ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : system reserved در درایوهای لپ تاپم برای چی هست؟

netfix01
10-12-2012, 18:47
وقتی از داخل disk management به درایو هام نگاه می کنم 100 mg فضا می بینم که اسم هیچ درایوی نداره یعنی letter ی بهش اختصاص داده نشده و فقط اسمش این هست system reserved و توی status اش primary drive نوشته. در واقع موقعی که لپ تاپم رو خریدم فروشنده برام توضیح مختصری داد که این 100 mg باید دست نخورده بمونه ولی یادم رفت برای چی. کسی می تونه برام توضیح بده؟
آیا لازمه برای PC ام هم کاری مشابه انجام بدم. امروز PC ام رو فرمت کردم و ویندوز 7 روش نصب کردم ولی هیچ system reserve ی نداره.

jafarian
11-12-2012, 16:43
این گزینه system reserved مربوط به فایلهای بوت مدیریت دیسک ویندوز میشه که اگر این پارتیشن پاک کنید شاید به کل ویندوز بالا نیاد برای اون یکی ویندوزم که این پارتیشن نداره مشکلی نیست چون حین عمل نصب خود ویندوز این پارتیشن درست میکنه سایت پایین از مایکروسافت به این مورد اشاره داشته

Can I delete the system reserved partition from 100MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واما یک سایت دیگه یک روش برای پاک کردن همین گزینه System Reserved Partition قرارداده به اینصورت که گفته شده dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین بعدشم داخل کادر اول کلیدهای Shift+F10 همزمان فشار بدین طبق شکل پایین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد درکادری که باز میشه این دستورات پایین بترتیب تایپ اینترکنید

نکته: منظور از اون قسمتی که من تایپ کردم select disk 1 منظور از 1 همون شماره درایوی میشه که شما ویندوزتون در اون نصب هست که از من درایو c بوده تایپ شده 1 منظورم از اون قسمتی که تایپ کردم
select partition 1 منظور از 1 همون درایو 100 مگ بوده و اما منظور از select partition 2 منظور از 2 اون یکی درایو که داخلش ویندوزنصب بوده رو گفتم که از شما شاید این شماره ها فرق کنه داخل شکل پایین بطور کامل نمایش دادم

بعدازاین مراحل شاید ویندوز شما بالا نیاد که باز به قسمت system recovery options برین گزینه startup repair رو برای ترمیم ویندوز انتخاب کنید درضمن همین درایو 100 مگ میتونید هیدن کنید از قسمت disk management ویندوز :n01:

nashenas77777
22-12-2012, 02:48
اگه اون system reserved اذیتت میکنه یه روش ساده تر هست که میشه از بین بردش. بری تو disc managment و
راست کلیک کنی روی system reserved و
گزینه change drive letter & path for رو می زنی و letter رو remove می کنی .

اینجوری هیچ اتفاقی هم واسه ویندوزت نمی افته

netfix01
22-12-2012, 10:11
اگه اون system reserved اذیتت میکنه یه روش ساده تر هست که میشه از بین بردش. بری تو disc managment و
راست کلیک کنی روی system reserved و
گزینه change drive letter & path for رو می زنی و letter رو remove می کنی .

اینجوری هیچ اتفاقی هم واسه ویندوزت نمی افته

آره خودش همين جوري بود يعني بدون letter بود. موقعي كه لپ تاپمو خريدم فروشنده سيستم نصب كرد. چند روز پيش كه خودم ويندوزمو عوض كردم ديدم تو ليست قابل مشاهده است رفتم همين كار رو كردم.