ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر رنگی A3 زن چی پیشنهاد می دید؟؟

aria_electric_fars
13-12-2012, 15:59
سلام دوستان

طبق تحقیقاتی که کردم به نتایج زیر رسیدم که امیدوارم درست باشه و اگر نیست بهم بگید و بعد از اون می خوام برام یک پرینتر تک کاره جوهر افشان A3 زن رنگی 6 یا 8 جوهره مخزن دار معرفی کنید که قیمتش هم زیاد بالا نباشه

تفاوت پرینتر جوهر افشان رنگی با لیزری رنگی در این است که :

چاپگر جوهرافشان رنگی :

کیفیت چاپ بالاتر
قابلیت چاپ بر روی کاغذ گلاسه

حالا موارد زیر هم داشته باشه عالی می شه :

1- خشک کردن رنگ با سیستم Thermal Inkjet
2- آپشن Auto Clean یا Head Clean
3- حداقل کیفیت مناسب 4800 DPI
4- تعداد 6 یا 8 جوهره که هر چه تعداد جوهرها بیشتر باشد کیفیت بیشتر می شود
5- مخزن (تانک) دار که هد خشک نشود و ارزان قیمت شدن
6- کارتریج متحرک در صورتیکه از دستگاه استفاده زیاد نشود جهت سرویس کردن آسان

چاپگر لیزری رنگی :

کیفیت پائین تر و براقی روی عکس ها
قابلیت چاپ بر روی کاغذ گلاسه ندارد
اگر شارژ یک رنگ تمام شد بایستی کل درام را شارژ کرد
سرعت چاپ بالا
چاپ 1500 برگ a4 به بالا

لطفا با توجه به موارد بالا بهترین گزینه را معرفی کنید

با تشکر

m_2t_ab
13-12-2012, 16:41
1- خشک کردن رنگ با سیستم Thermal Inkjet
سیستم ترمال اینک جت مربوطبه خشک کردن نیست، سیستم چاپ پرینتر های کانن و اچ پی هست که برای چاپ به وسیله گرما یک حباب پشت قطره جوهر ایجاد میشه و باعث پرت شدن جوهر به بیرون میشه.
2- آپشن Auto Clean یا Head Clean
هدکلین همیشه نیاز نیست،‌ برای وقتی که نازل ها بعضی هاشون رنگ رو به درستی بیرون ندن نیازه. هدکلین جوهر زیادی مصرف می کنه. اما خود دستگاه ها وقتی روشن میشن کاری مشابه هدکلین اما خیلی کمتر انجام میدن.
4- تعداد 6 یا 8 جوهره که هر چه تعداد جوهرها بیشتر باشد کیفیت بیشتر می شود
داشتن رنگ های بیشتر لزوما به معنای کیفیت بیشتر نیست، اگر دستگاهی 6 رنگه باشه نسبت به 4 یا 5 رنگه موارد چاپ شده کمتر دچار اشباع رنگ ها یا Saturation میشن. اما کیفیت فقط به این مسئله بستگی نداره.
5- مخزن (تانک) دار که هد خشک نشود و ارزان قیمت شدن
مخزن باعث ارزان شدن هزینه چاپ میشه اما هیچ تأثیری در خشک شدن و یا نشدن هد نداره.
6- کارتریج متحرک در صورتیکه از دستگاه استفاده زیاد نشود جهت سرویس کردن آسان
کارتریجها که متحرک هستن. منظورتون چیه؟ هد جدا از کارتریج و یا متصل به اون؟ کارتریج های مجزا برای هر رنگ؟

چاپگر لیزری رنگی :
اگر شارژ یک رنگ تمام شد بایستی کل درام را شارژ کرد
گرچه من تجربه عملی در این زمینه ندارم اما تصور نیم کنم اگر یک تونر تموم بشه باید تمام کارتریج ها رو شارژ کرد. این دستگاه ها 4 کارتریج مجزا دارن که هر کارتیج مستقلا چاپ می کنه و اگر تموم بشه هون باید شارژ بشه.
سرعت چاپ بالا
لزوما اینطور نیست. ممکنه سرعت برخی مدل ها پایین تر هم باشه.
چاپ 1500 برگ a4 به بالا
بستگی به مدل داره.

کلا من دستگاه های جوهر افشان رو توصبه می کنم، چون:
1- قیمت اولیه کمتر
2- کیفیت بیشتر در قیمت مشابه
3- هزینه چاپ بسیار پایین تر
4- تنوع موارد قابل چاپ
5- مصرف برق کمتر
6- در برخی موارد سرعت بیشتر

مزایای دستگاه های لیزری:
1- عدم خشک شدن در صورت عدم استفاده طولانی مدت
2- در برخی موارد سرعت بیشتر
3- عدم حساسیت موارد چاپ شده به رطوبت

موفق باشید

vahidreza2007
13-12-2012, 17:08
دوست عزیز اگر بتونی این مدل رو پیدا کنی انصافا عالی هستش

مشخصاتش رو هم میذارم . یه سر به بازار های تهران بزنی می تونی پیدا کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانن پیکسما پرو 10
Pro 10 پرینتری است که مخصوص عکاس ها ساخته شده. مطمئنا اگر شما نیز از شیفتگان عکاسی هستید و دوست دارید که در خانه کارهای خود را چاپ کنید و با نصب آن ها بر روی دیوار، از آن ها لذت ببرید، Pro 10 گزینه ی خیلی مناسبیست. این پرینتر تک کاره ی جوهر افشان از سیستم رنگی 10Color LUCIA Pigment بهره می برد که باعث می شود پرینتر فقط برای چاپ عکس های سیاه و سفید از سه نوع کارتریج مشکی بهره ببرد تا چاپ های سیاه و سفید خارق العاده ای را از آن شاهد باشیم. در کل نیز این پرینتر دارای 10 کارتریج جداگانه است که رنگ هایی دقیق را برای چاپ عکس های شما هدیه می آورد. به خصوص اینکه Pro10 مجهز به سیستم OIG نیز هست که هر قطعه ی کوچک از عکس شما را آنالیز می کند تا بهترین ترکیب رنگی را برای آن بکار گیرد. شما این پرینتر را می توانید از طریق Ethernet به شبکه نیز متصل کنید تا در صورت نیاز به اشتراک گذاشته شود.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
پرینتر جوهرافشان رنگی تک کاره A3
چاپ:
سرعت چاپ رنگی چاپ عکس 10 × 8 اینچ بر روی کاغذ A4 تا 3 دقیقه و 35 ثانیه - چاپ عکس 14 × 11 اینچ بر روی کاغذ A3 تا 5 دقیقه و 20 ثانیه - چاپ روی سی دی
سایر مشخصات:
- پورت USB 2.0 ، - پورت Ethernet - چاپ مستقیم PictBridge - شبکه بی سیم Wi-Fi

aria_electric_fars
13-12-2012, 22:19
سلام دوستان

ممنون بابت راهنماییتون و مطالب مفیدی که گفتید

با این اوصاف چه دستگاه پرینتر جوهر افشان رنگی 6 یا 8 رنگ مخزن دار a3 زن و با قیمت مناسب بین 800 تا 900 تومن پیشنهاد می کنید؟؟؟

وحید رضا جان این دستگاهی که شما می گید گویا جدید اومده و مخصوص چاپ عکس هست ولی من برای پوستر و کاتالوگ می خوام و قیمتش خیلی هم بالا نباشه

فکر کنم قیمت A3 زن دو برار قیمت A4 زن باشه !!!‌یک دستگاه خوب با قمیت مناسب معرفی کنید

الان گویا epson 1410 روی بورس هست که قیمت وحشتناکی داره گویا 1.6 میلیون هست

با تشکر

aria_electric_fars
13-12-2012, 22:31
پرینتر hp 1280 چطوره؟؟؟ مشخصات و قیمتش رو ندیدم تو اینترنت می شه توضیح بدید؟؟؟
پرینتر hp 7000 چطور؟؟؟

m_2t_ab
14-12-2012, 02:58
پرینتر hp 1280 چطوره؟؟؟ مشخصات و قیمتش رو ندیدم تو اینترنت می شه توضیح بدید؟؟؟
پرینتر hp 7000 چطور؟؟؟

اچ پی 7000 هم خوبه و 4 رنگه و مخزن هم می خوره
اما 1410 بسیار بهتره
استوکش تو اون رنج قیمتی که می خواین هست.

aria_electric_fars
14-12-2012, 08:51
اچ پی 7000 هم خوبه و 4 رنگه و مخزن هم می خوره
اما 1410 بسیار بهتره
استوکش تو اون رنج قیمتی که می خواین هست.

سلام دوست عزیز

آخه استوک از کجا گیر بیارم بعد چه تضمینی داره که سالم باشه؟؟؟!!‌حرف 800 تومن پوله !!!

طبق تحقیقاتی که کردم می گن epson بهتره و هد اون دیرتر خراب می شه نسبت به سایر پرینترها

با تشکر

aria_electric_fars
14-12-2012, 09:08
سلام

اگر بخوام دست دوم بخرم به چه چیزهایی باید دقت کنم؟؟؟

با تشکر

aria_electric_fars
15-12-2012, 18:59
سلام دوستان

من رفتم امروز تو بازار مخصوص برای این پرینتر جوهر افشان

خلاصه مطلب اینکه در مورد پرینتر اپسون 1410 دو تا قیمت دادن که یک قیمت 1200000 تومان و یک قیمت دیگه 1600000 تومان بود که نمی دونم چرا دو تا قیمت داره؟؟؟!!!

یک پرینتر ارزون قیمت hp برای سایز A3 پیدا کردم مدل 700 که تو بازار فراوان موجود بود و گویا تو بورس هست قیمتش حدود 530000 تومان بود که 140000 تومان روش مخزن نصب می کردن ولی چند جا سوال کردم گفتن که مخزن روی این پرینتر خوب جواب نمی ده

لطفا من رو راهنمایی کنید

من می خوام تعداد مثلا 300 برگ A3 رو در دو یا سه روز چاپ کنم و در کل ماهیانه شاید 500 برگ A3 بشه

چی بگیرم؟؟؟

اپسون 1410 یا hp 700 رو بگیرم و روش مخزن نصب کنم؟؟؟

با تشکر

m.miladalikhani
25-07-2013, 05:48
سلام دوستان.ما یک اچ پی 7000 داریم در حد آک دبرای فروش.میتونم بگم اصلا استفاده نشده.پلاستیک هاش روشه هنوز.کارتن و کلیه متعلقات هم مثل روز اول موجوده.
کسی خواست با همراهم تماس بگیره.اینجا زیاد نمیام.
09358401856 علیخانی.
اینم لینک قیمت روز و آک دستگاه که زده 730 هزار ناقابل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با خریدارش هم راه میایم سر قیمت.

fbili
05-03-2015, 19:55
با سلام خدمت دوستان عزیز
بعد کلی جستجو به این تاپیک برخورد کردم
می خواهم تعدادی کاتالوگ چاپ کنم چون تعدادش محدود هست واز طرفی هفته ای تغییرات در نمونه ها ایجاد میشه برای همین چاپ دیجیتال نمی صرفه
لذا می خوام پرینتر برای اینکار بخرم ترجیحا A3 البته پیشنهاد دادند که 1410 اپسون بگیرم
ایا 1410 بدردم می خوره یا نه؟ یا پیشنهاد می کنید لیزری بخرم یا پیشنهاد دیگری دارید؟

چه نوع کاغذی بخرم که مناسب برای این کار باشه؟
ایا رنگ جوهر افشان در تماس پاک می شود؟

جوهرش برای چاپ چه تعداد صفحه کاربرد دارد؟
اگر مشکلاتی دارد که من از ان بی اطلاع هستم راهنمایی کنید
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید کمی هم عجله دارم بخاطر اینکه از برنامه عقب هستم:n16:

fbili
06-03-2015, 18:33
با سلام خدمت دوستان عزیز
بعد کلی جستجو به این تاپیک برخورد کردم
می خواهم تعدادی کاتالوگ چاپ کنم چون تعدادش محدود هست واز طرفی هفته ای تغییرات در نمونه ها ایجاد میشه برای همین چاپ دیجیتال نمی صرفه
لذا می خوام پرینتر برای اینکار بخرم ترجیحا A3 البته پیشنهاد دادند که 1410 اپسون بگیرم
ایا 1410 بدردم می خوره یا نه؟ یا پیشنهاد می کنید لیزری بخرم یا پیشنهاد دیگری دارید؟

چه نوع کاغذی بخرم که مناسب برای این کار باشه؟
ایا رنگ جوهر افشان در تماس پاک می شود؟

جوهرش برای چاپ چه تعداد صفحه کاربرد دارد؟
اگر مشکلاتی دارد که من از ان بی اطلاع هستم راهنمایی کنید
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید کمی هم عجله دارم بخاطر اینکه از برنامه عقب هستم:n16:
متاسفانه تو سایتهای ایرانی تایکهای زیادی ایجاد شده اما دریغ از اطلاعات حداقل دوستانی که تجربه استفاده از A3 ۱۴۱۰ را دارند معایبش را بفرمایند

h_khozooei
06-03-2015, 20:56
بهترین کاری که من نظرم می رسه اینه که یه کونیکا مینولتا 452 بخری ترجیحا هم فایری روش سوار باشه .

yousefrezaei
20-07-2015, 19:37
سلام
من برای دفتر شرکت یه پرینتر جوهر افشان A3 زن ترجیحاً چند کاره نیاز دارم. تو رنج قیمت های مناسب این دو تا پرینتر رو پبدا کردم: HP 7500A و و 7612 HP و HP 7610
برای این A3 زن میخوام تا هر وقت به کاتالوگ نیاز داشتم خودم پرینت بگیرم. چون باید هر چند وقت یکبار کاتالوگ رو آپدیت کنم بهتره خودم چاپ کنم تا اینکه هزینه افست بدم.
در مورد خرید لطفاً راهنمایی بفرمائید.
ممنون از محبت شما دوستان عزیز.

h_khozooei
25-07-2015, 12:50
اگر می خوای رنگی باشه بهترین گزینه konica minolta 452 هست.

moriss
30-08-2015, 17:03
متاسفانه تو سایتهای ایرانی تایکهای زیادی ایجاد شده اما دریغ از اطلاعات حداقل دوستانی که تجربه استفاده از A3 ۱۴۱۰ را دارند معایبش را بفرمایند

حدود 3 ساله دارم از اپسون 1410 استفاده میکنم. البته تانک نصب نکردم. کیفیت خوبی داره. تا الان هم هیچ مشکلی نداشته و خوب کار کرده. البته عکس چاپ نکردم. کارم بیشتر نقشه و متن رنگی و ... هست

aria_electric_fars
24-12-2015, 21:10
سلام دوستان

من همچنان دنبال خريد پرينتر رنگي A3 زن براي چاپ بروشور يا تراكت رنگي در سايز هاي A3 و A4 هستم
مدل اپسون 1410 گويا تانك نداره و بايد روش نصب بشه ولي در حال حاضر گويا مدل هاي ديگه اي هم اومده كه بهتره فقط يه مشكلي كه ديدم تو مشخصات فني اونها اينه كه سرعت چاپشون بسيار پائينه مثلا 3 برگ در دقيقه كه فاجعه هست براي من كه مثلا هفته اي 300 برگ يا 400 برگ قصد چاپ دارم

مدل هاي اپسون جديد اينها هستن :

EPSON L1800
EPSON L1300

لطفا اگر پرينتر رنگي سايز A3 غير از اين ها هست كه سرعت بيشتري دارن رو معرفي كنيد

با تشكر

MRW.REZAI
15-01-2016, 01:20
سلام
دوستان من یه پرینتر لیزری برای کارم میخوام که رنگی - سیاه و سفیدش مهم نیست فقط A3 باشه ارزون باشه و کیفیتش هم خوب باشه و اذیتم نکنه مارکش هم برام مهم نیست فقط جوهر افشان نمیخوام چون من ممکنه چند ماهی پرینت نداشته باشم تازشم موقع نیاز هم 4 تا 5 برگه بیشتر نمیخوام پرینت کنم . شما چی پیشنهاد میدید ؟

راستی حدود 1.5 میلیون میتونم پیدا کنم ؟

h_khozooei
18-01-2016, 17:40
نمی تونی تهیه کنی. لیزر این سایزی خیلی گرونتره