ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در آپدیت بایوس

hosseinskandari
08-12-2012, 10:07
سلام خدمت دوستان

مین بنده TP45D2-A7 Ver. 6.x هست...امروز تصمیم گرفتم آپدیتش کنم و این کار رو کردم...
قبل از آپدیت ولتاژ رم 1.776 بود (مدل رم 1.8 ولت هست) منتهی بعد از اینکه آپدیت کردم نیگا میکنم میبینم ولتاژ رم بصورت default به 1.876 تغییر پیدا کرده...یعنی من آپدیت کردم ولتاژ پیشفرض رمم 0.1 بالا رفته...در ضمن fsb voltage هم از 1.056 به 1.256 تغییر پیدا کرده..ولتاژ cpu و چیپ تغییری نکرده.ضمنا tab اوکلاک هم داخل بایوس دستکاری نشده..یعنی الان رو مد اورکلاک هم نیست..پیشفرضش اینجوریه.

نزنه رممو بسوزونه!!!!!

نحوه ی آپدیت بایوس هم اینجوری هست که: اول بایوسو آپدیت میکنم بعد که ریستارت شد تو تنظیمات باید بری و load optimized رو بزنی و بعد save & exit کنی...

راهنمایی کتید لطفا

آقا extreme کم پیدایی مسنجر برادر

EXTREME
08-12-2012, 11:08
اگه با دیفالت بایوس هم درست نشه این پیش فرض های خود بایوس است و نباید احتمالا مشکلی ایجاد بشه میخواین خودتون به صورت دستی این موارد رو تغییر بدین ببینید چی میشه

ولتاژ ها در حالت دیفالت بایوس بهتره رو حالت auto باشه

سرم شلوغه متاسفانه نمیتونم بیام مسنجر

hosseinskandari
08-12-2012, 14:24
الان خودش رو دفالت overvoltage کرده 0.1!!!!!
مساله اینه که این اتفاق با آپدیت بایوس اتفاق افتاده!
مساله دیگه اینکه تو بایوس فقط میشه ولتاژو زیاد کرد...نمیشه کم کرد وگرنه دستی برمیگردوندم رو همون مقدار قبلش
حالا اگه رو 1.8 ولت روی 1 روی 1.88 کار کنه خیلی فشار میاد روش!!؟؟؟
با اینکه ولتاژ 0.1 بالا رفته ولی تایمیگنگ و باس رو عوض نشده!! پس ولتاژ اضافه کردن رم چه خاصیتی داره؟

EXTREME
09-12-2012, 11:38
فکر نکنم مشکلی باشه این دیفالت بایوس است و مشکلی پیش نمیاد شاید به دلیل اینکه پایداری سیستم بیشتر بشه این ورژن بایوس اومده

دربعضی اوقات بایوس های تقلبی هم است ولی قضیه شما فکر کنم فرق داشته باشه

hosseinskandari
09-12-2012, 16:44
آره عزیز...اینو از خود سایت biostar دانلود کردم..مطمعن مطمعنه!!!

fsb vlotage باز چیه؟ آخه اینو 0.2 ولت بالا برده !! :)) :n02:

EXTREME
09-12-2012, 16:46
آره عزیز...اینو از خود سایت biostar دانلود کردم..مطمعن مطمعنه!!!

fsb vlotage باز چیه؟ آخه اینو 0.2 ولت بالا برده !! :)) :n02:

رابط بین چیپ شمالی و سی پی یو هم فرکانس داره هم ولتاژ اینم بابت همون قضیه باید باشه

hosseinskandari
09-12-2012, 22:26
دست طلا داش مهرداد.