face_2_faces
10-12-2012, 15:03
دوستان سلام
من میخوام سیستمی بگیرم که تا چند سال راحت باشم و ارتقاء نخواد وجدود 3 تومان هم میخوام هزینه کنم (یکم بیشتر هم شد خیالی نیست)
از اونچا که چیز زیادی نمیدونم از دوستام مشورت خواستم اونا هم سیستم زیرو پیشنهاد دادن.من چند وقت پیش می خواستم ----- بگیم و با نطر دوستان 1 ----- خریدم که الان کلی پشیمونم چون hd نیسن الانم میخوام که همه چیزو در نظر بگیرین .چیایی که برا خودم ملاکه اول اینکه مانیتو 19 اینچ باشه موس و کیبرد وایرلس باشه .دیویدی رام هم لیزری باشه و قابلیت چاپ روی سیدی داشته باشه اصل موضوع با شما
Monitor LG 2281VR
Keyboard & Mouse Rapoo 8200
CPU AMD FX 8150 8 Core 16 MB Cache
RAM Cruise 2*8 GB 1866
Main Asus Corssair Formula Z
VGA ATI HD 7970 3 GB GDDR5
HDD 2*1TB Western Black SATAIII
Power Enermax 1000Watt
Case Redmax
من میخوام سیستمی بگیرم که تا چند سال راحت باشم و ارتقاء نخواد وجدود 3 تومان هم میخوام هزینه کنم (یکم بیشتر هم شد خیالی نیست)
از اونچا که چیز زیادی نمیدونم از دوستام مشورت خواستم اونا هم سیستم زیرو پیشنهاد دادن.من چند وقت پیش می خواستم ----- بگیم و با نطر دوستان 1 ----- خریدم که الان کلی پشیمونم چون hd نیسن الانم میخوام که همه چیزو در نظر بگیرین .چیایی که برا خودم ملاکه اول اینکه مانیتو 19 اینچ باشه موس و کیبرد وایرلس باشه .دیویدی رام هم لیزری باشه و قابلیت چاپ روی سیدی داشته باشه اصل موضوع با شما
Monitor LG 2281VR
Keyboard & Mouse Rapoo 8200
CPU AMD FX 8150 8 Core 16 MB Cache
RAM Cruise 2*8 GB 1866
Main Asus Corssair Formula Z
VGA ATI HD 7970 3 GB GDDR5
HDD 2*1TB Western Black SATAIII
Power Enermax 1000Watt
Case Redmax