ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروسسی بنام WDFME.exe

ar.tmu
09-12-2012, 22:31
سلام این پروسس بیشتر سی پی یو رو بخودش اختصاص داده و من هر وقت مجبورم تا بصورت دستی end کنمش ولی بعدا بازم دوباره اجرا میشه.دقیقا چیه و چطوری میتونم کاری کنم که اجرا نشه؟ممنون میشم.

jafarian
10-12-2012, 16:47
این گزینه مربوط به هارد وسترن شما میشه که روی سیستم دارین گفته شده که به کنترل پنل برین برنامه مربوط به هارد خودتون به اسم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اونجا آنسیتال کنید سیستم ریستارت کنید سایت اول و دوم به این مورد اشاره داشته:n01:

How to remove an WDFME error ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

WDFME.EXE consuming high CPU all the time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ar.tmu
24-03-2013, 18:17
این گزینه مربوط به هارد وسترن شما میشه که روی سیستم دارین گفته شده که به کنترل پنل برین برنامه مربوط به هارد خودتون به اسم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اونجا آنسیتال کنید سیستم ریستارت کنید سایت اول و دوم به این مورد اشاره داشته:n01:

How to remove an WDFME error ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

WDFME.EXE consuming high CPU all the time ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من این برنامه رو آنیستال کردم مشکل حل شد ولی حالا نمیتونم هارد رو خاموش کنم.مشکل رو چطوری حل کنم؟