ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرافیک 630 خوبه

airplay
15-12-2012, 00:11
راستش شاید جاش اینجا نباشه بگم اما خیلی از دوستان واسه مقایسه گرافیک لپتاپ قبل خرید لپتاپ سایت notebook check رو نیگاه میکنن
اما می خواستم بگم اون اعداد زیاد درست نیست :n01:
بازی های که من با گرافیک 630 بازی کردم
در حالت high
اما خیلی روون رو لپ تاپم اجرا شدن بدون کوچکترین لگی

airplay
15-12-2012, 00:14
17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13
31
17
26

این اعداد نشان دهنده تعداد فریم تولیدی هستن که
باید بیشتر از 30 باشن حداقل
اما این اعداد که notebook check داده در حالت high 1366*768 واقعیت نداره

hasanoooooooo
15-12-2012, 00:38
زير بازيها نوشته شده که مثلا در در حالت medium تنظيم شده. يا low
معمولا اعدادشون دقيق هست... حداقل به واقعيت نزديک هست... ولي عوامل ديگه اي هم نقش داره داخل fps
مثل ويندوز. درايور گرافيک.... حتي سرعت چرخيدن هارد... يا باس رم..... پس اگه دقت کنيد ميبينيد که مثلا ممکنه اين کارت روي يک سيستمي باشه cpu قوي نداشته باشه .... و رم .... کلا اين اعداد رو فقط براي اطلاع از قدرت و مقايسه بصورت اينترنتي ميزارن...

شما خودت fps بازي رو که نگاه کني زمان بازي کردن متوجه ميشي... ممکنه بعضي وقتتها فريم در يک صحنه بازي به 10 هم برسه!‌ بعضي وقتها به 60 هم ميرسه... ممکنه يک مرحله از بازي انقدر درگيري براي گرافيک ايجاد کنه که فريم کلا نابود بشه.... ما که نميدونيم اينا توي کدوم مرحله از بازيها و در چه صحنه اي اين تست هارو گرفتن!‌

airplay
15-12-2012, 00:54
زير بازيها نوشته شده که مثلا در در حالت medium تنظيم شده. يا low
معمولا اعدادشون دقيق هست... حداقل به واقعيت نزديک هست... ولي عوامل ديگه اي هم نقش داره داخل fps
مثل ويندوز. درايور گرافيک.... حتي سرعت چرخيدن هارد... يا باس رم..... پس اگه دقت کنيد ميبينيد که مثلا ممکنه اين کارت روي يک سيستمي باشه cpu قوي نداشته باشه .... و رم .... کلا اين اعداد رو فقط براي اطلاع از قدرت و مقايسه بصورت اينترنتي ميزارن...

شما خودت fps بازي رو که نگاه کني زمان بازي کردن متوجه ميشي... ممکنه بعضي وقتتها فريم در يک صحنه بازي به 10 هم برسه!‌ بعضي وقتها به 60 هم ميرسه... ممکنه يک مرحله از بازي انقدر درگيري براي گرافيک ايجاد کنه که فريم کلا نابود بشه.... ما که نميدونيم اينا توي کدوم مرحله از بازيها و در چه صحنه اي اين تست هارو گرفتن!‌

حرف شما کاملا درسته:n01:

amin666
15-12-2012, 15:24
بالاخره اون بازیهایی که تو پست دوم گذاشتی رو خودت فریم گرفتی یا مال نوت بوک چکه؟
یعنی می خوای بگی شما تو farcry3 تقریبا 25-30 فریم گرفتی که روون بوده؟!من خودم دارم بازی می کنم این رو با گرافیک AMD 6770m که یه مقدار هم قویتره از 630.حتی رو مدیوم هم باید ANti alaising رو low کنم!البته رم من 4 ه و سیستم پسنهادی سازنده حد اقل 6GB رم می خواد.ولی باز بعید می دنم Hitman , farcry رو روی High بتونی بازی کنی
البته در کل قبول دارم فریمهای Notebookcheck ممکنه با فریمی که شما می گیری کمی تفاوت داشته باشه و دقیق نباشه.ولی دیگه نه انقدر!

hamed473
15-12-2012, 18:42
دوستان گرافیم nvida 630 واقعا این بازیهایی رو که بالا گفتی بصورت فول و روان اجرا کرده؟!!!:n04:

airplay
15-12-2012, 21:07
دلیل نداره دروغ بگم
البته هیتمن بعضی موقع ها لگ میزد

esisuzuki
15-12-2012, 21:22
اره راست میگه من همه این بازی ها رو که گزاشته باتنظیمات الترا با همین گرافیک بازی میکنم هیتمن فقط بعضی جا ها افت فزیم داره

milad mohebi
15-12-2012, 22:02
دوستان عزیز به نظرشما لپ تاپv3 acer که گرافیکش 630 هست و پردازندش core i5 هست ایا بازیها رو مثل ایکس باکس روان اجرا میکنه؟ گرافیک کدومشون بهتره؟ اگر بخوام به led منزل وصل کنم کیفیتش چطوره؟ ایکس باکس یا v3 کدومشون تو اجرای بازی بهترن؟

esisuzuki
15-12-2012, 22:12
ببین الان توی اواخر نسل بازی ها هستیم خوب طبیعتا pc بهتره ولی اگه برای game میخواهید بخرید به نظرم اصلا مناسب نیست این مدل چون تا 2 سال دیگه نسل بعد بازی ها میاد و معلوم نیست با چه گرافیکی روبرو باشیم

775e
15-12-2012, 22:20
ببین الان توی اواخر نسل بازی ها هستیم خوب طبیعتا pc بهتره ولی اگه برای game میخواهید بخرید به نظرم اصلا مناسب نیست این مدل چون تا 2 سال دیگه نسل بعد بازی ها میاد و معلوم نیست با چه گرافیکی روبرو باشیم
کاملا مخالفم الان چند نسله که گرافیک بالای 2 نیو مده و اگر هم بیاد قیمت خیلی بالا تر از این هایی هیست که الان تو بازار موجوده.

airplay
16-12-2012, 01:03
دوستان عزیز به نظرشما لپ تاپv3 acer که گرافیکش 630 هست و پردازندش core i5 هست ایا بازیها رو مثل ایکس باکس روان اجرا میکنه؟ گرافیک کدومشون بهتره؟ اگر بخوام به led منزل وصل کنم کیفیتش چطوره؟ ایکس باکس یا v3 کدومشون تو اجرای بازی بهترن؟

مسلما xbox یک میلیونی
اگه برای بازی می خواهید تا 1ساله دیگه البته احتمالا نسل جدید کنسول ها میاد
v3 یک مولتی مدیا با 2میلیون قیمت اگه لپ تاپ داری با هدف بازی xbox اگه نه که خب ....
فک کنم v3 با گرافیک 640 هم داریم :n01:

amin666
16-12-2012, 01:54
اره راست میگه من همه این بازی ها رو که گزاشته باتنظیمات الترا با همین گرافیک بازی میکنم هیتمن فقط بعضی جا ها افت فزیم داره
می گن آخر زمون شده ها.ما باور نکردیم!!!