ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید لپ تاپ جایگزین سیستم خانگی

barcelona_92
14-12-2012, 09:09
با سلام بنده میخوام در حدود 2 تومن برای یک لپ تاپ هزینه کنم یکم بیشترم شد ایرادی نداره تو روز هم شاید بالای 10 ساعت روشن باشه شایدم بیشتر 15 ساعتم شاید برسه البته نه همیشه ولی اکثر اوقات اینطوریه برای سیستم خانگی خودم 1 تومن مشتری دارم به نظرتون ارزش داره ردش کنم یه لپ تاپ بخرم؟ رشته خودم it هستش برای برنامه نویسی مخصوصا مولتی مدیا و و بازی و از همه مهمتر آفلاین باز هم هستم لپ تاپ جوابگوی کار من هستش یا نه؟ واقعا از سیستم خانگی دیگه خسته شدم اگه واقعا لپ تاپی هست خر کار که کلیه نیازهای منو براورده کنه و بتونه جایگزین یک سیستم خانگی خوب باشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

animsprite
14-12-2012, 20:11
اگه بتونی مشخصات سیستم را بگی کمک زیادی میکنی به دوستان برای مشاوره
ولی در کل به جز بازی (البته به صورت حرفه ای) یه لپ در حدود2.2 نیاز شمارو در بیشتر کار ها برطرف میکنه وبا توجه به کارایی که شما گفتید به پردازش انچنانی از لحاظ پردازنده نیاز نداری ولپ میتو.نه مشکل گشا باشه ولی در مورد بازی با لپ همون طور که میدونی باز ی اونم بالای 3-4 ساعت به صورت دائم ایجاد گرمای زیادی میکنه ولبتاپ ها اصولا در دفع این گرما عاجزن و این خودش یه مشکلیه برای خودش ونکته دیگر هم اینکه بازی رو سیس رو میزی تا بازی روی لپ کلا فرق میکنه و اون حس باید رو انتقال نمیده -خوبیه سیس رو میزی اینکه در بیشتر مواقع قابل ارتقاست ولی لپ نه -
خودم یه تجربه از استفاده بین این دو دارم وانم اینه که باداشتن سیس قدرتمند رو میزی استفادم از لبتاپ خیلی بیشتره البته به جز بازی -تقریبا تمام کارامو با لپ انجام میدم اپ من لنووy580 ودارای سخت افزار قدرتمندی برای بازیه ولی هیچ وقت باهاش بازی نکردم ولی در کل به نوع استفاده وکارکرد خودت بستگی داره اگه بازی رو خیلی باهاش موافق که نظر من سیس دکستاپیه:12:
البته اینو هم فراموش نکن که با 2 تومن سیس به مراتب بهتری نسبت یه یه لپ میتونی جمع کنی ویا به فکر ارتقاهم باشی

ah5483
14-12-2012, 22:12
سلام عزیز
کار من هم برنامه نویسی هست
جواب آره هست
اول اینکه حداقل 4 گیگ رم میخوای
دوم توصیه میکنم هارد لپ تاپ رو بفروشی و جاش یه هارد اس اس دی بزاری
سوم اینکه گرافیکت بهتره ddr5 باشه
چهارم سی پی یو های core i5 به بالا جواب شما رو میده
بتونی از سرس ایوی بریج core i7 3610 بگیری که بهتر (قیمت حدودی اینت 2400 هست)
البته 2630 و 2670 و 2430 هم بگیری
میتونی از برند لنوو -ایسوس - ایسر انتخاب کنی

barcelona_92
15-12-2012, 01:23
با سلام مجدد مرسی از پاسخ شما دوستان گلم در مورد پست دوست عزیزم animsprite بنده اهل بازی نیستم ولی بدم نمیاد بازی های مورد علاقم شبیه فوتبال یا نید 4 اسپید و کال آف دیوتی و .....رو خوب پاسخ بده مخصوصا ورژنهایی که هر ساله ارائه میشه از این نوع بازیها فقط یک سوال رو من جوابشو نگرفتم اگه زیاد لپ تاپ روشن بمونه ایراد نداره؟ البته با سیستم خنک کننده یا از این دست 10 الی 15 ساعت تو روز مخصوصا برای ما که آفلاین باز هم هستیم منظورمه نظر خودم رو ایسوس n55 sl هستش نظر شما چیه؟

barcelona_92
15-12-2012, 11:04
از بین این موارد کدومو النتخاب کنم؟ Asus N55SL Ci7 8G 750G ASUS - A53Sm - i7 ASUS - K55VD / i5/i7 اصولا این لپ تاپهای جدید با سی پی یوهای (ivy bridge) بهترن یا پردازنده های قبلی اصلا تفاوتشون چیه؟

Ali*Reza
15-12-2012, 13:06
دوست من لطفا سوالتون رو در قسمت مربوط به خودش مطرح کنین تا زودتر به جواب برسین :

لپ تاپ های عادی، خانگی و اداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

animsprite
15-12-2012, 17:46
خوب دوستمون اقا علی گل راست میگن باید این موض.ع تو قسمت خودش مطرح بشه ولی چون تصمیم شما در خرید لپ مشخص نشده جوابتو اینجا میدم
در مورد بازی هایی که گفتی دیگه واجب شد که سیس خونگی رو انتخاب کنی این بازی هایی که گفتی خصوصا فوتبال و ماشین در لپتاپ حس یه سیس خونگی رو به یه یازی خور القا نمیکنه و خیلی زود از بازی دلسرد میشی
در مرد اینکه لپتاپی که میخوای بگیری i5 یاi7باشه برای کارایی شما تاثیری نداره و با خرید i7فقط از لحاظ هزینه به خودت فشار میاری این در حالیه که یه i5 کار شمارو به طور کامل مرتفع میکنه
در مورد روشن بودن لپ همون طور که گفتم به جز بازی البته بالای 3 ساعت هیچ ایرادو مشکلی متوجه شما نخواهد بود الان لپ من روزهایی میشه که تا 18 ساعت هم بصورت دائم روشن باقی میمونه چ.ن بیشتر کارم دانلود های سنگینه این تجربه رو رو لپ دوال کور قبلیم که 5 سال داشتمش صادقه البته اونم خراب نشد وبه عنوان دست دو دادم رفت
در مرد اینکه پردازنده لپ ایوی بریج باشه خوب خوبه چون این سری مصرف بسیار پایینی داره واین میتونه شارژ باطری رو تا مدت طولانی تری نگه داره ولی این سری مانند سریه دکستاپ تولید گرمای زیادی داره واین میتونه در لبتاپ ها بر عکس دکستاپ ها نکته منفی و تاثیر گذاری باشه در دکستاپ اصولا با خرید یه کولر مشکل تا حدی بر طرف میشه ولی لپ نه
در مورد لپ های پیشنهادی خودتون باید بگم انتخاب های یه نواخت ویهک سطحی کردی و کار شمارو راه میندازن ولی گرافیک همشون برای بازی طراحی نشده ولی میتونید بازی هایی رو که گفتید توش اجرا کنید ولی گیمینگ نیستن
:12: