مشاهده نسخه کامل
: کراس کردن دو کارت 7950 اما با برند های متفاوت !!؟
سلام
میخواستم بدونم که میشه یه 7950 سافییر رو با یک 7950 برند پاور کولر کراس کرد یا به مشکل میخوره ؟ سافییر فرکانس رفرنس 810 مگاهرتز و پاور کولر 800 که میشه گفت تنها تفاوتشون همینه !!
سلام
میخواستم بدونم که میشه یه 7950 سافییر رو با یک 7950 برند پاور کولر کراس کرد یا به مشکل میخوره ؟ سافییر فرکانس رفرنس 810 مگاهرتز و پاور کولر 800 که میشه گفت تنها تفاوتشون همینه !!
بله میشه کراس کرد اگر به مشکل خورد ورژن های بایوسش رو عوض کنید یا چینش کارتهارو به خاطر نرخ کلاک متفاوت عوض کنید مشکل حل میشه درایور های گرافیک هم آخرین ورژن باشه
من دیدم و شنیدم که دو کارت 7850 و 7870 مثل اینکه با هم کراس نشدن و با سری 7900 که یکم تعجب آور است کراس شده حالا نمیدونم این مشکل تو سری 7900 هست یا نه شاید هم با آخرین ورژن درایور این مشکل حل بشه
نه خوب الان جفت اینها همه چیشون مثل همه و هر دو 7950 هستن فقط سافییر 10 مگاهرتز کارخونه رو هستش برده ! ولی برندا متفاوت من گفتم شاید حتما باید دو برند یکی باشند و برای مثال سافییر با ایسوز کراس نشه !
نه خوب الان جفت اینها همه چیشون مثل همه و هر دو 7950 هستن فقط سافییر 10 مگاهرتز کارخونه رو هستش برده ! ولی برندا متفاوت من گفتم شاید حتما باید دو برند یکی باشند و برای مثال سافییر با ایسوز کراس نشه !
نه از اون بابت مشکلی نیست اگر هم اذیت کرد با تغییر ورژن بایوس یا تغییردر چینش گرافیک ها مشکل حل میشه
خوب کراس کردم ولی نمیدونم چرا msi after burner دمای GPU 2 رو نمیزنه ! و اینکه توی GPU -Z باس کارت دوم رو 32 بیت میزنه !!! در صورتی که 384 بیت هست !
بعد من خروجی تصویر رو از HDMI کارت 1 که همون قبلی هست گرفتم مشکلی که نداره ؟
خوب الان متوجه شدم که روی حالت کراس روشن در کاتالیست کارت شماره 2 خاموش میکنه !!!! و فنهاش وای میسن و همه مشخصاتش 0 میشن ! ولی همین که کراس خاموش روشن میمونه ! پاورم که 1000 وات گلد سری اورکلاک گرین هست !
الان یعنی مچ نیستن که خاموش میکنه؟ بعد اینکه یه دور کارت دوم رو جدا زدم و سیستم بالا امد کارت رو نمیشناخت یه دور شناسایی کرد بعد اون دوباره که کراس کردم اینجوری شده !! چه کنم ؟ بایوس کارت 1 رو بریزم رو 2 ؟
saeed2143
13-01-2013, 10:55
سلام داداش من از معلم سخت افزارمون همين سوال رو پرسيدم ازم خنديد گفت كه:در حال حاضر اين امكان وجود دارد كه دو كارت گرافيك يا بيشتر را به برد متصل كرد.اين فناوري در nvidia به نام sli و در ati به نام cross fire ناميده مي شود | كه بعدش گفتم ايول بريم از اين كارا كنيم:n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.