PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : BAD POOL HEADER در ویندوز 8

hossein_2006_a
12-12-2012, 17:30
سلام این bad pool header چیه؟! کسی میدونه چطوری میشه حلش کرد؟ یه دفعه یه صفحه آبی میاد و بعد چند ثانیه ویندوز ریستارت میشه.

hossein_2006_a
16-12-2012, 00:28
کسی نبود جواب بده؟!
بعد چند روز امروز 2 بار این مشکل صفحه آبی پیش اومد

hamidreza2010
16-12-2012, 01:46
کسی نبود جواب بده؟!
بعد چند روز امروز 2 بار این مشکل صفحه آبی پیش اومد

دوست عزیز صفحه آبی یا همون بلو اسکرین به عوامل مختلفی بستگی داره: به رم کامپیوتر - به ناسازگار بودن برنامه ها با ویندوز - به ویروسی بودن ویندوز و ....
ببینید مال شما کدوم یکی از ایناست؟

hossein_2006_a
16-12-2012, 11:43
دوست عزیز صفحه آبی یا همون بلو اسکرین به عوامل مختلفی بستگی داره: به رم کامپیوتر - به ناسازگار بودن برنامه ها با ویندوز - به ویروسی بودن ویندوز و ....
ببینید مال شما کدوم یکی از ایناست؟

واله من تازه لپ تاپمو عوض کردم. از وقتی که گرفتم ویندوز 8 نصب کردم. همه درایور ها هم از سایت لنوو گرفتم و نصب کردم. نرم افزار خاصی هم به جز آفیس و متلب و چند برنامه معمولی دیگه روش نریختم !

Carl
17-12-2012, 20:24
سلام این bad pool header چیه؟! کسی میدونه چطوری میشه حلش کرد؟ یه دفعه یه صفحه آبی میاد و بعد چند ثانیه ویندوز ریستارت میشه.
سلام..
واسه من BSOD همراه با پیغام BAD_POOL_CALLER می‌اومد که یه کم سرچ کردم فهمیدم مشکل از برنامه‌ی HotSpot Shieldئه؛ از توی استارت‌آپ که برش داشتم اون ارور هم دیگه نیومد.

شمام احتمالاً باید هم‌چین مشکلی توی استارت‌آپت باشه. حتماً بررسی کن که نرم‌افزارایی که توی استارت‌آپ هستن همه‌شون با ویندوز ۸ سازگار باشن.

hossein_2006_a
19-12-2012, 23:14
سلام..
واسه من BSOD همراه با پیغام BAD_POOL_CALLER می‌اومد که یه کم سرچ کردم فهمیدم مشکل از برنامه‌ی HotSpot Shieldئه؛ از توی استارت‌آپ که برش داشتم اون ارور هم دیگه نیومد.

شمام احتمالاً باید هم‌چین مشکلی توی استارت‌آپت باشه. حتماً بررسی کن که نرم‌افزارایی که توی استارت‌آپ هستن همه‌شون با ویندوز ۸ سازگار باشن.
ممنون رفیق. ولی یکی دو روزه 8 حذف کردم و 7 ریختم. فقط هم به خاطر بلو اسکرین پاکش کردم. حالا شاید دوباره نصب کردم

Carl
20-12-2012, 11:08
ممنون رفیق. ولی یکی دو روزه 8 حذف کردم و 7 ریختم. فقط هم به خاطر بلو اسکرین پاکش کردم. حالا شاید دوباره نصب کردم
خواهش می‌شه. آره این‌طوری بهتره؛ یه مدّت که بگذره همه نرم‌افزارا سازگار می‌شن.