ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی و بهترین مترجم زبان انگلیسی

rauol
09-12-2012, 14:12
با سلام و خسته نباشید.

دوستان بهترین نرم افزار مترجم زبان انگلیسی در حوزه مهندسی (کلیه رشته ها) و عمومی چه نرم افزاری میتونه باشه؟

من خودم مترجم پارس رو مد نظر دارم ولی هنوز به قطعیت نرسیدم.البته مترجمای دیگه ای هم هست مثل:بابیلون که (با اینکه قوی هست ولی مشکل جاسویس داره یا نارسیس که تجربه نکردم یا مترجم اریا یا نرم افزار power translator که میگن خوب نیست و ... دوستان می حوام بخرم .
بهترین انتخاب چی میتونه داشته باشه/

A M ! N
11-12-2012, 12:34
درود.

منظورتون از مترجم ، چی هست دوست گرامی ، مترجم متن ، مترجم کلمه و یا ... ؟

بابیلون مشکل جاسوسی نداره آقا با روشی که من میگم بابیلون اجازه ی نفس کشیدن هم نداره !
ورژن 7 رو نصب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rauol
11-12-2012, 21:09
درود.

منظورتون از مترجم ، چی هست دوست گرامی ، مترجم متن ، مترجم کلمه و یا ... ؟

بابیلون مشکل جاسوسی نداره آقا با روشی که من میگم بابیلون اجازه ی نفس کشیدن هم نداره !
ورژن 7 رو نصب کنید.

سلام وتشکر.
اکثرا در حوزه متن و تا حدودی هم لغت.اون هم بیشتر در حوزه مهندسی مثل :برق ،مکانیک، کامپیوتر و ... و عمومی.

بهترین گزینه چی میتونه باشه . می خوام دائمی داشته باشم.ایا خرید نرم افزار مترجم خوبه یا بد؟

A M ! N
11-12-2012, 21:55
خواهش میکنم.

آقا من یه چیزی رو به نمایندگی از گروه زبان بگم ، اصلا دنبال نرم افزار مترجم انگلیسی به فارسی نباش ، خیلی داغونن.
بهترین کار همین بابیلون هستش ، اینو طبق تجربه بهتون میگم ، بابیلون بگیرین و هر گلاسری ای که دوست داریـن روش
نصب کنید و ازش استفاده کنید ، نیاز به خریدنش هم ندارید با اون روش ! با اینکه فقط کلمات رو ترجمه میکنه ولـــی بازم
خیلی کمک بزرگی به شما میکنه.

behnmah66
11-12-2012, 22:21
من ورزن جدید بابیلون رو نصب کردم برخلاف ورژنهای 9 سریع هست و خوب کار میده ولی نصبش انلاینه
منم مثل دوستمون بهترین را بابیلون میدونم

rauol
12-12-2012, 23:44
خواهش میکنم.

آقا من یه چیزی رو به نمایندگی از گروه زبان بگم ، اصلا دنبال نرم افزار مترجم انگلیسی به فارسی نباش ، خیلی داغونن.
بهترین کار همین بابیلون هستش ، اینو طبق تجربه بهتون میگم ، بابیلون بگیرین و هر گلاسری ای که دوست داریـن روش
نصب کنید و ازش استفاده کنید ، نیاز به خریدنش هم ندارید با اون روش ! با اینکه فقط کلمات رو ترجمه میکنه ولـــی بازم
خیلی کمک بزرگی به شما میکنه.

تشکر.
اگه مشکل جاسوسی بابیلون حل بشه دیگه حرفی نیست.
چون چند تا مقاله از همین مورد تو اینترنت خوندم که اثبات کرده بودن و برای همین هم ازش بدم میاد.
در ضمن چند تا از این سایتهای بزرگ دانلود فارسی این نرم افزار رو از سایتشون پاک کرده بودن.
بازم تجربه شما .
ممنونم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

A M ! N
13-12-2012, 11:44
نه مشکل جاسوسی نداره خاطرتون جمع باشه ، بابیلون و چه به این حرفا ، شما وقتی پورتهای برنامه ی بابیلون رو
ببندین نفس نمیتونه بکشه جز اینکه مث بچه آدم کلمه های شما رو ترجمه کنه. میتونین با فایروال هم بلاکش کنید
اون روش رو هم کامل انجام بدین که کرکش از دست نره.

rauol
22-01-2013, 11:53
سلام.
از جناب amin تشکر میکنم.
می خوام این ورژن 7 بابیلون رو نصب کنم.از کجا دانلود کنم. لینک دانلود؟

اگه این کارایی رو که گفیتن انجام بدم (توضیحاتی که در موقع نصب ورژن 7 )دادین رو انجام بدم کلا پورتهای نرم افزار دیگه کلا قطع میشه و ارتباط پیدا نمی کنه؟ ( جاسویس نمی کنه ؟)
و بستن این پورتها برای کسانی که از وی - پی -ان یا س-و-ک-س ستفاده می کندد مشکلی درست نمی کنه؟

با تشکر :n06:

A M ! N
22-01-2013, 12:21
سلام.

من لینکی پیدا نکردم ازون ورژن مدنظرم ، ولی خودم دارمش شب براتون اپلودش میکنـم که بقیه هم استفاده کنن.

اصلن فلسفه ی اینی که میگن بابیلون جاسوسی میکنه یه توطئه هستش رفیق من تخصصم امنیت هست خیالت
راحت اینا همش حرفه. فقط کارهایی که گفتم رو دقیق انجام بده تا ارتباط بابیلون با سرورش قطع بشه. گاهی پیش
میاد که کرکش از بین میره ، در این شرایط فقط کافیه فایل BabAll.dat رو از مسیــــری که توضیح دادم حذف کنید و
مجددن اون فایل رو کپی کنید اونجا ، بعد دوباره به برنامه سریال بدین.

نه ما توی فایل host فقط برنامه ی بابیلون رو قطع دسترسی میکنیم کاری به پرتهای پروکــسی نداریم.

:n16:

rauol
22-01-2013, 14:39
سلام.
منتظریم تا اپلود کنین برنامه رو

:n06:

rauol
22-01-2013, 23:09
سلام.
منتظریم تا اپلود کنین برنامه رو

:n06:

سلام.
الان ساعت 23:03 .
هنوز اپ نکردین.منتظریم؟
راستی نظرتون درباره نرم افزار paradic چیه ؟ بد جوری تو بعضی سایتها تبلیغ میکنند.شبیه نرم افزار بابیلون هست امکاناتش بد نیست ولی خودم ازش استفاده نکردم.می خواستم ببینم نسبت به بابیلون برتری داره یا نه؟
اینم لینکش:

A M ! N
23-01-2013, 02:15
سلام ، ببخشید که دیر شد کار برام پیش اومد.

دانلود بابیلون هفت
پسورد آرشیو فشرده: amin

این ورژن رو شرکت پرنیان یکم بهینه کرده و یک سری دیکشنری ها هم خودکار همراهش نصب میشه.

نحوه ی کرک :

اگه احیانن بعد از مدتی دوباره کرکش پرید ،اول بابیلون رو کامل ببندین بعد به آدرس زیر میرین :

C:\ProgramData\Babylon

فایل baball.dat رو پاک میکنید و دوباره این فایل زیر رو اونجا کپی میکنید

و دوباره بااستفاده از کیجن به برنامه سریال میدین.

rauol
23-01-2013, 13:48
:n18::n18:

rauol
24-01-2013, 22:44
سلام.
از جناب amin تشکر میکنم.1-ولی نرم افزار در موقع نصب ارور میده و نمی ذاره نصب بشه.که پیغامشو براتون می ذارم.

2-یک سوال مهم:ایا نرم افزار مترجم فارسی به انگلیسی هم داره (تو این نسخه) .برام مهمه؟

متشکریم؟

A M ! N
26-01-2013, 10:52
سلام خواهش میکنم..

والا من این برنامه رو بارها و بارها نصب کردم مشکلی نبوده فک نمیکنم برای دوستان دیگه هم مشکلی ایجاد شده باشه تاحالـــــا.
ولی مشکل شما احیانن به خاطر این میتونه باشه که با instruction set ویندوز شما همخوانی نداره. ( 32بیتی و 64بیتی) یا شایدم
ویندوزتون آسیب دیده باشه. من الان روی ویندوز 8 این برنامه رو دارم مشکلی باهاش نیست. روی 7 و ایکس پی هم تست شده.

rauol
27-01-2013, 17:38
:n03::n03:
سلام.
نمی دونم چیکار کنم؟
همین جوری موندم؟
شانس هم نداریم؟

rauol
29-01-2013, 13:41
سلام.

بعد از کلی وررفتن با نرم افزار،سرانجام نصب شد.فقط یک مشکلی پیش اومد و موفق نشدم بر طبق توضیحاتی که دادین ،مراحل نصب کامل بشه.ولی نرم افزار کار میکنه .اونم اینه که چه قبل از نصب ستاب امدم اون توضیحاتی که دادین رو به فایل مورد نظر اضافه کنم و چه بعد از نصب ستاب نرم افزار اومدم اون کار رو انجام بدم (توضحات رو اضافه کنم) فایل رو که می خواستم ذخیره کنم در مکان مورد نظر ،ذخیره نمی شد و پیغام میداد که باید در حالت ادمین ای کار رو انجام بدم؟که این کار رو نکردم؟

2- و مورد دومی اینکه بعد از نصب کامل زمانی که ادرس ------ رو دادم دراخر پیغام داد هاست رو گم کرده و پیدا نمی کنه.این بد یا خوبه؟

با تشکر

:n13:

A M ! N
29-01-2013, 14:44
سلام.

بعد از کلی وررفتن با نرم افزار،سرانجام نصب شد.فقط یک مشکلی پیش اومد و موفق نشدم بر طبق توضیحاتی که دادین ،مراحل نصب کامل بشه.ولی نرم افزار کار میکنه .اونم اینه که چه قبل از نصب ستاب امدم اون توضیحاتی که دادین رو به فایل مورد نظر اضافه کنم و چه بعد از نصب ستاب نرم افزار اومدم اون کار رو انجام بدم (توضحات رو اضافه کنم) فایل رو که می خواستم ذخیره کنم در مکان مورد نظر ،ذخیره نمی شد و پیغام میداد که باید در حالت ادمین ای کار رو انجام بدم؟که این کار رو نکردم؟

2- و مورد دومی اینکه بعد از نصب کامل زمانی که ادرس ------ رو دادم دراخر پیغام داد هاست رو گم کرده و پیدا نمی کنه.این بد یا خوبه؟

با تشکر

:n13:

خب برای مشکل اول ، دو راه دارین. یکی اینکه از حالت Safe mode این کار رو انجام بدین. دومیش هم اینکه
به منوی استارت برین ( اگه ویندوز 7 یا xp دارین ) بعد هم برنامه ی note pad رو یپدا کنید روش راست کلیک
کنید و گزینه ی run as administrator رو انتخـــاب کنید و بازش کنید ، حالا داخل برنامه ی note pad از منوی
فایل آدرس فایل hosts رو دنبــــــال کنیــد و همون فایل رو ازینجا باز کنید. این سری به راحتی پس از تغییرات
میتونید Save کنید.

برای دومی هم ، وقتی شما پروکـــسی رو تنظیم میکنید ، برنامه ارتباطش بــا سرورش قطع میشه دیگه و
بنابراین پیام میده که نتونست با سرورش ارتباط برقرار کنه که این خبر خوبیه !

انجمن زبانمون همش شد نرم افزار :n15:

rauol
15-07-2013, 23:08
سلام.
من از جناب amin تشکر می کنم.وراقعا دستتون درد نکنه.این بابیلون خیلی کمک کرد
:n12: