مشاهده نسخه کامل
: مشکل اساسی با MBAM فوق العاده
amir.orc
08-12-2012, 11:51
سلام بچه ها من به یه مشکل خیلی بزرگ با این آنتی ویروس فوق العاده برخوردم.من از نسخه پرو pro استفاده می کنم الان 1 پی سی و یک لپتاپ دارم روی این دو تا در کنار کسپر 2013 که نصب می کنم یا حتی جدا یعنی فقط mbam باشه موقع دانلود با هر برنامه ای که فکرشو بکنید سرعتم یا نصف می شه یا کلا هر 1 ثانیه اینترنت فریز می شه دوباره سرعت خوب می شه روی 2 تا کامپیوتر ه دیگه دوستام تست کردم اصلا این طوری نبود یعنی اصلا کاری به سرعت اینترنت نداشت اوایل این طور فکر می کردم که حتما ویروسی هست که این 2 تا نشناختن برای همین با بیت دیفندر 2013 چک کردم که سیستم ها هر دو پاک بود بعد گفتم حتما ویندوزم خرابه برای اطمینان رو لپ تاپ 7 آلتی میت و رو پی سی ایکس پی ریختم و کلا هارد هر دو رو هم فرمت کردم که خیالم راحت شه البته همه رو روی پرتابل درایو دارم کلا هارد رو ریموو و دوباره پارتیشن بندی کردم.ولی جالب این که درست دوباره همون طوریه اگه ممکنه راهنماییم کنید یا یه برنامه عالی کمکی دیگه مثل این که با کسپر تداخل نکنه معرفی کنید.
ممنون
*Batman*
09-12-2012, 01:50
سلام
همواره توصیه شده از نسخه رایگان (غیرفعال) MBAM به عنوان مکمل در کتار آنتی ویروس اصلی استفاده کنید.
amir.orc
09-12-2012, 16:08
batman عزیز من در ابتدا از نسخه رایگان استفاده می کردم که این مشکل به وجود اومد و بعد امین جان کرکشو که قبلا بهم داده بودن ریختم که هیچ تغییری تو سرعت نت نیافتاد حالا می تونی لطفا به جاش یه چیزه دیگه معرفی کنی که کسپر 2013 تداخل نداشته باشه. راستس قبل هر چیز ازت ممنونم که همیشه یا شما یا امین جان به کمک ما میاید.
*Batman*
09-12-2012, 16:30
گزینه های زیر :
Exterminate It ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spyware Doctor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SpyBot – Search & Destroy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SUPERAntiSpyware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.