مشاهده نسخه کامل
: کمک
dariavosh
12-12-2012, 16:28
دوستان من با نرم افزار SPDTool یه کم ور رفتم بع دیگه ویندوز بالا نیومد بگید چکار کنم؟ به نظر شما رمم دیگه به درد نمیخوره؟:n03:
Agame.Arash
12-12-2012, 16:49
از safe mode یا ویندوز repair استفاده کنید ... ببینید بالا میاد ... اگه نیومد ویندوز عوض کنید ... درس میشه ...
dariavosh
12-12-2012, 22:38
از safe mode یا ویندوز repair استفاده کنید ... ببینید بالا میاد ... اگه نیومد ویندوز عوض کنید ... درس میشه ...
نه عزیزم این نرم افزاری که (SPDTool) من باهاش کلنجار رفتم مدل؛ تایمینگ؛ سریال رم را تغییر میده ؛ سیستمم دوتا رم 1گیگ ddr2 داره که باعث شد یکیش از کار بیفته و با بودن اون رم که خراب شده سیستم دائم بوق اخطار میزنه و رم را شناسایی نمیکنه حال میخواستم ببینم میشه درستش کرد رم را یا باید سوخته حسابش کنم و بندازمش دور؛ از دوستان اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
نه عزیزم این نرم افزاری که (SPDTool) من باهاش کلنجار رفتم مدل؛ تایمینگ؛ سریال رم را تغییر میده ؛ سیستمم دوتا رم 1گیگ ddr2 داره که باعث شد یکیش از کار بیفته و با بودن اون رم که خراب شده سیستم دائم بوق اخطار میزنه و رم را شناسایی نمیکنه حال میخواستم ببینم میشه درستش کرد رم را یا باید سوخته حسابش کنم و بندازمش دور؛ از دوستان اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
شما با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کردین ؟
dariavosh
13-12-2012, 07:31
شما با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کردین ؟
بله برادر این کارم کردم ولی این رم دیگه کار نداد ؛ 1رم دیگه دارم وقتی اون رمم تک رو سیستم باشه یا با یه رم دیگه غیر از این رمی که دستکاریش کردم رو سیستم باشه سیستم خطا نمیگیره خلاصه فقط این رمم مشکل پیدا کرده ورمهای دیگه واسلاتهای مادربورد ومین وقطعات دیگه مشکلی نداره؛
من با این نرم ازار کار کردم:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dariavosh
14-12-2012, 23:22
از دوستان اگه کسی با نرم افزار SPDTool کار کردن یا میدونن رمهایی که اینطوری خراب میشن میشه درستشون کرد یانه؟ خلاصه اگه راهنماییم کنن واقعا ممنون میشم.
morteza.p
24-12-2012, 01:39
درود
بنده با این نرم افزار کار کردم عزیز ...
در واقع اون رمهایی که دستکاری کردید رو شما نمیتونید درست کنید ...
برای درست کردن اون رمها احتیاج به مادربورد خاصی هست ...
مدل دقیق رمهاتون چیه ؟
dariavosh
17-01-2013, 18:36
سلام، ببخشید دیر حواب دادم، مدل رم اینه : KINGMAX DDR2-800 1GB --> KLDD48F-B8KB5
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.