مشاهده نسخه کامل
: کمک برای اور سی پی یو Q8300 برای کار کردن رمها روی باس واقعیشون (1600)
shahin_fan
11-12-2012, 19:42
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه سیستم 775 با مین ASUSP5Q3 دارم که 2 تا رم کورس ایر XMS3 1600 براش گرفتم.از اونجایی که باس پردازندم 1333 هست رمها روی 1333 کار میکنن.بنده از طریق بایوس و قسمت AI TEWEAKER با استفاده از پروفایل XMP رمها رو روی باس 1600 تنظیم کردم و یه کولرم برای سی پی یو گرفتم ولی بعد از یکی دو روز بعد خاموش کردن سیستم ویندوز دیگه بالا نیومد و مجبور شدم ویندوز عوض کنم.و بازم واسه ویندوز جدید همین مشکل بوجود اومد و با بردن تنظیمات به حالت عادی مشکل بر طرف شد.
دوستان اگه کسی تجربه کافی داره راهنمایی کنه که چطور میشه بصورت دستی باس رمها رو روی 1600 تنظیم کرد که سیستم کاملاً اتیبل باشه.
ممنون
یعنی با دیفالت بایوس مشکل حل میشه ؟
بایوس مین رو آپدیت کنید
اگه با پروفایل XMP کار میکنید ممکنه فرکانس رم هم زیاد بشه و بعضی اوقات ناپایداری بوجود بیاد که باید به سی پی یو ولتاژ بدین در حالت XMP ولتاژ و تایمینگ خودش تنظیم میشه
اگه نشد هم با ضریب رم تست کنید و یک مقدار ولتاژ به رم بدین برای پایداری بیشتر و تایمینگ هم رو حالت AUTO باشه تست کنید ببینید چی میشه
shahin_fan
11-12-2012, 20:55
یعنی با دیفالت بایوس مشکل حل میشه ؟
بایوس مین رو آپدیت کنید
اگه با پروفایل XMP کار میکنید ممکنه فرکانس رم هم زیاد بشه و بعضی اوقات ناپایداری بوجود بیاد که باید به سی پی یو ولتاژ بدین در حالت XMP ولتاژ و تایمینگ خودش تنظیم میشه
اگه نشد هم با ضریب رم تست کنید و یک مقدار ولتاژ به رم بدین برای پایداری بیشتر و تایمینگ هم رو حالت AUTO باشه تست کنید ببینید چی میشه
چرا با دیفالت بایوس مشکلی وجود نداره ولی رمها روی باس 1333 کار می کنند.و در حالت XMP هم ویندوزم تعطیل میشه.میخاستم اگه کسی از دوستان روش کاملاً manual این کار رو بلده توضیح بده.فرکانس CPU رو هم که بصورت دستی روی 400 قرار میدم رمها باسشون برعکس کم میشه و روی 800 کار می کنن.
اینم عک کامل از بایوسم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدار فرکانس همون 1600 باشه یک مقدار به رم ولتاژ بدین زیاد نه برای پایداری بیشتر تایمینگ رو حالت AUTO باشه FSB FERECANCE رو فعلا دست نزنید و مقدار PCIE FERECANCY رو بزارید رو 105 و دوباره تست کنید
بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه به آخرین ورژن
shahin_fan
11-12-2012, 22:07
رو این حالتی که تو عکسه منظورتونه؟
تو این حالت مشکلی نیست ولی رمها روی باس 800 کار می کنن
رو این حالتی که تو عکسه منظورتونه؟
تو این حالت مشکلی نیست ولی رمها روی باس 800 کار می کنن
نه بهتون گفتم پارامترهاو چی ست کنید دیگه
dram ferrecancy رو حالت auto است اول از اون شروع کنید و مقدار فرکانس رم رو درست کنید بعد مراحل دیگه
shahin_fan
11-12-2012, 22:17
DRAM FREQUENCY رو که روی 1600 میذارم دیگه سیستم تصویر نمیده
بعد یه سوال PCIE FREQUENCY رو چرا باید تغییر بدم.واسه VGA ضرر نداره؟
DRAM FREQUENCY رو که روی 1600 میذارم دیگه سیستم تصویر نمیده
بعد یه سوال PCIE FREQUENCY رو چرا باید تغییر بدم.واسه VGA ضرر نداره؟
وقتی روی 1600 گذاشتین یک مقدار ولتاژ به رم بدین
اون مقدار pcie هم که گفتم 105 بزارین درست نشد باید با تنظیمات تایمینگ رم ور برین
همچنی گفتم بایوس مین آخرین ورژن باشه
shahin_fan
13-12-2012, 14:51
ممنون دوست عزیز با چرخ زدن تو چند تا سایت خارجی با این تنظیمات
Dram frequency:1600
fsb frequency:400
dram voltage : 1.65
nb voltage :1.34
v core: 1.36
pll vooltage : 1.54
fsb termination voltage : 1.22
nb voltage:1.28
sb voltage : 1.40
و تایمینگ 9 9 9 24 بصورت manual درستش کردم
امیدوارم به درد دوستان بخوره.
شما همون فرکانس رم رو درست میکردین و به رم ولتاژ برای پایداری میدادین و یکم با تایمینگش ور میرفتین درست میشد نیازی به ولتاژ دادن به sb نیست اگر کلاک رفرنرس هم زیاد کردین پارامترهای دیگه درسته
shahin_fan
03-01-2013, 13:58
سلام.
میخواستم اگه ممکنه یه فن خوب برای نصب روی پل شمالی مادربرد p5q3 معرفی کنین.آخه بعد اور روی fsb 445 بد جور داغ می کنه
ممنون
سلام.
میخواستم اگه ممکنه یه فن خوب برای نصب روی پل شمالی مادربرد p5q3 معرفی کنین.آخه بعد اور روی fsb 445 بد جور داغ می کنه
ممنون
یک فن 8 سانتیمتری روش یا کنارش وصل کتید خوبه
shahin_fan
03-01-2013, 15:45
والا جای سوزن انداختن نیسن چه برسه به فن 8 سانتی
:n02:
فنی که کوچیک باشه و مخصوص این کار وجود نداره؟
والا جای سوزن انداختن نیسن چه برسه به فن 8 سانتی
:n02:
فنی که کوچیک باشه و مخصوص این کار وجود نداره؟
چرا فن های کوچکتر هم است بگیرید پیدا میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.