مشاهده نسخه کامل
: چطوری میشه جلوی باز شدن چند پنجره برنامه windows photo viewre روگرفت?
هر بار که روی عکس کلیک میکنم یه پنجره جداگونه باز میشه چطوری میشه کاری کرد که عکس ها رو فقط تو یه پنجره نشون بده (مثلا 20 تا پنجره باز نکنه برای 20 عکس)
jafarian
13-12-2012, 00:31
شما یک عکس به وسیله برنامه windows photo viewer که اجرا کنید درویندوز 8 بعد بدون نیاز به بازکردن اون یکی عکس داخل همون پوشه میتونید مابقی رو راحت اجرا کنید با کلیدهای Arrow کیبورد شما اینکار کنید
کلیدهای Win+Q رو بزنید درکادری که باز میشه داخل قسمت سرچش تایپ کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد گزینه مورد نظر انتخاب کنید یک صفحه باز میشه که باز روی گزینه
کلیک کنید باز یک کادر دیگه باز میشه که دراین کادرطبق شکل پایین عمل کنید بترتیب شماره های 2 با 3
بعدشم یک عکس اجرا کنید از عکسهایی که داخل یک پوشه دارین برای عوض کردن عکسم از گزینه شماره 4 استفاده کنید
جعفر جان خودم میدوم ! مشکل اینجاست که تو یه پوشه ای که 500 عکس هست و فقط بخوام عکس اول و 450 ام و 280 ام رو ببینم این روش جواب نمیده.:n03: ضمنا بعضی مواقع لازمه که از چند پوشه چند تا عکس رو باز کنم مشکل اینجاست بعضی مواقع تا 30 پنجره این برنامه رو باد پشت سرهم ببندم که ادمو کلافه میکنه .دنبال راه حلی میگردم که چند تا پنجره بازنشه مثل XP
برنامه Fast Picture Viewer و acd رو نصب کردم که هرکدوم یه سری مشکلات دارن . نمیدونم چیکار کنم
jafarian
14-12-2012, 15:52
اون برنامه ای که داخل ویندوز xp نصب بود شمابا اون قادر به مشاهده عسکها بودین اسمش Windows Picture & fax viewer که با این برنامه موجود در 7 با 8 فرق داشت برای عکسهای خودتون که بتونید راحتر مشاهده کنید درویندوز 7 از برنامه IrfanView یا که Faststone Image Viewer میتونید استفاده کنید برنامه IrfanView وقتی نصب کنید یک عکس با این برنامه اجرا کنید عکس بعدی رو هم اگر با این برنامه اجرا کنید دریک پنجره جدا باز میشه راه ساده تر با استفاده از این برنامه اینه که عکس خودتون بدون اینکه در یک پنجره جدا باز شود به داخل این برنامه دراگ کنید با موس برای عکس بعدی هم همین کار کنید
و اما برنامه Faststone Image Viewer وقتی نصبش کنید بطور مثال به روی یکی از عکسهای موجود در یک پوشه کلیک کنید همه عکسها رو برای شما در نوار بالا طبق شکل بصورت ردیف در میارد برای انتخاب عکس آخر بطور مثال از کلید wheel رو موس میتونید استفاده کنید
IrfanView ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Faststone Image Viewer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سپاس هردوشون نمیتونن عکس هایی که اسمشون فارسیه نشون بدن میشه این برنامه .Windows Picture & fax viewer رو نصب کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.