ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بازنشدن محتویات فایلها

vahidmoghadam
08-12-2012, 10:22
سلام

وقتی که سعی داشتم از حجم درایو سی کم کنم و به درایو دی اضافه کنم کامپیوتر ریستارت کرد که تغییرات رو انجام بده و این کار خیلی طول کشید و موقع جا به جایی فایلها بر اساس یه اشتباه عملیات رو کنسل کردم
حالا درایو دی هارد من تمامی اطلاعات و فایلهای توش نمایش داده میشه و فولدربندی ها و فایلها مشخصن ولی وقتی میخوام فایلی رو باز کنم (مثلا عکس یا فیلم) محتویاتش نمایش داده نمیشه

حالا با این تفاسیر من باید چیکار کنم اطلاعات برکرده؟ ممنونم

EXTREME
08-12-2012, 11:15
سلام

وقتی که سعی داشتم از حجم درایو سی کم کنم و به درایو دی اضافه کنم کامپیوتر ریستارت کرد که تغییرات رو انجام بده و این کار خیلی طول کشید و موقع جا به جایی فایلها بر اساس یه اشتباه عملیات رو کنسل کردم
حالا درایو دی هارد من تمامی اطلاعات و فایلهای توش نمایش داده میشه و فولدربندی ها و فایلها مشخصن ولی وقتی میخوام فایلی رو باز کنم (مثلا عکس یا فیلم) محتویاتش نمایش داده نمیشه

حالا با این تفاسیر من باید چیکار کنم اطلاعات برکرده؟ ممنونم

حجم فولدرها چه طوری است ؟
اگه اطلاعات داخل فولدرها hidden نشده باشه باید اطلاعات فولدرها رو ریکاوری کنید تا دوباره اطلاعات برگرده

vahidmoghadam
09-12-2012, 13:04
ممنون از پاسخگویی / متوسل ریکاوری شدم / من از O&O Disk Recovery استفاده میکنم / پیشنهاد شما برای ریکاوری چه برنامه هست ؟

EXTREME
09-12-2012, 14:45
ممنون از پاسخگویی / متوسل ریکاوری شدم / من از O&O Disk Recovery استفاده میکنم / پیشنهاد شما برای ریکاوری چه برنامه هست ؟

هم power data recovery خوبه و هم recovery my files با نرم افزار اولی اسم فایل ها ممکنه تغییر کنه