ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت از روی هارد یا دیویدی رایتر؟؟؟؟

amirw7
09-12-2012, 16:15
سلام به همه ی عزیزان....کسی میدونه کلا رایت کردن دیویدی از روی هارد یا ایمیجی که از قبل گرفته شده بهتر است یا رایت از دیویدی رایتر به دیویدی رایتر؟؟؟؟؟؟مزایا و معایب هرمورد چیه؟

ر ایت از روی هارد عمر هاردو پایین نمیاره؟...یا در رایت دیویدی به دیویدی سرعت و کیفیت پایین نمی اد؟؟؟

و با یک دیویدی رام و یک دیویدی رایتر میتوان عمل رایت کردن دیویدی به دیویدی را انجام داد؟؟؟؟

با تشکر فراوان:n12:

RTS
09-12-2012, 16:41
سلام دوست عزیز

اول ، سوال آخرتو جواب میدم که بله میشه.
حتی با یک دیویدی رایتر هم میشه از روی یک دیویدی رایت کرد.

به نظر من رایت کردن از روی ایمیج و هارد بهتره. نه اینکه رایت از دیویدی رایتر به دیویدی رایتر بد باشه.

یکی از مزایای رایت از روی هارد و ایمیج اینه که احتمال سوختن دیویدی رو کم میکنه
چون اگه در حین رایت ، برای خوندن دیویدی مشکلی پیش بیاد ( مثلا دیویدی خش دار باشه یا بد رایت شده باشه) دیویدی به اصطلاح میسوزه

مزیت دیگه هم سرعت خوندن از هارد سریعتر از دیویدیه.

موفق باشی

EXTREME
09-12-2012, 16:45
سلام به همه ی عزیزان....کسی میدونه کلا رایت کردن دیویدی از روی هارد یا ایمیجی که از قبل گرفته شده بهتر است یا رایت از دیویدی رایتر به دیویدی رایتر؟؟؟؟؟؟مزایا و معایب هرمورد چیه؟

ر ایت از روی هارد عمر هاردو پایین نمیاره؟...یا در رایت دیویدی به دیویدی سرعت و کیفیت پایین نمی اد؟؟؟

و با یک دیویدی رام و یک دیویدی رایتر میتوان عمل رایت کردن دیویدی به دیویدی را انجام داد؟؟؟؟

با تشکر فراوان:n12:

در هردوحالت هیچ مشکلی پیش نمیاد

amirw7
09-12-2012, 20:16
سلام دوست عزیز

اول ، سوال آخرتو جواب میدم که بله میشه.
حتی با یک دیویدی رایتر هم میشه از روی یک دیویدی رایت کرد.

به نظر من رایت کردن از روی ایمیج و هارد بهتره. نه اینکه رایت از دیویدی رایتر به دیویدی رایتر بد باشه.

یکی از مزایای رایت از روی هارد و ایمیج اینه که احتمال سوختن دیویدی رو کم میکنه
چون اگه در حین رایت ، برای خوندن دیویدی مشکلی پیش بیاد ( مثلا دیویدی خش دار باشه یا بد رایت شده باشه) دیویدی به اصطلاح میسوزه

مزیت دیگه هم سرعت خوندن از هارد سریعتر از دیویدیه.

موفق باشی
ممنون.....پس گفتی برای رایت مستقیم دیویدی به دیویدی لازم نیست حتما دوتاش دیویدی رایترباشه و یکیش دیویدی رایترباشه و یکیش دیویدی رام کافیه.......راستی درصورت رایت از هارد به دیویدی هم فکر کنم درصورت اررور دیویدی بسوزه ها!!؟!!

و به جز برنامه Ashampoo Burning Studio اگه برنامه دیگه ی خوبی برای تست و امتیازدهی به دیویدی و رایت دیویدی که دیویدی رو نسوزونه سراغ داشتی بگو....اگه از عمر دیویدی ها + کیفیت دیویدی bigbang هم چیزی میدونی ممنون میشم با تشکر

RTS
09-12-2012, 23:47
ممنون.....پس گفتی برای رایت مستقیم دیویدی به دیویدی لازم نیست حتما دوتاش دیویدی رایترباشه و یکیش دیویدی رایترباشه و یکیش دیویدی رام کافیه.......راستی درصورت رایت از هارد به دیویدی هم فکر کنم درصورت اررور دیویدی بسوزه ها!!؟!!

و به جز برنامه Ashampoo Burning Studio اگه برنامه دیگه ی خوبی برای تست و امتیازدهی به دیویدی و رایت دیویدی که دیویدی رو نسوزونه سراغ داشتی بگو....اگه از عمر دیویدی ها + کیفیت دیویدی bigbang هم چیزی میدونی ممنون میشم با تشکر

خواهش میکنم

آره. الان خودم یه دیویدی رام دارم با یه دیویدی رایتر.
درسته ولی به نظرم احتمال اینکه رایت از دیویدی بسوزه بیشتر از هارده. (البته نه همه دیویدی ها بلکه دیویدی های خراب و بد رایت شده)

برای امتیازدهی هم برنامه Nero DiscSpeed هم به دیویدی رایت شده در تب Disc Quality در قسمت Quality Score امتیاز میده. ولی چقدر امتیازش قابل قبوله نمیدونم.

از دیویدی bigbang هم اطلاعی ندارم.