مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Uninstall کردن Photoshop CS5 ME
سلام
من این برنامه رو نصب کردم ولی نمی تونم Uninstall کنم با نرم افزار CCleaner هم نمیشه تو پوشه ای که نصب شده هم uninstall نداره:n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین مشکلی رو با
نسخه ی آزمایشی فتوشاپ سی اس 8 دارم
هیچجوری انیستال نمی شه:n30::n28:
jafarian
12-12-2012, 00:19
این دو تا روش تست کنید :n01:
روش اول
برنامه Wise Program Uninstaller از پایین دانلود نصب کنید از طریق safe mode بالا بیاین بعدشم اگر برنامه خودتون در قسمت مورد نظر دیدین کلا پاک کنید طبق شکل با انتخاب گزینه 1
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دوم
ابتدا منوی استارت باز کنید بعد داخل قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدم طبق شکل روی فایل کلیک راست گزینه مورد نظر انتخاب کنید
بعد داخل کادری که باز میشه این دستور پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste کنیدبعد اینتر بزنید
درقسمت آخرم ابتدا این دستورات پایین بترتیب وارد اینتر کنید
بعدم طبق شکل حرف Y از صفحه کلید بزنید اینتر کنید تا فایلهای مورد نظر شما پاک شوند آخر سرم سیستم ریستارت کنید
نکته: بجای Defraggler شما باید اسم برنامه خودتون که روی دسکتاپ به هراسمی هست اون قسمت تایپ کنید.
از روش دوم رفتم اصلا فتوشاپ رو پیدا نکرد ، این دستور فقط برنامه های پوشه Program Files رو اسکن کرد ولی برنامه تو Program Files x86 نصب شده
58880
jafarian
12-12-2012, 16:41
چون ویندوز شما 64 بیتی هست این برنامه خودتون داخل کنترل پنل هم ندارین تنها راه پاک کردنش از طریق همین پنجره داس این دو تا روش دیگه برین با توجه به اینکه ویندوز شما64 بیتی
روش اول
منوی استارت اجرا بازدرقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید درکادری که باز میشه طبق شکل پایین ابتدا باز این دستور پاببن اول وارد اینتر کنید عمل وارد کردنم بصورت کپی و paste با موس انجام بدین
بعد باز این یکی دستور وارد اینتر کنید
بعدش به محل پوشه نصب برنامه برین برنامه خودتون از اونجا کلا پاک کنید اگر بصورت عادی پاک نشد باز ازطریق safe mode انجام بدین
روش دوم
مرحله اول
دراین روش بطور مثال از منم که ویندوزم 64 بیتی قرارهست برنامه MozBackup که داخل همون پوشه x86 قراردارد پاک کنم ابتدا روی همون برنامه من کلیک راست کردم بعدشم از قسمت Target مسیر مورد نظر که برنامه در اون پوشه نصب هست یادداشت کردم تا اون قسمت که آبی کردم
مرحله دوم
dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قراربدین بعدشم وقتی به شکل صفحه پایین رسیدین کلیدهای Shift+F10 با هم همزمان فشاربدین یک صفحه شبیه صفحه داس باز میشه
مرحله سوم
بعد داخل همون کادر که شبیه صفحه داس هست باز میشه من این دستور که مربوط به همون برنامه خودم بود در قسمت اول آدرسش یادداشت برداری کردم وارد اینتر کردم طبق شکل پایین
بعدشم طبق شکل مشاهده میکنید همه فایلهای من که مربوط به اون برنامه شده در پوشه MozBackup قراردادشته به کل پاک شده
ازآخرم دستور exit تایپ اینترکنیدبعدم سیستم ریستارت کنید وارد ویندوز که بشین روی برنامه خودتون کلیک کنید بطور مثال با پیغام پایین برخورد میکنید که گفته میشه برنامه نصب نیست روی سیستم
نکته: درروشهای بالا بالا اون قسمت سبزرنگ مسیربرنامه میشه گزینه های مشکی هم دستورات میشه که دراون تغییرات نباید اعمال کنید فاصله هم در دستور رعایت شود حتما.
واقعا دکمه تشکر کمه
بسیار ممنون از زحماتی که میکشید
پیروز باشید:n12:
vahid.hakim
24-01-2015, 23:33
سلام بچه ها مشکل من حل نشد خطا میده پوشه Adobe Bridge CS4 بازاست .در صورتی که پوشه ای باز نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.