقیق کردم، اونطور که دیدم نت برگ و تخفیفان از همه رو بورس تر هستن.

برای خرید کالا توصیه نمیکنم و لی برای خرید خدمات مثل کافه، غذاخوری و... میشه استفاده کرد، البته حتما قبلش قیمت ها بررسی بشه.

متاسفانه برای تبریز هیچکدوم فعال نیستن، اصناف و کسبه تبریز اهل این ادا و اصول نیستن :n02:

brad pitt
06-07-2014, 21:42
من از نت برگ و تخفیفان و برای شهر خودمون شیراز تخفیف چند بار خرید داشتم خوب بوده
بخصوص برای رستوران و استخر و ..