PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال آدابتوری ؟

Glad Boy
14-12-2012, 09:23
سلام دوستان
من به هارد 1 ترا یا 1.5 ترا اکسترنال می خوام بگیرم. کاربردم هم بیشتر واسه آرشیو کردن فیلم هست. جا به جایی ندارم باهاش.
شنیدم که هارد هایی که آدابتوری هستن مطمئن تره و ماندگاری اطلاعات روشون بیشتره...
می خوام سرعتش بالا باشه.
یو اس بی 3 باشه.
آدابتوری باشه.
مارک معتبری باشه و گارانتی خوبی داشته باشه.
اگه میشه خوشگل هم باشه:rolleye:...

میشه راهنمایی کنید بی زحمت !؟

ata.royalfalcon
14-12-2012, 10:34
سلام دوستان
من به هارد 1 ترا یا 1.5 ترا اکسترنال می خوام بگیرم. کاربردم هم بیشتر واسه آرشیو کردن فیلم هست. جا به جایی ندارم باهاش.
شنیدم که هارد هایی که آدابتوری هستن مطمئن تره و ماندگاری اطلاعات روشون بیشتره...
می خوام سرعتش بالا باشه.
یو اس بی 3 باشه.
آدابتوری باشه.
مارک معتبری باشه و گارانتی خوبی داشته باشه.
اگه میشه خوشگل هم باشه:rolleye:...

میشه راهنمایی کنید بی زحمت !؟

سلام .

seagate backup plus desktop drive پیشنهاد میشه که تمامی شرایط گفته شده را داره . اگر برای مدت طولانی روشن نگه میدارید توصیه میشه از یه فن معمولی برای خنک شدن هارد استفاده کنید .

اگر برای خوشگلی :n09:حاضرید پول بیشتری بپردازید میتونید WD My Book Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخرید که بدنه آلومنیومی و نقره ای رنگ داره (فکر کنم بتونید در بازار پیدا کنید) .این هارد مخصوص mac هست و برای استفاده در ویندوز باید فرمت بشه (قبل از فرمت از برنامه های موجود در آن یه کپی در جای دیگر ذخیره کنید) .

Glad Boy
14-12-2012, 14:02
آقا همین Seagate هم که خوشگله خداییش !
میشه بگید قیمت 1 ترا و 2 ترا ـش چقدره ؟ با چه گارانتی هست توی بازار ؟

مدت طولانی مثلا چقدر وقت منظورتون هست ؟! فن مگه میشه برا هارد اکسترنال گذاشت !؟ چجوری ؟

ata.royalfalcon
14-12-2012, 21:46
آقا همین Seagate هم که خوشگله خداییش !
میشه بگید قیمت 1 ترا و 2 ترا ـش چقدره ؟ با چه گارانتی هست توی بازار ؟

مدت طولانی مثلا چقدر وقت منظورتون هست ؟! فن مگه میشه برا هارد اکسترنال گذاشت !؟ چجوری ؟

والا قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم دوترابایت 385 هزارتومن باشه و یکترابایت هم حدود 280 هزارتومن . گارانتی معتبر هم سازگار و آواژنگ هست .

بعضی ها هستند که هارد اکسترنال را به TV متصل میکنند و فیلم تماشا میکنند و به هر دلیل دیگری هارد را به مدت طولانی روشن میزارند که باعث میشه دمای هارد بیش از حد بالا بره و باعث کاهش عمر مفید هارد میشه . برای کنترل دمای هارد هم میتونید از Hard Disk Sentinel استفاده کنید .

میتوان یه فن با فاصله (یعنی نچسبونید به هارد) پشت هارد گذاشت . اینکه از چه نوع فنی استفاده بشه بستگی به خلاقیت و ابتکار خودتون داره . میتونید از یک فن 8 یا 12 سانتی که در کیس نصب میشوند استفاده کنید و برای روشن کردنش هم نیاز به آداتور برق 12 ولتی هست .

یا اینکه میتونید از فن rack استفاده کنید که 220 ولتی و بسیار پرقدرت هست و نیازی به آداپتور برق هم نیست ولی در عوض خطرناکتر هم هست . عکس زیر فن rack خودم هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Glad Boy
15-12-2012, 18:38
آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی.
امروز به 2 ترا از همین مدل خریدم. 365 تومن با گارانتی سازگار خریدمش. هرجا قیمت می گرفتم بین 380 تا 400 قیمت میدادم بهم...
فقط چون من تا حالا هارد اکسترنال نداشتم می خواستم اگه نکته هایی هست که باید بدونم و رعایتشون کنم بهم بگید یا اینکه لینک بدید تا مطالعه کنم. البته یه چیزایی خودم می دونم.
متاسفانه 1 ترا بایتش گیر نمیومد تو بازار. یه کم با ترس گرفتم آخه 2 ترا اطلاعات روشه اگه خدایی نکرده یه بلایی سرش بیاد دیگه هیچی !!

ata.royalfalcon
15-12-2012, 21:46
آقا خیلی ممنون بابت راهنمایی.
امروز به 2 ترا از همین مدل خریدم. 365 تومن با گارانتی سازگار خریدمش. هرجا قیمت می گرفتم بین 380 تا 400 قیمت میدادم بهم...
فقط چون من تا حالا هارد اکسترنال نداشتم می خواستم اگه نکته هایی هست که باید بدونم و رعایتشون کنم بهم بگید یا اینکه لینک بدید تا مطالعه کنم. البته یه چیزایی خودم می دونم.
متاسفانه 1 ترا بایتش گیر نمیومد تو بازار. یه کم با ترس گرفتم آخه 2 ترا اطلاعات روشه اگه خدایی نکرده یه بلایی سرش بیاد دیگه هیچی !!

یکی از مهمترین نکته این هست که در زمانیکه هارد روشن و در حال کار هست هیچوقت تکان ندهید یا جابجا نکنید . این هارد بصورت ایستاده قرار میگیره که احتمال سقوط را زیاد میکنه پس دقت کنید . دمای هارد را هم کنترل کنید و همچنین قبل از جدا کردن کابل usb حتماً safe remove کنید . کابل usb و سیم آداپتور برق را به اصطلاح تا نزنید و نکشید که ممکنه قطع بشه . دوشاخه آداپتور برق را به جایی وصل کنید که محکم قرار بگیره و قطع و وصلی در جریان برق پیش نیاد .

pooriya_hp
20-12-2012, 20:09
متاسفانه 1ترا بایت واقعا کمیاب و از طرفی واقعا قیمت فضایی پیدا کرده :D

پیشنهاد من خرید هارد 500 هست که فعلا قیمتش نسبتا اوکی هست !!

پ.ن : خوساتید هم خودم دارم :دی