مشاهده نسخه کامل
: ارور مادربورد
با سلام.مادربورد من بایو استار هست.بعضی وقتا وقتی سیستم رو روشن میکنم موقع بوت شدن مادربورد و قبل از بوق زدن ارور میده و میگه برای ادامه دکمه f2 رو بزن که هرچی میزنم جلو نمیره و مجبورم دکمه del رو بزنم و وارد بایوس بشم واونجا exit کنم تا سیستم بالا بیاد و بعد تاریخ به سال 2009 برمیرده.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.راستی یه نکته رو یادم رفت بگم.وقتی سیستم به برق هست و سیستم رو خاموش و روشن میکنم مشکلی نیست ولی وقتی از برق جداش میکنم و دوباره وصل و روشن میکنم این اتفاق میوفته
با سلام.مادربورد من بایو استار هست.بعضی وقتا وقتی سیستم رو روشن میکنم موقع بوت شدن مادربورد و قبل از بوق زدن ارور میده و میگه برای ادامه دکمه f2 رو بزن که هرچی میزنم جلو نمیره و مجبورم دکمه del رو بزنم و وارد بایوس بشم واونجا exit کنم تا سیستم بالا بیاد و بعد تاریخ به سال 2009 برمیرده.دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم.راستی یه نکته رو یادم رفت بگم.وقتی سیستم به برق هست و سیستم رو خاموش و روشن میکنم مشکلی نیست ولی وقتی از برق جداش میکنم و دوباره وصل و روشن میکنم این اتفاق میوفته
تاریخ رو در بایوس ست کنید اگه با خاموش و روشن شدن مجدد سیستم باز هم تاریخ برگشت یعنی بایوس خالی میشه مشکل از باتری مین هست که ضعیف شده با یک باتری مین دیگه تست کنید ببینید نتیجه چی میشه یا افت ولتاژ شدید باعث این مشکل میشه که هم میتونه از باتری مین باشه و هم پاور
عزیز این ارور رو موقع بوت شدن میده cmos setting wrong
cmos date/timenot set
و وقتی وارد بایوس و بخش advanced میشم این پیغام میاد please clear cmos if system no display
باطری رو هم عوض کردم ولی بازم ارور پابرجاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.