مشاهده نسخه کامل
: گجت
سلام
نمیدونم جای درستی این سوال مطرح کردم یا نه
من میخوام یه سری ساعت و تقویم مثل همون گجت هایی که خود ویندوز داره یا ما خودمون نصب میکنیم بسازم
با همون فابلیت ها و به همون زیبایی
من باید از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم؟
من میتونم این کارو با سی شارپ انجام بدم؟
خیلی خیلی ضروریه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
szh_1367
14-12-2012, 11:39
سلام
نمیدونم جای درستی این سوال مطرح کردم یا نه
من میخوام یه سری ساعت و تقویم مثل همون گجت هایی که خود ویندوز داره یا ما خودمون نصب میکنیم بسازم
با همون فابلیت ها و به همون زیبایی
من باید از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنم؟
من میتونم این کارو با سی شارپ انجام بدم؟
خیلی خیلی ضروریه
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
سلام
بله این امکان وجود دارد که شما گجت های بسیار زیبایی رو با سی شارپ طراحی کنید اما باید از xml جهت پیکربندی و تنظیمات رنگ صفحه استفاده کنید و این کار وقت زیادی رو از شما خواهد گرفت
شما خیلی راحت تر از اون که فکر کنید میتوانید با wpf کارهای دلخواه خود رو انجام دهید و بدون اینکه جزئیات وارد جزئیات شوید
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو مشاهده بفرمائید مثال هایی که از سی شارپ استفاده شده
من در واقع قراره یه چیز مثل گجت ویندوز بسازم که خیلی قابلیتهای دیگه هم داشته باشه مثل دفترچه یادداشت مدیا پلیر و بانک صوت و ....
من تو نت میگشتم دیدم از html,css,javascript و سیلورلایت استفاده میکنن
من تا حالا wpf و xml کار نکردم
میترسم که زمانم رو سر انتخاب اشتباه زبان برنامه نویسی هدر بدم
به نظر شما من باید چیکار کنم؟
szh_1367
14-12-2012, 13:12
من در واقع قراره یه چیز مثل گجت ویندوز بسازم که خیلی قابلیتهای دیگه هم داشته باشه مثل دفترچه یادداشت مدیا پلیر و بانک صوت و ....
من تو نت میگشتم دیدم از html,css,javascript و سیلورلایت استفاده میکنن
من تا حالا wpf و xml کار نکردم
به نظر شما من باید چیکار کنم؟
اگر میخواهید شبیه به گجت های ویندوز بشود بعد از استفاده از wpf میتوانید از کامپوننت هایی که شکل های خاصی به برنامه شما میدهند استفاده کنید
کامپوننت زیاد هست سرچ کنید میتوانید پیدا کنید
داب پیاف زبان نیست و تکنولوژی میباشه....
شما میتونی از نرمافزار اکسپرشن بلند و رابط کاربری فوتوشاپ مانندش( البته فوتوشاپ های قدیمی!!!) استفاده کنی برای ساخت رابط کاربری... بعدش میتونی از کد نویسی سیشارپی استفاده کنی برای کدبیهایند و در نهایت گجت مورد نظرت رو تحویل بگیری......
بخش WPF سایت برنامهنویس، یه قسمت ویدیو های اموزشی داره که توش یه ساعت عقربهای خوشکل طراحی میکنه.... کار تمیزی هستش... پیشنهاد میکنم که پیداش کنین...(خودم الان دسترسی ندارم که براتون لینک رو پیدا کنم متاسفانه....) از اون ویدیوی فارسی و واضح و کمحجم میتونین برای ساخت اولین گجتتون استفاده کنین!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک ویدیو!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.