مشاهده نسخه کامل
: تحلیل cms
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
ان شاالله قصد دارم راجع به تحلیل و طراحی CMS کار کنم.
لطفا اگه منبع یا مطلبی در این زمینه دارید دریغ نکنید؛ یا خط بدید.
از کجا کار رو شروع کنم؟
با سپاس:n01:
خوب هدفش رو مشخص کن، و اینکه CMS شما قراره چیکار بکنه که دیگران نمیکنن!!
فک میکنم اولین مرحله این باشه...
بعد از این کار، میشه راجعبهش صحبت کرد...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
خوب هدفش رو مشخص کن، و اینکه CMS شما قراره چیکار بکنه که دیگران نمیکنن!!
واقعیتش خودم هم نمی دانم:n13:؛ برای دست گرمی خواستم برای خودم این پروژه رو تعریف کنم و کار رو شروع کنم.
به همین دلیل برای اینکه کار زودتر جلو بره خواستم از تجربیات دوستان در این زمینه استفاده کنم.
با سپاس:n16:
من فکر میکنم تحلیل یه سیستم وبلاگ نویسی خوب باشه...؟!
چون هم سادهست، هم سریع میره جلو، هم میشه کلی امکانات براش اضافه کرد و تبدیلش کرد به یه CMS حرفهای تر!!
ضمن اینکه چند سال پیش، یه CMS تحت PHP توسط یه اقایی نوشته شده بود، فقط چون کلی مراحل کدگذاری و اینا داشت و اذیت میکرد تا بهت بده فایل ها رو، زیاد مورد توجه قرار نگرفت...!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
من فکر میکنم تحلیل یه سیستم وبلاگ نویسی خوب باشه...؟!
چون هم سادهست، هم سریع میره جلو، هم میشه کلی امکانات براش اضافه کرد و تبدیلش کرد به یه CMS حرفهای تر!!
از پیگیریتون سپاسگزارم.
با شما موافقم؛ به امید خدا شروع میکنم.
جدول هایی که برای این مورد در نظر گرفتم به شرح زیر است:
جدول کاربر: کد کاربر, نام کاربر, کلمه عبور
جدول پروفایل: کد پروفایل, کد کاربر (کلید خارجی/کاربر), نام, نام خانوادگی, تاریخ تولد, جنسیت, وضعیت تاهل, کشور, شهر, درباره من, ایمیل, شناسه یاهو, شناسه جی میل, تلفن, سطح تحصیلات, رشته تحصیلی, محل تحصیل, شغل, محل کار, مهارتهای کاری, علایق, علایق سیاسی یا اجتماعی, کتاب های مورد علاقه, فیلم یا سریال های مورد علاقه, موسیقی مورد علاقه, ورزشهای مورد علاقه
سوال؟ با توجه به اینکه همه رابطه ها در جداول با جدول کاربر است؛ بنابراین ایندو رو ازهم جدا کردم.
جداکردن جدول کاربر از پروفایل صحیح است؟
جدول وبلاگ: کد وبلاگ, کد کاربر, عنوان وبلاگ, شرح وبلاگ
جدول مطلب جدید: کد مطلب, کد کاربر, عنوان مطلب, شرح مطلب, وضعیت (موقت یا دائم), تاریخ و زمان ثبت
جدول بازدیدکننده: کد بازدید کننده, نام, پست الکترونیک, وب سایت
جدول نظر: کد نظر, کد مطلب, کد بازدیدکننده, شرح نظر, وضعیت (تائید شده یا خیر), تاریخ و زمان ثبت نظر
سوال؟ آیا جدولی باید برای بازدید کننده به شرحی که عرض کردم در نظر گرفته شود؟
جدول پیوند: کد پیوند, عنوان پیوند, آدرس, توضیحات
لطفا دوستان تا این جای کار نظر بدن تا ان شاالله کار رو دنبال کنیم.
سعادتمند و موفق باشید.:n16:
بسم الله الرحمن الرحیم.....
جدول کاربر: کد کاربر, نام کاربر, کلمه عبور
جدول پروفایل: کد پروفایل, کد کاربر (کلید خارجی/کاربر), نام, نام خانوادگی, تاریخ تولد, جنسیت, وضعیت تاهل, کشور, شهر, درباره من, ایمیل, شناسه یاهو, شناسه جی میل, تلفن, سطح تحصیلات, رشته تحصیلی, محل تحصیل, شغل, محل کار, مهارتهای کاری, علایق, علایق سیاسی یا اجتماعی, کتاب های مورد علاقه, فیلم یا سریال های مورد علاقه, موسیقی مورد علاقه, ورزشهای مورد علاقه
من شخصا دوست دارم که معمولا لاگ بگیرم از پسورد ها و یوزر نیم هایی که کاربر استفاده میکنه یا قبلا استفاده کرده...(یعنی طرف بتونه یوزر نیم رو عوض بکنه) در این حالت کنونی، وقتی شخصی یوزر نیمش رو عوض میکنه، دیگه مشخص نیست که قبلا چی بوده و اینا.... یعنی یه جورایی لاگی برای یوزر نیم های قبلیش نداریم....
شخصا فکر میکنم بجای فیلد های دقیق تر علاقهمندی و ...، بهتره که یه علاقهمندی های بزرگ به شکل تکست داشته باشیم که طرف توش در چند خط علاقه مندی هاش رو بنویسه...
سوال؟ با توجه به اینکه همه رابطه ها در جداول با جدول کاربر است؛ بنابراین ایندو رو ازهم جدا کردم.
جداکردن جدول کاربر از پروفایل صحیح است؟
به نظر من هم اینکار کار خوبی میباشه...هرچی جدولی که ازش کوری میگیریم سبک تر باشه، بهتره!
جدول وبلاگ: کد وبلاگ, کد کاربر, عنوان وبلاگ, شرح وبلاگ
برداشت من اینه که این جدول یعنی اینکه ما یه سیستمی ارائه میدیم که ملت توش وبلاگ ثبت بکنن نه؟ مثلا مثل بلاگر و بلاگفا و ....؟؟ ولی سیاماس یعنی سیستمی که طرف توش یه وبلاگ درست بکنه... بنابراین این وبلاگ احتمالا کوچیک ترین جدول ماست...رو این تیکه باید کمی فکر بشه!!
جدول مطلب جدید: کد مطلب, کد کاربر, عنوان مطلب, شرح مطلب, وضعیت (موقت یا دائم), تاریخ و زمان ثبت
البته این سیستم یک سیستم ازمایشی در نظر گرفته میشه ولی به نظر من یه سری مسایل باید بهشون توجه بشه:
مثلا اینکه گاهی ممکنه پستی نیاز داشته باشه که پسورد داشته باشه؟!
گاهی نیاز داریم که بدونیم یه پست چند تا کامنت خورده!!!( پست هایی که کلید خارجی پستمون رو دارن رو حساب میکنیم و اینجا با خودش نشون میدیم...(به نظر من!)
صحبت از کامنت شد! گاهی ممکنه بخوایم یه پستی کامنت نخوره... بهتره یه بول براش در نظر گرفته بشه که اصولا ایا این پست، قراره کامنت بگیره یا نه؟!!!!(از اونجایی که من عاشق کامنت ها هستم، در ادامه راجعبهشون میگم!!)
بهتره که تاریخ ارسال پست و تاریخ تایید شدنش رو داشته باشیم!
درسته که ما کد کاربری که پست رو ارسال کرده رو داریم، ولی اگر شخصی اومد فحاشی کرد تو یه مطبی و ما بخوایم اون رو بن بکنیم و اون بگه من نبودم کسی یوزرم رو -- کرده(چه سناریویییییی!!) ما چی داریم؟!! سیستم اینجا باگ داره دیگه! پس بهتره که IP کاربر رو هم ذخیره بکنیم برای هر پستی که ارسال کرده!!!
حالا، وبلاگ ها دیگه این روزا از حالت تک کاربره اومدن بیرون.... وبلاگی مثل نارنجی رسما سردبیر و ... داره و وبلاگ هایی مثل وبلاگینا و یکپزشک هم چندین نویسنده و احتمالا مدیر دارن که مطالب رو تایید بکنه...(بجز خود ارش زاد و دکتر مجیدی!) پس بهتره ما بدونیم که کی پست رو تایید کرده که نمایش بده! یا حداقل امکانش رو داشته باشیم که این مسئله رو پیگیری بکنیم!!( بازم نیازه که IP اون رو هم پیگیری بکنیم...)
پس من ساختاری رو برا خودم معرفی میکنم و شما نظرت رو در خصوصش بگو و تا بهترش بکنیم...
یوزر:
ایدی، نام کاربر، رمز عبور، ادرس ایمیل و ادرس وبلاگ، تاریخ ثبت نام و نوع کاربر(مدیر، نویسنده، خواننده، سردبیر یا هرچیزی!!)، همچنین وضعیتش( بن شده، فعال، منتظر فعال سازی!) همچنین، بهتره که افراد غیر از نام کاربری افراد، یه نام برای نمایش و یه نام برای سیستم وبلاگ داشته باشیم!!!( نام کاربری، نامی که زیر پستهاش نمایش داده میشه و نام واقعیش که تو پروفایلش هست.... مثلا من نام لاگینم تو این سایت Senaps و نام نمایش داده شده ام Senaps و اسم خودم میثم هستش....)
// بنابراین در این سیستم، همهی افراد یوزر هستن و ما افراد رو در جداول مختلف ذخیره نمیکنیم.... تما اشخاصی که ثبت نام میشن فقط و فقط توی یه جدول قرار میگیرن.... ضمن اینکه میشه فیلد علاقه مندی ها و ... رو هم اضافه کرد!
یک ایدی برای پست، ایدی کاربر ارسال کننده، تاریخ ارسال و تاریخ تایید پست، محتوی پست و عنوان پست و خلاصهی پست(اگر دوست داشتیم!! چون خیلی قالب ها اینجورین؟!!)، وضعیت کامنت(میگیره یا نه!) و پسورد مطلب! و تعداد کامنتها.... همچنین تایید کنندهی پست...
// در اینجا مسئلهای به وجود میاد به نام دسته بندی های مطالب... ایا مطالبمون رو دسته بندی میکنیم؟! اگر بله باید در این خصوص جدولی طراحی بشه و فیلدی از اون رو درون پست بگذاریم!
/* مسئلهی بعدیای که مطرح میشه، بحث تگ های پست ها هستش... ایا پستهامون تگ میگیرن؟! ایا بعدا از تگ کلاد استفاده میکنیم؟! یا نه میخوایم که کاربر روی تگ ها کلیک بکنه و مطالبی رو که اون تگ رو دارن رو مشاهده بکنه؟! اگر جواب هر دو سوال بله هست، نیاز داریم که یه جدول برای تگ ها هم ایجاد بکنیم که کاربر برای هر پست تعدادی تگ نیز در نظر بگیره!*\
// فعلا در خصوص پست ها چیز دیگهای به نظرم نمیرسه!!!.....
// الان یادم اومد! ممکنه بخوایم به افرادی که عضو هستن، امکان علاقه مندی رو بدیم یعنی پست ها رو به عنوان علاقهمندی اضافه بکنن که باید درنظر گرفته بشه و بعدا براش جداول مربوطه در نظر گرفته بشه!
کامنتها :
// گفته بودم که کامنتها رو دوست دارم؟! به نظرم کامنتها یک سایت رو حرفهای میکنن....خیلی مهم هست که وبلاگ یا وبسایتمون سیستم کامنتدهی مناسبی داشته باشه!!
ایدی کامنت و پستی که درش ارسال شده(قطعا کلید خارجی پست رو میگیره!)...،ایمیل و نام و وبلاگ نویسندهی کامنت، IP نویسندهی کامنت!، تاریخ نوشتن کامنت و تاریخ تایید شدنش!(حتی اگر سیستم تایید کامنت نداریم!) ، به طور قطع متن کامنت!...
/* در اینجا ایا ما میخوایم که کامنتها حالت پاسخ دادنی باشن؟! یعنی خودمون یا شخص دیگهای برای کامنت مورد نظر پاسخ ارائه بکنه و مشخصا کامنت پاسخ باید مشخص باشه از سایر کامنتها... مثلا زیر اون باشه یا رنگش یه جور دیگه باشه ولی اینا نمایشش هستن!! ما باید این رو در نظر بگیریم و اگر کامنتی پاسخ به کامنتدیگهای هستش، باید این مسئله در یک فیلد ثبت بشه... مثلا ایدی کامنت پدر بیاد توی کامنت فرزند(یا پاسخ!) قرار بگیره...*\
/*مسئلهی خیلی مهم تر اینه که ایا ما امکان پاک کردن کامنت یا پست ها رو داریم؟! اگر داریم باید بررسی بکنیم که پست/کامنت ایا پاک شده یا نه؟! اگر پاک شده که نمایش داده نشه اگر پاک نشده که نمایش داده بشه.... اینمسلهبرای این مهمه که ممکنه ما بخوایم پستی که ارسال شده رو از فید دربیاریم یا پاک بکنیم، ولی بعدا بهش رسیدگی بشه... خوب نیازه که پست در جاهای بخصوصی قابلیت نمایش داشته باشه ولی در فید مطالب نیاد!!)... *\
در نهایت یک جدول برای نگهداشتن اطلاعات وبلاگ:
نام وبلاگ، توضیحاتش و موضوعات و ....!!!
برای مرحلهی اول و اینکه مطلب طولانی نشه، من اینها رو نوشتم.... تا بررسی بشن و بعدش یک ساختار کلی برای پست و کاربر و کامنت به دست بیاریم و بعد سایر مسایل رو بررسی بکنیم...
سوال؟ آیا جدولی باید برای بازدید کننده به شرحی که عرض کردم در نظر گرفته شود؟
اصولا نمیشه چنین اطلاعاتی رو داشت.... مثلا شخصی که از فلان سایت رو یه لینک کلیک میکنه و میاد تو وبلاگ، ما اسمی ازش نداریم... شاید بشه IP های بازدید کننده ها رو گرفت، که با توجه به اینکه داریم در خصوص یک وبلاگ حرف میزنیم، اعداد و ارقامش به شدت میره بالا.... پس بهتره که کاری به کار این مسئله نداشته باشیم اصلا!
----------------
عذر میخوام که دیر تاپیک رو دیدم.... متاسفانه متوجه نشدم که توش پست جدید ارسال شده و الان دیگه خیال خودم رو راحت میکنم با اضافه کردنش به فیدم!!
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از پاسختون خیلی ممنون. :n16:
مطالبی که فرمودید دید خوبی به من داد.
من شخصا دوست دارم که معمولا لاگ بگیرم از پسورد ها و یوزر نیم هایی که کاربر استفاده میکنه یا قبلا استفاده کرده...(یعنی طرف بتونه یوزر نیم رو عوض بکنه) در این حالت کنونی، وقتی شخصی یوزر نیمش رو عوض میکنه، دیگه مشخص نیست که قبلا چی بوده و اینا.... یعنی یه جورایی لاگی برای یوزر نیم های قبلیش نداریم....
این مطلبی که فرمودید در پایگاه داده که تاثیری ندارد؛ دارد؟
همون طور که قبلا فرموده بودید برای این مورد در یک فایل کنار پروژه این کار رو میکنیم.
شخصا فکر میکنم بجای فیلد های دقیق تر علاقهمندی و ...، بهتره که یه علاقهمندی های بزرگ به شکل تکست داشته باشیم که طرف توش در چند خط علاقه مندی هاش رو بنویسه...
چون این مورد در پروفایل مدیر قرار میگیره و در بدترین حالت تنها چند فیلد در چند رکورد نال خواهند شد. فکر نکنم خیلی تاثیری در پایگاه داده داشته باشد. بیشتری سلیقه ای ست.
برداشت من اینه که این جدول یعنی اینکه ما یه سیستمی ارائه میدیم که ملت توش وبلاگ ثبت بکنن نه؟ مثلا مثل بلاگر و بلاگفا و ....؟؟ ولی سیاماس یعنی سیستمی که طرف توش یه وبلاگ درست بکنه... بنابراین این وبلاگ احتمالا کوچیک ترین جدول ماست...رو این تیکه باید کمی فکر بشه!!
بنده برای جدول وبلاگ فیلدهای کد, کد کاربر, عنوان, شرح رو در نظر گرفتم. روی کجاش باید بیشتر فکر کنم؟
مثلا اینکه گاهی ممکنه پستی نیاز داشته باشه که پسورد داشته باشه؟!
بله موافقم.
گاهی نیاز داریم که بدونیم یه پست چند تا کامنت خورده!!!( پست هایی که کلید خارجی پستمون رو دارن رو حساب میکنیم و اینجا با خودش نشون میدیم...(به نظر من!)
این از فیلدهای محاسباتی میشه و لازم نیست در بانک فیلدی براش در نظر گرفته شود.
صحبت از کامنت شد! گاهی ممکنه بخوایم یه پستی کامنت نخوره... بهتره یه بول براش در نظر گرفته بشه که اصولا ایا این پست، قراره کامنت بگیره یا نه؟!!!!(از اونجایی که من عاشق کامنت ها هستم، در ادامه راجعبهشون میگم!!)
برای این موردی که ذکر کردید فیلدی به نام IsLocked در نظر گرفتم.
به نظرتون برای این مورد تاریخ در نظر بگیریم که مثلا بعد از گذشت زمان
معین مثلا 1ماه یا 2ماه پست قفل شود یا همون IsLocked؟
بهتره که تاریخ ارسال پست و تاریخ تایید شدنش رو داشته باشیم
درسته که ما کد کاربری که پست رو ارسال کرده رو داریم، ولی اگر شخصی اومد فحاشی کرد تو یه مطبی و ما بخوایم اون رو بن بکنیم و اون بگه من نبودم کسی یوزرم رو -- کرده(چه سناریویییییی!!) ما چی داریم؟!! سیستم اینجا باگ داره دیگه! پس بهتره که IP کاربر رو هم ذخیره بکنیم برای هر پستی که ارسال کرده!!!
حالا، وبلاگ ها دیگه این روزا از حالت تک کاربره اومدن بیرون.... وبلاگی مثل نارنجی رسما سردبیر و ... داره و وبلاگ هایی مثل وبلاگینا و یکپزشک هم چندین نویسنده و احتمالا مدیر دارن که مطالب رو تایید بکنه...(بجز خود ارش زاد و دکتر مجیدی!) پس بهتره ما بدونیم که کی پست رو تایید کرده که نمایش بده! یا حداقل امکانش رو داشته باشیم که این مسئله رو پیگیری بکنیم!!( بازم نیازه که IP اون رو هم پیگیری بکنیم...)
موافقم. و یک جدول به نام نوع کاربر هم در نظر گرفتم.
یوزر:
ایدی، نام کاربر، رمز عبور، ادرس ایمیل و ادرس وبلاگ، تاریخ ثبت نام و کد
نوع کاربر، کد وضعیت, نام مستعار, نام واقعی, تاریخ ثبت نام, IP
وضعیت کاربری
کد وضعیت, عنوان(بن شده، فعال، منتظر فعال سازی!)
نوع کاربر
کد نوع کاربر, عنوان(مدیر، نویسنده، خواننده، سردبیر یا هرچیزی!!)
// بنابراین در این سیستم، همهی افراد یوزر هستن و ما افراد رو در جداول مختلف ذخیره نمیکنیم.... تما اشخاصی که ثبت نام میشن فقط و فقط توی یه جدول قرار میگیرن.... ضمن اینکه میشه فیلد علاقه مندی ها و ... رو هم اضافه کرد!
قرار شد جدول جداگانه ای به نام پروفایل برای این مورد در نظر بگیریم.
جدول پروفایل:
کد پروفایل, کد کاربر (کلید خارجی/کاربر), تاریخ تولد, جنسیت, وضعیت تاهل, کشور, شهر, درباره من, ایمیل, شناسه یاهو, شناسه جی میل, تلفن, سطح تحصیلات, رشته تحصیلی, محل تحصیل, شغل, محل کار, مهارتهای کاری, علایق, علایق سیاسی یا اجتماعی, کتاب های مورد علاقه, فیلم یا سریال های مورد علاقه, موسیقی مورد علاقه, ورزشهای مورد علاقه
کد پست، کد کاربر ارسال کننده، تاریخ و زمان ارسال, تاریخ تایید پست، شرح پست, عنوان پست، وضعیت کامنت(میگیره یا نه!), پسورد مطلب, تایید کنندهی پست, کد گروه, وضعیت(دائم یا موقت), IsLocked
(تعداد کامت هایی که در جدول پست ها فرموده بودید مشتق است.)
گروه
کد گروه, عنوان
/* مسئلهی بعدیای که مطرح میشه، بحث تگ های پست ها هستش... ایا پستهامون تگ میگیرن؟! ایا بعدا از تگ کلاد استفاده میکنیم؟! یا نه میخوایم که کاربر روی تگ ها کلیک بکنه و مطالبی رو که اون تگ رو دارن رو مشاهده بکنه؟! اگر جواب هر دو سوال بله هست، نیاز داریم که یه جدول برای تگ ها هم ایجاد بکنیم که کاربر برای هر پست تعدادی تگ نیز در نظر بگیره!*\
منظورتون رو متوجه نشدم.
کامنتها :
کد کامنت, کدپست، کد نویسنده کامنت، تاریخ ایجاد کامنت, تاریخ تایید, کاربر تائید کننده؟, شرح, کد کامنت پدر, IsPrivated (به صورت خصوصی برای نویسنده وبلاگ ارسال شود), IsSavedSpecification (مشخصات حفظ شود), وضعیت
/*مسئلهی خیلی مهم تر اینه که ایا ما امکان پاک کردن کامنت یا پست ها رو داریم؟! اگر داریم باید بررسی بکنیم که پست/کامنت ایا پاک شده یا نه؟! اگر پاک شده که نمایش داده نشه اگر پاک نشده که نمایش داده بشه.... اینمسلهبرای این مهمه که ممکنه ما بخوایم پستی که ارسال شده رو از فید دربیاریم یا پاک بکنیم، ولی بعدا بهش رسیدگی بشه... خوب نیازه که پست در جاهای بخصوصی قابلیت نمایش داشته باشه ولی در فید مطالب نیاد!!)... *\
برای این مورد وضعیت (دائم یا موقت) رو در نظر گرفتم.
چون به نظر نمیاد پست هایی که پاک شدن احتیاج به ذخیره داشته باشند.
نویسنده کامنت
کد, ایمیل و نام و وبلاگ نویسندهی کامنت، IP نویسندهی کامنت
وبلاگ
کد, کد کاربر, عنوان وبلاگ، شرح
پیوند
کد, عنوان, آدرس, توضیحات
اصولا نمیشه چنین اطلاعاتی رو داشت.... مثلا شخصی که از فلان سایت رو یه لینک کلیک میکنه و میاد تو وبلاگ، ما اسمی ازش نداریم... شاید بشه IP های بازدید کننده ها رو گرفت، که با توجه به اینکه داریم در خصوص یک وبلاگ حرف میزنیم، اعداد و ارقامش به شدت میره بالا.... پس بهتره که کاری به کار این مسئله نداشته باشیم اصلا!
منظورم از بازدید کننده همون نویسنده کامنت است.
شاد باشید.
این مطلبی که فرمودید در پایگاه داده که تاثیری ندارد؛ دارد؟
همون طور که قبلا فرموده بودید برای این مورد در یک فایل کنار پروژه این کار رو میکنیم.
گوگل یا فیس بوکه شایدم هردوشون امکانی رو دارن که مثلا اگر پسوردی که قبلا استفاده میشده و بعد عوض شده رو بهش بزنی، به جای گفتن این پسورد غلطه، اطلاع میده که اشتباهه...!! همچنین در خصوص عوض کردن پسورد، اگر به پسوردی سویچ بشه که قبلا استفاده میشده این مسئله رو اطلاع میده...!!! تنها کاربرد دیتابیسی بودنش اینه وگرنه بله میشه یه فایل در نظر گرفت براش!
بنده برای جدول وبلاگ فیلدهای کد, کد کاربر, عنوان, شرح رو در نظر گرفتم. روی کجاش باید بیشتر فکر کنم؟
نمیدونم چرا حس کردم که شما ادرس وبلاگ رو هم ذخیره داری میکنی و فک کردم که سیستم رو به سیستم وبلاگ دهی تغییر کاربری دادید!!! شرمنده بابت این قسمت...
به نظرتون برای این مورد تاریخ در نظر بگیریم که مثلا بعد از گذشت زمان
معین مثلا 1ماه یا 2ماه پست قفل شود یا همون IsLocked؟
اتفاقا خودم هم به این مسئله زیاد فک کردم!!! نمیدونم ایا باید این مسئله به صورت شرطی در کدنویسی ها اعمال بشه یا یه جور دیگه؟!
کد وضعیت, عنوان(بن شده، فعال، منتظر فعال سازی!)
اینکه این قسمت جدا باشه رو اول خودم هم بهش فکر کردم...و اینجوری خیلی بهتره!! ولی مسئلهای که هست اینه که چون هر کاربر یک وضعیت بیشتر نداره، ایا اصولا نیاز هست که جدا باشه یا نه؟! در کل، وردپرس رو من چک کردم الان که دیدم این قسمت جزو مشخصات کاربر ذکر شده!! نمیدونم فک کنم یه بار قبلا روش بحث هم کرده بودیم و من شخصا معتقدم که اینجوری باید جدا باشن و با شما موافق ترم تا نظر خودم!!!!!!
کد گروه, عنوان
این گروه برای چی هست؟!
منظورتون رو متوجه نشدم.
الان این مطلب شما اگر بخوایم بهش تگ بزنیم یه سری تگ مثل تحلیل، تحلیل سیستم ، تحلیل سیستم وبلاگ نویسی، تحلیل سیستم CMS و ... میخوره....
ایا وبلاگ چنین چیزی داره؟!( توی بلاگر میان همین تگ ها رو به عنوان دسته بندی مطلب در نظر میگیرن.... در حالی که تو وردپرس اینجوری نیست و صرفا برای این استفاده میشن که نشون بدن چقدر از هر تگ استفاده شده!)....
کد کامنت, کدپست، کد نویسنده کامنت، تاریخ ایجاد کامنت, تاریخ تایید, کاربر تائید کننده؟, شرح, کد کامنت پدر, IsPrivated (به صورت خصوصی برای نویسنده وبلاگ ارسال شود), IsSavedSpecification (مشخصات حفظ شود), وضعیت
ایول... عالی بود....
شاد باشید.
تحلیل سیستم ها رو از جای دیگهای معمولا شروع میکنن و اون مشخص کردن اهداف سیستم و بعد طراحی UML و ..... هستش!! بعد اخرین مرحلهی قبل از پیاده سازی میشه اینکاری که ما کردیم:n08:
اما این روش به نظر من باید به عنوان روش ساخت نرمافزار ایرانی ثبت بشه(در کنار RUP و اینا...!!!).....
به هر صورت، به نظر من که طراحی دیتابیس در حال حاضر، برای راه اندازی یک نسخهی اولیهی یک سیستم کافی و مناسب باشه...!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
از جناب senaps خیلی تشکر میکنم.:n16:
این گروه برای چی هست؟!
برای دسته بندی مطالب هست که قبلا فرمودید.
به هر صورت، به نظر من که طراحی دیتابیس در حال حاضر، برای راه اندازی یک نسخهی اولیهی یک سیستم کافی و مناسب باشه...!!!
پس به امید خدا میریم سراغ کد زدن و مابقی داستان.
برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.:n16:
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام:n01:
دوستان تو جدول پست کد کاربر (نویسنده پست) وجود داره و تو جدول کامنت کد کاربر (تائید کننده پست) موجود است. از طرفی در کامنت کد پست موجود است (کامنت مربوط به کدوم پست است). با این تفاسیر در رابطه ها لوپ به وجود می آید. چه کنم؟
با تشکر فراوان:n16:
موفق باشید.
چرا لوپ به وجود میاد؟! کجاش؟ من درست نفهمیدم!!!
الان اومده بودم که پیشنهاد بدم که جدول ها رو درست کنین که کار کنیم روش ببینیم تا کجا میتونیم ببریمش(شاید من تبدیلش کردم به کارگاه اموزشی تو دانشگاهمون!!)....:n02:
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا لوپ به وجود میاد؟! کجاش؟ من درست نفهمیدم!!!
با سلام
دوباره رابطه ها رو خدمتتون عرض میکنم.
تو جدول پست کد کاربر (رابطه با جدول کاربر) وجود داره و تو جدول کامنت کد کاربر تائید کننده پست (رابطه با جدول کاربر) موجود است. از طرفی در کامنت کد پست موجود است (رابطه با جدول پست).
اگه رابطه هایی که عرض کردم رو تو پایگاه داده بخواهید ایجاد کنید اجازه نمیده. و اگه تو برگه بکشید میبینید حلقه ایجاد شده است.
الان اومده بودم که پیشنهاد بدم که جدول ها رو درست کنین که کار کنیم روش ببینیم تا کجا میتونیم ببریمش(شاید من تبدیلش کردم به کارگاه اموزشی تو دانشگاهمون!!)....:n02:
با تشکر فراوان:n16:
سلام....میگم اگر امکان داره فایل دیتابیس رو تا اینجایی که ساختید بذارید که من یه نیگاه نزدیک تر بهش بندازم ببینم میشه تقلب بکنیم یا نه؟!
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
فایل رو براتون گذاشتم. ان شاالله به کارتون بیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام....تا الان فرصت نشده بود که فایل رو دانلود کنم شرمنده...الان دادم دانلود بشه تا داشته باشمش که اخر شب که تازه مغز برنامهنویسم شروع به کار میکنه بررسیش کنم.... فقط امیدوارم که مشکلش در نظر نگرفتن نوع رابطه ها نباشه!!! یعنی شما نخواسته باشید که دوتا جدول با رابطهی چند به چند رو به هم به این طریق وصل کرده باشید! چون من هرچی متن رو میخونم و میکشم رو کاغذ به نتیجه نمیرسم!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.