PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین کولر برای i5 3570k

jahangir1400
11-12-2012, 20:15
سلام دوستان
همونطور که از عنوان معلومه برای این سی پی یو میخوام یه کولر بگیرم بهترین کولر حول و حوش 200 تومن که تو بازار موجود باشه چیه که با خیال راحت در حد معمولی اورکلاک هم بکنم، اگه کمتر باشه قیمتش بهتره اما اگه ارزش داشته باشه مورد نداره، کیس هم x7
مرسی:n16:

Ali*Reza
11-12-2012, 21:09
من Deep Cool ICE MATRIX 600 رو با قیمت حدودا 140 پیشنهاد میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jahangir1400
11-12-2012, 23:50
واقعا مرسی داداش
در مقابل هم رده هاش چجوری عمل میکنه از نظر میزان خنک کنندگی مثلا v6gt یا archon یا tuniq tower؟ چون بعضی ها دیدم که مثلا بعضی از کولر ها تو این رده خوب از پس خنک کردن بر نمیان بر خلاف ظاهر و مشخصاتشون ادم متحیر میشه نکنه ادم بخره پشیمون بشه، میخوام امتحانشو پس داده باشه از نظر شما چجوریاس؟

Ali*Reza
12-12-2012, 00:17
به نظر من کولر کاملا خوبیه و برای اور مناسبه.
چندتا بنچمارک براتون میزارم ، خودتون میتونین مقایسه کنید :

Benchmark 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Benchmark 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jahangir1400
12-12-2012, 00:45
درسته اینجور که پیداس به نسبت قیمتش مناسبه و فقط 2-3 درجه نسبت به کولرهای با قیمتهای بالاترش فرق داره، مرسی از راهنماییتون از سردرگمی در اومدم

sadegh-sg
12-12-2012, 23:07
سلام
ببینید برای اور کردن ایو بریج دست بازی ندارید به علت گرامای زیاد یک راه بیشتر ندارید ((استفاده از واتر کولینگ))
غیر از اینه ؟
نه یک راه دیگه هم دارید باز کنید پردازنده رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یک خمیر خوب بزنید کاهش دمای محصوصی خواهید داشت
در این صورت با ایر کولینگ اور خوبی دارید اگر ریسکش رو نمی پزیرید سعی کنید دنبال یک کولر خوب بگردید
کولر ماتریکس 600 کولر خوبی هست (خیلی خوب)دو فن و با زخامت کم و عدم مزاحمت برای رم ها اما روی
این پردازنده به احتمال زیاد کاریی مناسبی نخواهد داشت بازم میگم حداقل یک واتر کولینگ بگیرید

sadegh-sg
12-12-2012, 23:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس متعلق به یکی از مقالات ((لیون کامپیوتر))هست.