ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپوزیت و مشخصات فنی



partco1
13-12-2012, 11:55
کامپوزیت و مشخصات فنی







[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورق های کامپوزیتورق های کامپوزیت از سال 1969 در آلمان ابداع گردید و استقبال و استعمال بیش از حداین محصول در نما نشان دهنده کیفیت مناسب و عدم وجود هر گونه محدودیت در طراحی و اجرای این مصالح است.
ورق های کامپوزیت متشکل از دو لایه آلومینیوم به ضخامت 5.0 میلیمتر و یک هسته از جنس پلاستیک یا یک ماده مهدنی پر کننده به ضخامت 3 میلیمتر که در بین این دو لایه قرار می گیرد می باشد.

مشخصات فنی ورق های کامپوزیت:1) مقاومت بالا در برابر شرایط متفاوت آب و هوایی:ورق آلومنیوم کامپوزیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85-%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7.html)پانل ایبوند به واسطه پوشش رنگ PVDF ، پایدار فوق العاده ای دربرابر نور خورشید ، اشعه ماوراء بنفش ، دماهای متفاوت (40 تا 80 درجه سانتی گراد) و مواد اسیدی و قلیایی دارا می باشد.

2) مسطح بودن:سطح ورق فاقد هرگونه برآمدگی بوده و کاملا مسطح است.

3) سبکی وزن:با توجه به وزن کم ورق در مقایسه با دیگر مصالح قابل استفاده در نمای ساختمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به شدت سبب کاهش وزن ساختمان شده و به سادگی قابل پردازش و نصب می باشد.
ورقهای کامپوزیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دارای وزن کمی حدود 8-5 کیلوگرم در هر متر مربع می باشند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن می باشد.(کاهش وزن سازه باعث کاهش ضریب زلزله در محاسبات می باشد.)

4) کارایی:برش، ایجاد خم و شکل پذیری ورق توسط ابزار آلات مخصوص به راحتی امکان پذیر است. به طوری که هیچ گونه موج یا شکستگی در رنگ ورق بوجود نخواهد آمد.

5) خواص آکوستیک:فضای خالی پشت ورقهای کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک شده ، بطوریکه وقتی از این ورق در نمای یک ساختمان با دیوارهای ساخته شده از بتن سبک استفاده شود ، عایق صوتی دو برابر شرایط بدون ورق خواهد بود.

6) امکان آب بندی نما:از ویژگی های نمای کامپوزیت ، امکان آب بندی آن می باشد بگونه ای که امکان نفوذ آب به زیر نما وجود نداشته و آب ناشی از باران و برف پس از هدایت به شیارهای تعبیه شده از محل معینی خارج می شوند.