مشاهده نسخه کامل
: مشکل حل نشدنی mms
mina1373
09-12-2012, 19:27
من یک مشکل غیر قابل حل برای ام ام اس دارم و اون اینکه من تمامی تنظیمات ام ام اس رو روی گوشیم فعال کردم فرمش رو هم پر کردم از پشتیبانی ایرانسل هم با من تماس گرفتن گفتن فعاله میتونید بفرستید ولی باز هم ارسال نمیشه گوشیم هم نوکیا 5530 xpressmusic لطفا راهنمایی بفرمایید
Hidden-Hunter
09-12-2012, 19:36
من یک مشکل غیر قابل حل برای ام ام اس دارم و اون اینکه من تمامی تنظیمات ام ام اس رو روی گوشیم فعال کردم فرمش رو هم پر کردم از پشتیبانی ایرانسل هم با من تماس گرفتن گفتن فعاله میتونید بفرستید ولی باز هم ارسال نمیشه گوشیم هم نوکیا 5530 xpressmusic لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام عزیز
منم این مشکل را داشتم که زنگ زدم اپراتور و یک فرم پیگیری برای من پر کرد و بعد از 24 ساعت مشکل رفع شد.
اگر مشکل داخلی تنظیمات موبایل نیست . پس مشکل از سرویس دهی ایرانسل هست که زنگ بزنید به اپراتور را برطرف بشه.
mina1373
10-12-2012, 10:16
خب دوست عزیز من فرم پیگیری رو در کنترل حساب اینترنتی ایرانسل پر کردم و بعدش باهام تماس گرفتن و گفتن که فعال شده و میتونید بفرستید اما بازم نمیشه
Hidden-Hunter
10-12-2012, 14:16
خب دوست عزیز من فرم پیگیری رو در کنترل حساب اینترنتی ایرانسل پر کردم و بعدش باهام تماس گرفتن و گفتن که فعال شده و میتونید بفرستید اما بازم نمیشه
سلام
منم بعد اینکه فرم را از نمایندگی پر کردم و بعد از 5روز فعال شد ولی نه ارسال میشد و نه دریافت و با شماره 700 از خطم با اپراتور تماس گرفتم و مشکل را د رمیان گذاشتم با کارشناس ایرانسل و یک فرم پیگیری فنی برای مشکل من پر کرد و ارسال کرد برای بخش مربوطه که پشتیبان فنی ایرانسل می شد و پس از 24ساعت مشکل من رفع شد.
باز هم تماس بگیر تا مشکل رفع بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.