مشاهده نسخه کامل
: مشکل usb
gole yas 23
11-12-2012, 20:23
سلام
همه ی یو اس بی های لپ تاپم به جز یکی درست کار نمیکنن، وقتی فن بهشون وصل میکنم کار میکنه ولی وقتی موس یا مودم وصل میکنم کار نمیکنن، فقط یک یو اس بی مشکلی نداره،
خیلی ممنون میشم راه حلی بدین
ویندوز رو عوض کنید و درایور های لپ تاب رو حتما آپدیت بکنید چک کنید در بایوس یو اس بی ها فعال باشه
در آخر بایوس لپ تاب رو آپدیت کنید درست نشد مشکل سخت افزاری است و به برد اصلی برمیگرده
gole yas 23
29-12-2012, 00:22
موقع بالا اومدن مینویسه F2 Setup ولی وقتی اف2 رو میزنم نمیره تو ستاپ، :n27:، همچنین مینویسه F12 boot option باز اف12 میزنم نمیره:n03:، چطوری یو اس بی هارو چک کنم؟ مشکاش چیه؟
کارهایی که گفتم انجام بدین به نتیجه میرسین
در مورد اون f2 با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هارد
باتری مین رو هم چک کنید
سلام من هم تازه این مشکل رو پیدا کردم.ویندوزم 7 هست و سرویس پک 1 داره.وقتی موس رو به usb میزنم چراغ موس روشن میشه ولی کار نمیکنه.ویندوزمم تازه نصب کردم و درایوراش آپدیته.در ضمن فلش کار میکنه فقط موس کار نمیکنه.نمیخوام ویندوزمو عوض کنم چون سخته بازم آپدیتش کنم.خواهشا راهنماییم کنین.
سلام من هم تازه این مشکل رو پیدا کردم.ویندوزم 7 هست و سرویس پک 1 داره.وقتی موس رو به usb میزنم چراغ موس روشن میشه ولی کار نمیکنه.ویندوزمم تازه نصب کردم و درایوراش آپدیته.در ضمن فلش کار میکنه فقط موس کار نمیکنه.نمیخوام ویندوزمو عوض کنم چون سخته بازم آپدیتش کنم.خواهشا راهنماییم کنین.
موس روی یک سیستم دیگه تست شده ؟
gole yas 23
01-01-2013, 00:25
ببخشید لپ تاپ مال خرید دو ماه پیشه، نمیتونم بازش کنم و باتری مین رو بردارم
آره حواسم نبود لپ تاب دارین
gole yas 23
01-01-2013, 18:39
حالا من چطوری میتونم برم تو قسمت ستاپ؟
شما لپ تاب رو روشن کنید با زدن f2 میتونید وارد ستاپ بشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.