مشاهده نسخه کامل
: چند سوال درمورد لپتاپ
e mahmoudi
08-12-2012, 15:54
دوستان من الان هنگیدم
تفاوت در گرافیک های مستقل و همراه با پردازنده چیه
برای مثال اگر من بخواهم یه بازی(cod blac ops ii) روی لپتاپ نصب کنم کدوم بهتره
بقیه سوال ها هم تو راهن
قیمت اینا رو اگه پیدا کردین بگین
مدل
HP Pavilion dv6-6180se
مدل
ASUS N43SL-V2G-VX218
دوستا من یه سرچی زدم اینا اومد قیمتش رو باید کجا نگه کنم
لطفا نه التماسا لینک پاک نکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e mahmoudi
08-12-2012, 20:42
ای بابا هر چی بلدین بگین نه
مردیم خوو
در مورد سوال اول فرقش از زمین تا اسمونه!گرافیکهای مجتمع که همراه cpu هستند برای فیلم و وب و ... اند.نه بازیهای خفن!اصلا روش حساب نکن.بعدشم گرافیک جدا باید ببینی مدلش چیه و قدرتش برای بازی در چه حده.مثلا hp 6180 :ه گفتی گرافیکش AMD 6770m هست که برای بازی می شه گفت خوبه و اکثر بازیهای روز رو با تنظیمات متوسط یا یه خورده بیشتر می تونی بازی کنی.مثلا من خودم BO II رو تقریبا با تنظیمات اخر بازی کردم.ولی خب مدال رو بعید می دونم با این تنظیمات بشه و باید یه خورده کم کنم.مثلا رو متوسط یا یه کم بالاتر.اگه حساس نیستی مهم نیست زیاد.گرافیک n43 رو باید می گفتی چیه مدلش تا با این مقایسه بشه که ضعیفتره یا قویتر.تو این سایت می تونی همه گرافیکها رو مقایسه کنی.البته حواست به سری Mobility باشه که با دسکتاپ مقایسه نکنی.اخر مدلهاشون معمولا M داره سری موبیلیتی
این لینک هم برای 6770m و از همون صفحه سمت راست می تونی بقیه gpu ها رو هم ببینی
e mahmoudi
09-12-2012, 12:40
خییییییییییییلییییییییییی ییییییییی ممنون
ولی لینکی که دادی گ_ه نفهمیدم1
داداش در حد سیکل بگو
خب این لینکها قدرت گرافیک رو تقریبا نشون می ده و تو هر بازی می گه کدوم گرافیک با چه تنظیماتی چند فریم می ده.(فریم یعنی مثل یه قطعه عکس.مثلا یک فیلم از به هم چسبیدن عکسها درست می شه و با سرعت بالا.یعنی مثلا تو هر ثانیه 30-40 یا بیشتر عکس گرفته می شه و اینا به هم می چسبند و می شند ویدئو)تا اینجا که مشکلی نیست؟ حالا اگه هر چقدر قدرت گرافیک کمتر باشه کارش برای پردازش تصویر سخت تره و سرعتش کمتره و نمی تونه سریع این کار ر وانجام بده.(منظورم در مورد بازیه هاوبحث فیلم فرق داره و به قدرت زیادی نیاز نداره و حتی cpu مهمتره تا گرافیک)این می شه که وقتی بازی می کنید به صورت slow motion می شه و حرکات آهسته اند.هر چی تنظیمات رو از خود بازی بیشتر کنی کار گرافیک سنگین تر می شه و فریم میاد پایین.تو اون لینک جلوی هر بازی نوشته مثلا 22FPS یا 40fps و... .یعنی تو هر ثانیه اون مقدار فریم تو بازی بهت می ده.برای بازی معمولا 30 فریم نرمال هست و هر چی کمتر بشه بازی اهسته تر و لگ ایجاد می کنه.دیگه زیر 22-23 معلوم می شه این تاثیر.تا 25 هم زیاد محسوس نیست.ولی اگه/10-15 باشه دیگه کاملا مشخصه که بازی اهسته اجرا می شه.حالا شما مدلهایی که مد تظر داری رو بگو با مدل گرافیک(مدل رو کامل بگو مثلا nvidia gt635m GB یا AMD 7690xt 2GB و... )که بشه گفت قدرت کدوم برای بازی بیشتره با کمتر
e mahmoudi
09-12-2012, 16:37
دستت درد نکنه
اجرش با خود خدا:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.